Joe, wij zijn (eindelijk) naar Corfu! - YouniqueBlog.nl
25/08/2016


wij zijn op vakantie corfu

… En dat rijmt! Wat zijn Roy en ik er enórm aan toe om samen op vakantie te gaan. De laatste keer dat we namelijk samen op vakantie gingen was in mei vorig jaar toen we naar Bali vertrokken. Door mijn trip naar New York en de verhuizing is het er sindsdien niet meer van gekomen om samen op reis te gaan, maar nu is het eindelijk zover.

We gaan dit jaar dus naar Corfu, een eiland waar we allebei nog nooit zijn geweest. Hoewel ik normaal gesproken iets meer ben van avontuur tijdens vakanties, boekte ik dit jaar met een héél fijn gevoel een luxe all inclusive resort. Ja. Deze vakantie wil ik gewoon even he-le-maal niets en ergens op een strandbed liggen met een cocktail en een goed boek. Niets meer, niets minder. Roy was hier alleen maar blij om, omdat hij überhaupt altijd wel voorstander is van de luxevakanties.  Al ben ik stiekem ook meer een luxekindje waar ik na een nacht in de sterrenkubus achter ben gekomen (Hierover later meer…).

Hoewel ik al sinds begin deze week ‘out of office‘ ben, zijn we er nu dus écht tussenuit. Dit betekent overigens niet dat dit blog nu stilvalt. Afgelopen weekend bood al genoeg input voor de wekelijkse ‘Things that made my week…’, en daarnaast staan er ook nog een paar persoonlijke posts voor jullie klaar en een héél, héél leuke DIY (mét nieuwe YouTube-intro) waar ik supertrots op ben. Genoeg redenen om zo nu en dan nog eens op dit blog langs te wippen, dus. En ik houd jullie zeker tussendoor op de hoogte van onze avonturen op Corfu. Tot snel!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk
Tags:


12 reacties


  25 augustus 2016

  Ahhh lekker genieten in Corfu! Ik ben super benieuwd naar je nieuwe YouTube intro :-)!  25 augustus 2016

  Geniet ervan! Je hebt de rust zeker verdiend. Eens luxueus all-in vakantie vieren is héérlijk om te bekomen! Ik ben al benieuwd naar die héle leuke DIY die eraan zit te komen, trouwens ;-)! X  25 augustus 2016

  Heel veel plezier en geniet er van!  25 augustus 2016

  Heel veel plezier jongens, Corfu is een prachtig eiland! En ik ben heel benieuwd naar jullie sterrenkubus ervaring, want die heb ik zelf ook een aantal keer overwogen ;) (maar hij leek me erg klein!)  25 augustus 2016

  Heel veel plezier!  25 augustus 2016

  Veel plezier!  25 augustus 2016

  Geniet er lekker van en heel veel plezier daar ! :)  25 augustus 2016

  Heerlijk! Geniet er van saampjes! Over drie weken ga ik ook voor een luilekker vakantie. Boeken lezen, cocktails drinken en lekker bruinbakken. Alles mag en niets moet. Heerlijk!  25 augustus 2016

  Veel plezier!  26 augustus 2016

  Heerlijk zeg! Geniet van jullie vakantie!  26 augustus 2016

  Heel veel plezier! Ik kijk uit naar al het leuks wat er op je blog (en instagram) komen gaat. Liefs!  28 augustus 2016

  Geniet lekker op vakantie, jullie hebben het verdiend!