Hallo, nieuw logo! Een kleine verandering op dit blog...
24/08/2016


nieuw logo def
‘Je kent jezelf toch? Ik had je van tevoren wel kunnen vertellen dat dit ging gebeuren,’ aldus Roy toen ik aan het mokken was dat ik in mijn vakantie alsnog van alles en nog wat aan het doen was, behalve in horizontale positie Downton Abbey kijken. Niet zonder reden overigens. Als je goed kijkt, is er namelijk iets héél belangrijks veranderd op dit blog….

Heb je het al gezien? Laat ik je even helpen: ik heb een nieuw logo! En ja, dit komt eigenlijk helemaal uit de lucht vallen. De aanleiding dat ik namelijk een nieuw logo heb, is eigenlijk te wijten aan het feit dat ik graag een nieuwe (en professionele) intro wilde voor mijn YouTube-video’s. Na even lief naar Roy te hebben geknipperd heeft hij toegestemd om dit project aan te gaan. Toch was er al snel één hekelpunt waar we allebei tegenaan liepen: het logo. Tja. Dat paste toch niet meer helemaal bij het gevoel wat we wilden uitstralen en al helemáál niet bij het type intro wat we wilden. Gelukkig houd ik al ruim een jaar een mapje bij met inspiratiebeelden hoe de nieuwe lay-out van dit blog er ongeveer uit moet komen te zien mocht ik deze ooit weer willen veranderen. Hierbij zat uiteraard ook inspiratiebeeld voor de header en uiteindelijk ontwierp Roy voor mij dit unieke logo. Is ‘ie niet leuk?

En er zit zelfs nog een klein ‘grapje’ in de onderkop verwerkt. De aanvankelijk onderkop was namelijk ‘DIY.Lifestyle.Fun.’, maar Roy vond dit totaal niet lekker bekken. Het moest vooral ‘kort’ zijn. Uiteindelijk ging hij op zoek naar diverse synoniemen voor deze woorden (ik was oké met DIY.Lifestyle.Fun. en weigerde mee te denken), en kwam met drie nieuwe woorden om mijn belangrijkste (blog)pijlers samen te vatten: ‘Make’, ‘Life’ en ‘Fun’. En ja: je kunt het nu dus óók lezen als ‘Make life fun‘. Als je dit al niet per ongeluk had gedaan. ‘Heeft mijn vriend de niet-tekstschrijver zojuist mijn briljante slogan bedacht?,’ aldus ik volledig perplex. Yes. Yes, he did. Oftewel: duizendmaal dank voor mijn briljante vriendje. Daarnaast besloot hij gisteravond ook (eveneens geheel last-minute) om de achtergrond van dit blog wat frisser te maken. Deze is alleen zichtbaar voor tablet en desktop, dus mocht je nu op je mobiel zetten raad ik je aan héél snel je laptop open te slaan. Ik ben héél benieuwd wat jullie van deze mini make-over vinden!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe logo? En mijn onderkop met dubbele betekenis ;-)?

Pssst! De nieuwe YouTube-intro zie je aanstaande vrijdag op mijn Facebook-pagina.

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER42 reacties


  24 augustus 2016

  Prachtig logo! Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe intro


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ja, ik kan niet wachten om dit met jullie te delen :-)!  24 augustus 2016

  Ik vind het mooi :-). Ziet er goed uit! Lief dat je geniale vriendje jou hier zo mee heeft geholpen.


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ik vond het ook zó lief en fijn :-)  24 augustus 2016

  Wauw wat een leuk logo! En ik vind het vooral ook supergrappig dat je nu een nieuwe slogan hebt die toevallig ook nog een woordspeling is. Hij is echt goéd! Haha! Leuke achtergrond ook. Ik ben fan van de veranderingen ;-)! X


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ja, ik vind het ook echt zó grappig dat Roy hiermee kwam. Dankjewel voor je lieve reactie!  24 augustus 2016

  Het is een mooi logo en die slogan is echt fantastisch! Ik ben heel benieuwd hoe het is in youtube. Xx


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ah, dankjewel – superlief ben jij! Ik kan niet wachten om het te laten zien :-)  24 augustus 2016

