Things that made my week... #217 -
19/06/2016


things that made my week def
Allereerst: wat waren jullie reacties op artikel ‘Waarom ik er oké mee ben om niet meer iedere dag te bloggen‘ leuk én inspirerend. Ik werd er helemaal blij van! Wat mij nog meer bezighield? Deze week had ik dankzij een collega het meest irritante deuntje ooit in mijn hoofd, deel ik een typisch What’s App-gesprek tussen bloggers en werd ik geconfronteerd met het feit hoeveel ik eigenlijk tegen Wikkie praat.

 • Wanneer mama en ik iets te enthousiast meezingen tijdens het concert van Guus Meeuwis, de man voor ons ietwat verstoord omkijkt en mama en ik elkaar betrapt aankijken en vervolgens heel hard in lachen uitbarsten.
 • Wanneer Wikkie Roy en mij begroet wanneer we thuiskomen. Ik: “Hoi poepie!” Roy: “Hoi shitty!”
 • Als Roy en zijn beste vriend praten over het tentamen wat zijn vriend de volgende dag heeft. Roy: “Wat als ik nou morgen met je mee ga en ook dat tentamen maak. Wie zou een beter punt halen, denk je?” Vriend: “Ik hoop ik.”
 • Een collega die spontaan tijdens het werk een ijshockeydeuntje begint te neuriën, waardoor ik het vervolgens de rest van de dag niet meer uit mijn hoofd krijg. Ik: “Bedankt, hè.”
 • Ik: “Ik heb één cruciaal punt ontdekt waarop Wikkie en ik dag en nacht van elkaar verschillen.” Roy: “Wat is dat dan?” Ik: “Wikkie wordt juist líéf als ze honger heeft.”
 • Wanneer Roy een pantalon uitzoekt voor een gala over een aantal weken: “Deze wil ik! Dat is een slim fit. Daar word je slim van.”
 • Voor iedereen die zich afvraagt hoe dat gaat wanneer blogvriendin Emilia en ik app’en. Nou… Zo dus.
 • Als Roy en ik vervolgens naar huis lopen en ik wordt geconfronteerd met het feit hoe vaak ik tegen Wikkie praat, wanneer ik tegen Roy zeg: “Ik heb honger Wikkie -euhm- schatje.”

Whoop! En er staat weer een nieuwe week in anderhalve minuut voor jullie klaar. Mits jullie ‘m gisteren al niet stiekem hebben gezien. In deze weekvlog zie je onder andere het bezoek van de nieuwe kitten(!) van mijn schoonzus en zwager, een sneak peek van het toekomstige kattencafé in Den Bosch (je kunt hier reserveren!), en hoe het er nou aan toegaat wanneer ik Instagram-foto’s maak voor mijn werk. Kijk je mee?


  Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

Laten we vriendjes worden op…| FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER17 reacties


  19 juni 2016

  Hahaha, genieten om dit te lezen! (Misschien moet ik ook maar een slim fit kopen…).  19 juni 2016

  Hahaha, ik vind jullie leuk. Denk trouwens inderdaad dat je met stoel en al naar beneden was komen denderen, gezien die gipsplaat.


  Femke - Youniqueblog

  20 juni 2016

  Hahaha inderdaad! Toch maar goed dat Roy mij niet erin had getild ;-)  19 juni 2016

  Oh, tegen katten praten vind ik helemaal niet raar hoor ;) Ik heb een enorm drukke, maar leuke week achter de rug!


  Femke - Youniqueblog

  20 juni 2016

  Pfiew, gelukkig ;-) En wat fijn om te horen :-)!!


  Marre

  19 juni 2016

  Ik moest zo hard lachen toen ik had gelezen dat je tegen Roy Wikkie zei! Hahahah, je ‘Things that made my week’ maken me altijd zo aan het lachen


  Femke - Youniqueblog

  20 juni 2016

  Yay, súperleuke reactie! Ik vond het zó’n blunder dat ik tegen Roy Wikkie zei :’)  19 juni 2016

  Mag ik even m’n waardering voor 1,5-minuut vlogs uitspreken? Ideaal!


  Femke - Youniqueblog

  20 juni 2016

  Ah, wat goed om te horen :-) Zelf vind ik ze ook heel leuk om te maken!  19 juni 2016

  Hah, hele leuke video weer. Kittieeeeees!


  Femke - Youniqueblog

  20 juni 2016

  Jaaa <3  19 juni 2016

  Haha dat laatste beeld van het filmpje: leuk! Kan hij vast uuuuren doen ;) Die hangstoel is idd gaaf, maar waar laat je het idd (ik heb hier thuis ook geen plek, anders hing ‘ie allang ;p)


  Femke - Youniqueblog

  20 juni 2016

  Ik moet in alle eerlijkheid toegeven dat het een beetje tegenviel – Wikkie kon het eigenlijk vrij weinig boeien. Behalve die 3 seconden in deze video dan ;-)  20 juni 2016

  Haha dat zingmomentje met je moeder herken ik! Dit artikel brengt toch altijd weer een lach op mijn gezicht! :)


  Femke - Youniqueblog

  20 juni 2016

  Yay, wat leuk om te horen :-)!!  20 juni 2016

  Bedankt nu heb ik ook dat deuntje in mijn hoofd haha! mijn vriend heeft herkansingen vandaag voor zijn tentamen ik hoop dat hij het red.  20 juni 2016

  Die kitten, OMG!