Things that made my week...#236
30/10/2016


things-that-made-my-week-def
Jaaa, mijn eerste dagen als 25-jarige heb ik nu officieel achter de rug. Zó gek. Deze week werd voor eens en altijd bewezen dat ik té vaak aan eten denk, bleek op het werk dat ik toch echt ‘oud’ wordt en ontdekte ik een compleet nieuwe taal. Benieuwd?

 • Wanneer mijn beste vriendin en ik over het strand in Scheveningen lopen en we opeens iets in een hartje zien staan. Ik: “Hé… Daar staat ‘Jello’.” Vriendin: “Nee, er staat ‘2016’.” *never not thinking of food*
 • Als mijn beste vriendin en ik de musical The Lion King nabespreken en ze zich afvraagt wat bepaalde gekleurde kostuums moesten uitbeelden. Ik: “Ik denk dat dat een soort van Afrikaans plaaggeesten zijn. Zoals je die ook in China hebt met nieuwjaar.” Vriendin: “Jéétje, je hebt hier wel over nagedacht.” Ik: “Ik heb er 12 jaar over na kúnnen denken.”
 • Roy, wanneer we samen kijken hoe Wikkie de grond aan het afspeuren is naar eten: “Wikkie heeft gewoon altijd honger, dat is echt niet normaal.” Ik: “It’s like me but then with four paws and more fluffy.”
 • Wanneer Roy op dinsdagavond een fles wijn opentrekt met de kreet: “Moet kunnen want, hé… It’s Friday!” Ik, ietwat teleurgesteld: “Ik dacht voor een gelukzalige halve seconde dat het écht even vrijdag was.”
 • *wanneer de klok half 3 slaat* Ik, opeens geschrokken tegen de stagiair: “Oh my god! Wij hadden samen een meeting om 1 uur!” Stagiair: “Ik zei het nog tegen je.” Ik: “Dat heb ik helemaal niet gehoord?” Stagiair: “Je wordt oud.”
 • Als ik op de wc een liedje van The Lion King aan het zingen ben. Roy: “Ben je in Simstaal aan het zingen?” Ik: “Nee, dit is Afrikaans.” Roy: “Eerder Afrisims.”
 • Broer, als hij naar een fotocollage kijkt met foto’s van een ‘kleine’ Femke: “Toen was je nog jong en schattig.” Ik: “Ik ben nog steeds schattig.” Broer, lachend: “HA! Ik vind het wel typisch dat je ‘jong’ weglaat.”
 • Alle lieve verjaardagswensen die ik van jullie mocht ontvangen – dankjewel :-) <3

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER15 reacties


  30 oktober 2016

  Wat een heerlijk lijstje weer om blij van te worden! En supertof dat je naar Lion King de musical bent geweest! Alleen al dat is iets om blij van te worden ;)  30 oktober 2016

  Ahhh The Lion King, daar ga ik ook nog naar toe (alleen nog niet gepland). Afrisims, ik ben benieuwd hoe dat klinkt.


  Lisette Kleiweg

  30 oktober 2016

  Ik moest grinniken toen ik je stukje las, gelukkig bezit je relativeringsvermogen en zelfspot, dat maakt het leven zoveel leuker vind je niet ?  30 oktober 2016

  Leuk om deze momenten weer te lezen  30 oktober 2016

  Het lijkt me zo’n fijne mijlpaal om de 25 te passeren. Gewoon om voorbij de twintig te worden. Ja. Ik wil het. En the lion king, woah, da’s echt al erg lang geleden dat ik die nog zag.  30 oktober 2016

  Aaaah je bent naar de Lion King geweest! Ik heb ‘m twee keer gezien in Londen


  Marrit

  30 oktober 2016

  Oké, je hebt mij overtuigd. Ik ga de sims weer spelen vanmiddag. <3 <3


  Femke - Youniqueblog

  30 oktober 2016

  Hahaha! Liefde voor deze reactie :’) <3  30 oktober 2016

  Hahaha, aah, die laatste. Nou 25 is nog heerlijk jong! <3  30 oktober 2016

  Ooo, ik wil ook naar The Lion King! En heel herkenbaar, zo’n huisdier dat je fluffy evenbeeld is qua karakter ;)  30 oktober 2016

  En hoe vond je de Lion King? Ik ga er woensdag heen! Gefeliciteerd nog met je verjaardag!


  Femke - Youniqueblog

  30 oktober 2016

  Ik vond de Lion King echt weer fantástisch – zó mooi! Ik zou nu alweer willen gaan, dus héél erg jaloers op jou :o  30 oktober 2016

  Zingen in Simstaal hahaha
  Soms denk ik dat ook bij mensen, lijkt de Sims wel!  31 oktober 2016

  Oh erg eh, als je tijdens de week al een weekengevoel hebt? ;-)  31 oktober 2016

  Haha, wat een lekker lijstje weer :-).