  Heel leuk! Ik las ‘m inderdaad meteen als ‘Make life fun’ en moest ervan glimlachen, dus ik denk dat je briljante niet-tekstschrijver z’n roeping heeft gemist ;)


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Wat een té leuke reactie <3 Hier moesten Roy en ik allebei van glimlachen, haha! Dankjewel voor je lieve woorden.  24 augustus 2016

  Ziet er super goed uit, wat een lief vriendje heb je zeg! :)


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ja, hè?! Ik vond het ook zó lief :-)  24 augustus 2016

  Het ziet er echt super mooi uit en het logo is inderdaad heel erg leuk. Wat lief dat hij dat voor je gedaan heeft.


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ik ben er ook zó blij mee :-)!!


  Henrieke

  24 augustus 2016

  Mooi logo en volgens mij past het hélemaal bij je pagina. :-)


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Dit is in ieder geval zeker wat ik wil uitstralen :-)!  24 augustus 2016

  Heel mooi logo! Is er echt leuk uit gaan zien!


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Dankjewel namens ons allebei :-)!  24 augustus 2016

  Goed gevonden, die woordspeling in de slogan! Ziet er mooi uit. :-)


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ik ben Roy ook zó dankbaar, haha! Dankjewel :-)  24 augustus 2016

  Aaaah wat tof Femke, ziet er heel gelikt uit!


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Dankjewel :-)!  24 augustus 2016

  Geniale tagline! Mooi gedaan :)


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  THANK YOU :-) <3  24 augustus 2016

  Ziet er gezellig uit chick :)


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Dankjewel :-)!!  24 augustus 2016

  Je nieuwe logo en achtergrond zien er zo leuk uit! (:
  En ik ben benieuwd naar de vernieuwde intro!


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Ah, dankjewel – superlief! Ik kan niet wachten om het nieuwe intro met jullie te delen :-)  24 augustus 2016

  Echt prachtig meis! Ik hou er van <3 Je mag je vriendje maar een hele dikke knuffel geven hiervoor, want hij heeft weer iets prachtigs ervan weten te maken. Wat een lust voor het oog! En die woordspeling is echt geweldig: hoe dan? Hoe kom je daar op? Te creatief hihi! X


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Dat heb ik ook zeker gedaan :-) En echt, hè? Zo grappig dat juist Roy ermee kwam, maar dat maakt het ook juist extra leuk. X  24 augustus 2016

  Mooi Femke!!


  Femke - Youniqueblog

  24 augustus 2016

  Dankjewel :-)!!  24 augustus 2016

  Echt een super leuk logo ik zag hem al voorbij komen op Instagram, echt heel tof!  24 augustus 2016

  Ziet er zo leuk uit! Lekker fris weer :) En tof dat je vriend zo lekker meedenkt.

  Liefs!  24 augustus 2016

  Toffe slogan, je vriend kan inderdaad goed aan de slag als tekstschrijver (of iets in de reclame)! ;p Voelt altijd fijn hè, een frisse look?  24 augustus 2016

  Heeel toffe header! Vind dat ‘make – life – fun’ ook goed bedacht :)  24 augustus 2016

  Heel tof Femke, ziet er mooi uit!  24 augustus 2016

  Haha, dat verhaal achter de slogan! Nice. Ik wist natuurlijk al dat er een nieuw logo kwam door je things that made my week ;-)  24 augustus 2016

  Wat een fijne nieuwe lay-out. Je logo past echt mooi bij je blog. “Make Life Fun” klinkt heel erg leuk en past ook perfect bij de inhoud van je artikelen. Dat heeft je vriend toch maar mooi gevonden! Ik vind de achtergrond ook heel mooi. Lekker subtiel, maar toch een beetje speels.  24 augustus 2016

  Ik ben helemaal fan van het niewe logo en ik ben super nieuwsgierig naar de intro! :)  25 augustus 2016

  Mooi hoor deze make-over, maar ik moet er wel een beetje aan wennen. Juist door de kleuren in je logo was je zo herkenbaar. Wel vind ik het nieuwe logo super mooi en ben ik super benieuwd naar de intro!  27 augustus 2016

  Ziet er leuk uit, Femke!