Deze dingen kocht ik in de Primark Flagship Store: december 2016
03/12/2016


primark shoplog december 2016 Primark Flagship Store

Afgelopen woensdag was ik bij de opening van de Primark Flagship Store in Amsterdam, waar we de mogelijkheid hadden om in alle rust (en onder het genot van een drankje) de zeven verdiepingen af te struinen. Zoals beloofd, laat ik jullie vandaag zien wat ik allemaal heb gekocht.

primark shoplog december 2016 Primark Flagship Store
Om de één of andere reden kan ik nooit de Primark verlaten zonder geurkaarsen mee te nemen. Ze hebben ook altijd zoveel lekkere geurtjes. Mijn favoriet is toch wel deze kleine, gouden ananaskaars (€5,-). Niet bepaald goedkoop, maar hopelijk kan ik deze -zodra het kaarsvet is opgebrand- gebruiken om kleine sieraden in op te bergen. Ook nam ik de geurkaars Coconut Cove (€4,-) mee: dit is de witte kaars met een subtiele aztecprint, waarvan ik hoop dat deze later ook als leuk potje kan dienen. De schattige roze kaars heeft de geur Sandelwood Rose (€2,50). P.s. Hebben jullie ook al het neusje van Wikkie gespot op bovenstaande foto ;-)?

primark shoplog december 2016 Primark Flagship Store
Ik was meteen verliefd op deze pastelroze trui met col, en ik was al helemaal verkocht toen ik de achterkant zag met een kleine cut-out. En hij was maar €13,-! Ondanks dat het rustig was in de Primark Flagship Store had ik geen zin om te passen, dus nam ik maat 36 op de gok mee – gelukkig zit deze perfect. Wel schijnt ‘ie een héél klein beetje door, dus kleine note to self: doe er een basic top onder.

primark shoplog december 2016 Primark Flagship Store
Nog een item waar ik een instant crush op had: deze lace bh (€10,-). Toen ik Fashionista’s moderedacteur hiermee zag lopen móést ik ‘m ook hebben. Deze lace bh is heel mooi om onder een trui te doen waar die bijvoorbeeld een beetje onder uit steekt. Ook kocht ik de Velvet Matte Lipstick Crayon (€2,50) in de tint ‘mushroom’. Op de foto slaat de kleur wat licht en rozig uit, maar het is ‘in het echt’ meer een donkere nudetint met paarse ondertoon.

primark shoplog december 2016 Primark Flagship Store
En… Wikkie kon haar nieuwsgierigheid weer niet onderdrukken ;-) Waarschijnlijk was ze aan het afwegen of het mandje een potentiële comfortabele slaapplaats voor haar is. Ik vind het altijd erg lastig om spullen voor ons interieur uit te zoeken wanneer Roy er niet is, maar dit mandje (€12,-) durfde ik zonder twijfel mee te nemen. Waarvoor ik het ga gebruiken weet ik nog niet, maar ik heb zo’n vermoeden dat dit issue -met alle rondslingerende spullen in huis- snel opgelost gaat worden.

Wat vinden jullie van mijn aankopen in de Primark Flagship Store? Wat is jullie favoriete item?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



13 reacties


    3 december 2016

    Wat heb je leuke spullen gekocht! Die ananas kaars is inderdaad echt geweldig :)



    3 december 2016

    Oh superleuk, die ananas – kaars ! :)



    3 december 2016

    Ah vooral dat ananaskaarsje vind ik leuk! En die kanten bralette lijkt me ook prachtig :)



    3 december 2016

    Dat ananas kaarshouder is tof!



    3 december 2016

    Wat een leuke spullen heb je bij elkaar geshopt! Vooral die mand vind ik leuk! Alhoewel ik vrees dat onze katten die gedachte ook met me delen ;)



    3 december 2016

    Dat mandje vind ik héél tof, en ook je bh is erg mooi! Ik wil ook nog eens zo’n lace-bh aanschaffen, Primark is dus wel een goeie plek (niet zo duur!) om eens te kijken! Ik ben wel benieuwd, biedt ‘ie voldoende ondersteuning?



    3 december 2016

    Die kaars is leuk! Binnenkort ga ik weer op mezelf wonen en ga ik allerlei kaarsjes kopen bij de PRI.



    3 december 2016

    Echt leuke aankopen! X



    3 december 2016

    Leuke spulletjes heb je daar gekocht! :)



    3 december 2016

    Wat een fijne spulletjes. Ik vind vooral die mand heel mooi! En ik snap ook heel goed dat je verliefd werd op die bh! ;-)



    4 december 2016

    Jaaaaa, de kaarsen bij de Primark zien er altijd zo verleidelijk uit! Mijn moeder is er allergisch voor, kaarsen, dus ik heb mezelf voorgenomen er een stuk of honderd te kopen als ik op mezelf woon, haha!



    4 december 2016

    hele leuke dingen heb je gekocht! Ik ga volgende week naar primark. Hoop dat ze leuke spulletjes hebben :)



    4 december 2016

    Oh die ananas is leuk zeg! Leuke items heb je gekocht :)