Lijst met veren, geïllustreerde insecten en dierenkop (Interieurupdate!)
25/10/2016


lijst met veren illustratie insecten wants & needs

“Jéétje… Iedere keer wanneer ik bij jullie ben, hebben jullie wel wel weer íéts nieuws,” aldus mijn beste vriendin onlangs. En eerlijk gezegd heeft ze ook wel een punt. De enige reden waarom Roy en ik nu alweer zouden willen verhuizen is omdat we het superleuk zouden vinden om met een leeg canvas te beginnen. Zo hebben we ons interieur onlangs een ‘herfstupdate’ gegeven met een lijst met veren en een -jawel- nijlpaard hoofd.

lijst met veren illustratie insecten wants & needs

lijst met veren illustratie insecten wants & needs
Ik kreeg er na aanleiding van deze foto op Instagram vele vragen over, maar deze lijsten ontving ik van Wants & Needs. Een webshop met allerlei leuke woonaccessoires zoals mooie tafellampen en plaids, maar ook deze lijst met veren en geïllustreerde insecten. Hoewel ik aanvankelijk altijd zwarte tinten angstvallig wilde vermijden in ons interieur, ben ik er dankzij onze zelfgemaakte IKEA SVÄRTAN schaal bijzettafel achtergekomen dat zwart juist best veel warmte kan toevoegen aan je interieur. Zeker in combinatie met aardetinten, zoals deze lijstjes. We hebben ons originele muurproject met kleurrijke illustraties en cactussen in een kratje dus omgegooid, en deze lijstjes hiervoor in de plaats gehangen. Ziet het er niet leuk uit?

lijst met veren illustratie insecten wants & needs

Ook hebben we onze decoratieplanken boven de eettafel een nieuwe invulling gegeven. Niet alleen staat daar ons pas geadopteerde Chinese hangplantje van stadstuinwinkel Oerwoud in Den Bosch, maar ook hier hebben we een lijstje met veren neergezet.

dierenkop nijlpaard wants & needs

Een ander item wat we van Wants & Needs mochten ontvangen, was dit nijlpaard hoofd. We vinden ‘m zó tof! Wikkie is overduidelijk nog haar mening aan het vormen ;-) Roy kwam echter met een súpertof idee wat ik sindsdien niet meer uit mijn hoofd kreeg: Hij wilde aan één zijde van een muur dit nijlpaardenhoofd ophangen, waarbij er een mogelijkheid is om aan de andere zijde het lichaam van de nijlpaard te maken waarin Wikkie zou kunnen liggen. Hoewel dat geen project is wat we in ons huidige appartement zouden kunnen oppakken (want: huurwoning), is dat zeker iets wat ik dólgraag in ons toekomstige koophuis zou willen. Hoe grappig zou het zijn als Wikkie kon tukken in de buik van een nijlpaard? Al weet ik eerlijk gezegd niet of het alle moeite waard zou zijn. Wikkie verkiest ook nog steeds mijn schoot boven onze dure krabpaal. En dat is stiekem eigenlijk best gezellig.

Wat vinden jullie van de lijst met veren? Waar zouden jullie dit nijlpaard hoofd ophangen? 

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  25 oktober 2016

  Ziet er ontzettend gaaf uit! Ik vind het ook leuk om regelmatig te kunnen wisselen in mijn interieur.


  Nene

  25 oktober 2016

  Hahaha, die kop van Wikkie naast die nijlpaard! Wat een blik, briljant!  25 oktober 2016

  Hahaha Wikkie! Je ziet haar denken “hmmm, de oortjes lijken op die van mij, maar zo zie ik er toch niet uit?!”
  Leuk die lijstjes, vooral die met de veertjes vind ik heel goed staan!  25 oktober 2016

  Hahahaha, hoe Wikkie kijkt naar dat hoofd :-D  25 oktober 2016

  Je snapt natuurlijk dat ik nu niet meer kan wachten tot ik het zaterdag allemaal met mijn eigen ogen kan bekijken he. Misschien moet je je baan gewoon omgooien naar interieur styliste. ;)  25 oktober 2016

  Echt heel leuk!  25 oktober 2016

  Hahah, zo geweldig hoe je kat naar dat nijlpaard kijkt! :’)
  X  25 oktober 2016

  ik vind ze er echt super awesome uit zien :D