Things that made my week...#219 -
03/07/2016


things that made my week def
Joehoe, het is zondag! Een dag waar ik na alle drukte héél erg naar uit heb gekeken. Maar eerst: wat werden wij blij van al jullie enthousiaste reacties op onze kattencollectie. Wauw! Dankje-, dankje-, dankjewel! Deze week kreeg ik in Berlijn een bijzondere (en bijna onmogelijke) missie, verpestte KLM mijn streven om gezonder te eten en mislukte mijn poging om dramatisch weg te lopen compléét. Benieuwd?

  • Wanneer een pakketbezorger een stapel met dozen bomvol mokken komt bezorgen: “Is jullie magazijn vandaag gesloten?” Ik: “Dit ís ons magazijn.”  Oftewel: welkom in ons appartement slash opslagplaats.
  • Als ik aanwezig ben bij de opnames van de nieuwe Shoeby commercial in Den Haag, en ik opeens op mijn schouder wordt getikt door de cameraman: “Ga je mee naar beneden?” Ik: “Euh, wat gaan we doen?” Waarop een collega in lachen uitbarstte om mijn verbaasde gezicht. Bleek dat de cameraman mij aan had gezien voor een figurant.
  • Wikkie die ‘s nachts regelmatig met mijn sokken speelt, waardoor ik de volgende ochtend ze in allerlei uithoeken van de slaapkamer terugvind. Altijd een feest.
  • Wanneer Roy een pleidooi houdt over welke spullen hij allemaal wel niet ‘nodig’ heeft. Ik: “Ik heb zoveel nodig!” Roy: “Wat dan?” Ik: “LIEFDE!” *loopt dramatisch uit de kamer weg om vervolgens na 30 seconden weer terug te lopen omdat ik iets was vergeten* Ik, tijdens mijn walk of shame: “Zo’n dramatische uittrede komt altijd zóveel beter over, wanneer je niet meer terugloopt.”
  • Als ik terugkom uit Berlijn en beteutert tegen Roy zeg: “Roy… Ik heb me niet aan onze afspraak gehouden om geen chips te eten.” Roy, al grappend: “Dat kan écht niet hoor.” Ik: “KLM MADE ME DO IT!” Ze deelden zakjes chips uit in het vliegtuig. Wie ben ik om dan te weigeren ;-)?
  • De eerste pakketjes mogen verzenden voor onze kattencollectie Wikkie – whaaa! Heb jij ook al iets besteld?

Ennn… Zoals ik vorige week al vertelde, ging ik afgelopen week ook naar Berlijn voor Shoeby. Het was echt zó leuk! Grappig genoeg kwam ik erachter dat ik de afgelopen week vanwege alle drukte alleen in Berlijn ben gaan vloggen. Zo zie je in onderstaande vlog hoe ik per ongeluk naar de verkeerde hotelkamer werd gestuurd (awkward!) en een grappig The Devil Wears Prada-momentje waar ik voor even de functie van personal assistent in mijn schoot kreeg geworpen. Kijk je mee?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?



15 reacties


    3 juli 2016

    Dat dramatisch weglopen en weer terugkomen omdat je iets vergeet overkomt mij ook regelmatig hahaha! Leuke mini vlog weer :-).


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Hahaha! Ben ik gelukkig niet de enige ;-)



    3 juli 2016

    Leuk om te lezen. Ik word er helemaal vrolijk van!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    En ik word helemaal vrolijk van jouw positieve comment :-)



    3 juli 2016

    Zo leuk dat je naar Berlijn kon!



    3 juli 2016

    Superleuk om te lezen!



    3 juli 2016

    Haha, ik had afgelopen week ook zo’n dramatisch moment.. en na een kwartier verveelde ik me zo hard in de slaapkamer dat ik maar stilletjes weer op de bank ben gaan zitten. M’n vriend is niet eens meer onder de indruk ;)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Hahaha! Helaas heel erg herkenbaar :’)



    3 juli 2016

    Haha heerlijk! De Wikkie collectie is trouwens geweldig! :)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ah wat lief! Dankjewel <3



    3 juli 2016

    Heerlijk! Berlijn is zo’n mooie stad!



    3 juli 2016

    Wist je dat…… Je Google Maps offline kaarten kunt downloaden op het moment dat je WiFi hebt en je zo buiten offline navigatie hebt? :)


    Femke - Youniqueblog

    3 juli 2016

    Weer wat geleerd :-)



    3 juli 2016

    Hahaha dat dramatisch weglopen is zo herkenbaar. En wat is je vlog leuk! Lijkt me heel tof om bij zo’n shoot aanwezig te zijn, alleen een beetje jammer dat je als figurant werd aangezien, haha ;-)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Haha! Of juist een compliment, want ik had mijn haar en make-up zelf gedaan ;’-)