Things that made my week...#241
04/12/2016


things that made my week
Deze week dacht Roy even dat hij een top van mij volledig had verpest, ontstond er een misverstand over het woord ‘bedrijvigheid’ en deel ik een gesprek wat alleen op de redactie van Cosmopolitan kan plaatsvinden. Benieuwd?

  • Roy, die ietwat bedachtzaam naar me toe komt gelopen: “Schatje… Sorry.” Ik, licht geïrriteerd: “Wat heb je gedaan?” Roy, terwijl hij mijn roze pyjamatop omhoog houdt: “Deze was grijs toch?” Ik: “Nee, roze.” Roy: “Oh PFIEW! Ik dacht dat ik ‘m had verpest.”
  • Schoonzusje, wanneer ze opzoekt hoe druk het die dag is in de Efteling: “Bedrijvigheid en drukte” *stilte* “Oh nee! Dan zijn er veel bedrijven.”
  • Van alle producten die op Bol.com foutief verstuurd hadden kunnen worden, ontving ik stenen ijsblokjes. Lees: dé ijsblokjes die Roy al máánden wilde hebben, en zelfs voor kerst had gevraagd. Van de klantenservice mocht ik ze houden en mijn MP4-speler werd de volgende dag alsnog bezorgd. Maar even: dit verzin je toch niet?!
  • Beste vriend van Roy als ik De Sims 4 aan het spelen ben: “Ben je De Sims aan het spelen, Fem?” Ik, blij: “Jahaa!” Hij: “Steek dat huis eens in de fik!” Ik: “NEE!” Roy: “Typisch gevalletje van: jongens die De Sims spelen en meisjes die De Sims spelen.”
  • Wanneer het CMS-systeem waarmee ik werk een ‘bug’ heeft en sommige woorden opeens in kapitalen staan geschreven. Collega: “Het woordje ‘soms’ staat alleen maar in kapitalen geschrijven.” Ik: “Ik houd wel van woorden in kapitalen schrijven hoor, maar… SOMS.”
  • Gesprekken die alleen maar op de Cosmopolitan-redactie kunnen plaatsvinden. Collega 1: “We hebben vanavond lekker veel seks.” Ik: “Is dat zo?” Collega 2: “Spreek voor jezelf.” Collega 1: “Ik bedoel op de site.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



6 reacties


    4 december 2016

    Ahhh die Sims 4.. Ja, mannen hè. De site van de Cosmopolitan haha!



    4 december 2016

    Haha, wat een leuke dingen weer! Gelukkig maar van de roze pyjama! ;) En wat een verhaal van Bol.com. Laat mij ook maar eens zoiets meemaken ;)



    4 december 2016

    Hahaha, inderdaad zo typisch: het verschil tussen jongens en meisjes die de Sims spelen. Hilarisch! Ik heb het eens met mijn vriend samen gespeeld en toen ging alles helemaal fout – expres. Als ik het in m’n eentje speel is dat dus echt níet de bedoeling. Hahaha!



    4 december 2016

    Hahahahaaha wat leuk weer zeg!



    4 december 2016

    Haha, ik ging ook wel eens voor de Sims-drama’s, maar alleen met speciaal aangemaakte gezinnen. Niet de Sims waar ik al een band mee had, hahaha.



    5 december 2016

    Haha geniaal! Wat leuk om te lezen, ooh en wat is Sims leuk! En niet SOMS, want Sims is altijd leuk en heb ik echt al te lang niet meer gespeeld, geweldige tip :D Enjoy today X