Things that made my week...#221 -
17/07/2016


things that made my week def

Hé… Wat leuk dat je er weer bent! Deze week bleek ik overduidelijk geen gevoel te hebben voor topografie, zaten Roy en ik naast een stelletje dat nog nooit eerder wasabi had gezien (of geproefd!) en speelde ik een real life versie van Pokémon GO – met Wikkie! Nieuwsgierig?

 • Wanneer Roy en ik uit eten zijn met vrienden en we met z’n drieën één menukaart moeten lezen. Ik, tegen één van hen: “Kun je het lezen?” Vriend: “Nee, ik ben eigenlijk analfabeet. Ik wacht altijd totdat mensen een gerecht hardop benoemen en dan bestel ik dat ook.”
 • Wanneer diezelfde vriend probeert uit te leggen waar hij woont: “Ik woon in Hapert. Weet je waar dit ligt?” Ik: “Géén idee.” Vriend: “Dat ligt vlakbij Bladel.” Ik: “Dit helpt niet.”
 • Als Roy en ik naast een stelletje zitten dat nog nooit eerder wasabi heeft gezien. Jongen, tegen zijn vriendin: “Wat is dit?” Meisje: “Het lijkt wel op groene bonen.” *neemt een hapje en vertrekt haar volledige gezicht* Jongen: “Is het zout?” Meisje: “Nee, het is HEET!”
 • Als Roy voor de zoveelste keer Pokémon GO aan het spelen is, en ik ook ‘mee wil doen’. *pakt Wikkie op* Ik: “Oh my god, I’ve catched a Wild Wikkie!”
 • Wanneer Roy en ik in het Nederlands-Engels tegen elkaar aan het praten zijn, en ik klaag dat het zo warm is in bed. Roy: “Aaaw… I’m living with you!” (Snap je ‘m?)
 • Wanneer een aantal collega’s met elkaar praten over het krijgen van kinderen. Collega 1, tegen een mannelijke collega: “Ik wil graag een meisje. Maak jij meisjes?” Mannelijke collega, grappend: “Als jij dat wilt!”
 • Als een collega een verhaal wil vertellen over haar vriend: “Mijn hond… MIJN VRIEND!” Ik: “Dat zegt ook wel weer genoeg over jullie relatie, niet?” ;-)
 • Yay, je krijgt nog steeds 15% korting op alle Wikkie items ter ere van de 2e verjaardag van Wikkie met de code ‘hiephiephoera’. Alleen nog vandaag geldig!

Natuurlijk heb ik ook deze week weer een weekoverzicht (in tweeënhalve minuut!) in petto, waar ik jullie onder andere meeneem naar Kattenparadijs Mispoes en samen met Roy ga zoeken naar Pokémon. Kijk je gezellig mee?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

Zeg ook eens ‘hallo’ op… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER26 reacties


  17 juli 2016

  Haha, heerlijk overzicht weer! Ik snapte het Nederlands-Engels ;-). De opmerking over analfabeet zijn vond ik ook wel heerlijk! En oh my, dat kattencafé lijkt me zooo geweldig! X


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Jaaa, dat is ook echt súperleuk :-)!  17 juli 2016

  Ooo, die wasabi inderdaad, verschrikkelijk! Ik was wel gewaarschuwd door anderen over de smaak en heb laatst een ieniemini puntje geproefd met mijn stokje en dat vond ik al too much ;)


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Ja, meer moet je ook echt niet wíllen proeven, haha!  17 juli 2016

  Ik vind deze post altijd zo grappig om te lezen :)


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Yay, superleuk om te horen :-)  17 juli 2016

  Ahhh dat stelletje met hun wasabi.. Moest je niet keihard lachen of lukte het je goed om je lach in te houden ;-). Die Justine met haar no five haha.  17 juli 2016

  Haha nooo, mislukt! Ik hoopte zo dat ik een high five terug zou krijgen! :’)


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  We hebben maar gedaan alsof we ergens anders om aan het lachen waren ;-)  17 juli 2016

  heel erg leuk om weer te zien!  17 juli 2016

  Haha, al die Pokémon Go struggles, geniaal :’)  17 juli 2016

  Hapeeeeeeeeertttt! En even voor Roy in je vlog: een rattata, pff…. basic!


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Hahaha!  17 juli 2016

  Deze rubriek vind ik altijd zo leuk om te lezen! en wat een eer dat ik er in sta, woehoeee. Met mijn no five hahaha!


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Hahaha, en je gezicht ook zó teleurgesteld :-(  17 juli 2016

  Heerlijk om te lezen! Dat stelletje met hun wasabi, goshhhh :’)  17 juli 2016

  Ik heb echt niks met dat hele pokémon haha. Wat een leven heeft Wikkie als ie de hele dag zo op de bank kan liggen haha :P  18 juli 2016

  Weer super leuk om te lezen! ahah zo te lezen zijn jullie ook al in de ban van pokemon hihi


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Roy dan – ik heb er op dit moment een hartstochtelijke hekel aan ;-)  18 juli 2016

  Hahaha die wasabi! Hilarisch  18 juli 2016

  Hahaha, ik moest hier (ook) erg om lachen. Vooral die wasabi inderdaad, zo leuk als mensen dat ‘proberen’ :-). En tja, de Pokémon Go-rage, daar doe ik ook fijn aan mee. Tot grote hilariteit van mijn collega’s, want die snappen er werkelijk niks van :-)


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  Ik wil alleen iets over Pokémon GO horen als iemand een Lapras of Togepi heeft gevangen :’)  18 juli 2016

  Ik begin maar gewoon niet aan die game haha heb al snel een game verslaving en ben nu al mijn serie verslaving aan het verwerken, helaas duurt dat nog ruim 6 seizoenen.. oops!  18 juli 2016

  Oh wasabi, dat is voor mij echt too much.  19 juli 2016

  Ik hou er echt van hoe je dit beschrijft altijd haha!


  Femke - Youniqueblog

  22 juli 2016

  :-) <3