Yay! Wij staan aanstaande zondag op de Swan Market
21/07/2016


swan market wikkie
Vinden wij héél leuk: op zondag 24 juli staan wij op Swan Market in Utrecht. Yep. Je leest het goed. Daar kun je offline kennismaken met kattencollectie Wikkie én -uiteraard- SHOPPEN. Voor iedereen die nu denkt ‘Swan-watte?’, leg ik in deze post uit hoe en wat.

Inmiddels is het alweer bijna een maand (ÉÉN MAAND!) geleden dat we Wikkie hebben gelanceerd en er is zóveel in de tussentijd gebeurd. Aan de ene kant is het héél snel gegaan, maar aan de andere kant durf ik bijna niet geloven dat er zoveel dingen kunnen gebeuren in zo’n korte periode. In ieder geval hebben we sinds de lancering mensen blij kunnen maken met onze Wikkie items, en waren de reacties ook fantástisch. Niet alleen kattenfans zijn enthousiast, maar ook niet-kattenfans weten waar ze nu een cadeautje moeten halen voor hun kattenbeminnende vrienden. En geloof me: er liggen nog zoveel leuke ideeën op de stapel die we zouden willen uitvoeren. Maar eerst: de Swan Market. Afgezien van Kattenparadijs Mispoes zijn we namelijk helemaal niet achter onze laptop weggekropen om onze items aan het grote publiek te tonen, en daar wordt het nu weleens tijd voor. Vinden wij dan.

Kattencollectie Wikkie header
Toen ik dan ook las dat er op korte termijn een Swan Market was in Utrecht, móést en zou ik ons hiervoor opgegeven. De Swan Market is een platform voor -ik citeer- ‘startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen.’ Oftewel: op de Swan Market stikt het van de creatievelingen. Roy en ik verwachten dan ook dat we de verleiding van de andere kraampjes écht niet kunnen weerstaan. Bovendien zijn er op de Swan Market verschillende foodtrucks én wordt er live muziek gespeeld. Eén en al gezelligheid, dus. We hebben er nu al ontzettend veel zin in! Wil jij ook komen? De Swan Market vindt plaats op zondag 24 juli, Vredenburg (Utrecht) van 12:00 tot 18.00. Het zou superleuk zijn om jullie daar te zien!

Heb je ooit al eens eerder gehoord van de Swan Market? Kom jij ook gezellig langs?

Pssst! Wat vinden jullie van de illustratie die we speciaal voor de Swan Market hebben gemaakt ;-)?

Je vindt mij ook hier… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER9 reacties


  21 juli 2016

  Heel erg leuk!  21 juli 2016

  Oh nooo :(. Ik ben tot nu toe bij alle Swan Markets in Utrecht geweest maar zondag zit ik in Berlijn.. Heel jammer want ik was graag langs gekomen! Heel veel plezier in ieder geval! :)


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Oh, wat jammer :-( Maar zó leuk dat je naar Berlijn gaat. Ben sinds mijn eerste keer daar echt verliefd geworden op de stad. Heel veel plezier daar!


  Willemijn

  21 juli 2016

  Superleuk! Toevallig ga ik rond die tijd allemaal uitstapjes maken met mijn oma, dus de kans is er zeker dat we er dan zijn, jeeeii :)


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Ah, wat leuk :-)! Zou superleuk zijn als jullie even langskomen :-)  21 juli 2016

  Super tof! Ik zou ook wel eens naar een Swan Market willen.


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Ja, you should! Het is echt héél tof :-)  22 juli 2016

  Dat klinkt super leuk!  22 juli 2016

  Oh wat ontzettend leuk! Helaas is Utrecht voor mij niet naast de deur, dus ik ga er niet naartoe. Maar je illustratie is erg leuk geworden!