Sudio hoofdtelefoon: perfect voor al je (kerst)deuntjes
17/12/2016


sudio hoofdtelefoon marble caps koptelefoon
“Ben je nu al vergroeid met je nieuwe hoofdtelefoon?,” aldus Roy grappend toen ik een uur na ontvangst nog steeds in huis aan het rondwandelen was met mijn Sudio hoofdtelefoon. Eén van de leukste early Christmas presents ooit mede-dankzij de verwisselbare (marble!) caps. Ik laat ‘m graag aan jullie zien…

Oké, eerlijk: als je mij buiten ziet lopen of fietsen is de kans zéér groot dat je mij ziet wandelen met een paar oordopjes. Zelfs als ik even boodschappen ga doen (lees: 30 seconden wandelen), kan ik niet zonder muziek. En dan het liefst zo fout mogelijk. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik het voorstel kreeg om een hoofdtelefoon van Sudio uit te testen. Mijn oog viel meteen op de witte regent hoofdtelefoon met gouden details. Zó mooi. *gospelkoor doemt op*

Sudio hoofdtelefoon

Wat deze hoofdtelefoon extra bijzonder maakt is dat je de caps van de hoofdtelefoon kunt verwisselen. De witte hoofdtelefoon wordt standaard geleverd met witte caps met een gouden randje, maar je kunt deze dus ook verwisselen voor marmeren caps of caps met gekleurde palmbladeren. Zo leuk! Ik ging voor de white marble caps.
sudio hoofdtelefoon marble caps koptelefoon

Het was aanvankelijk misschien even wennen om mijn oordopjes te verwisselen voor een hoofdtelefoon. “Schatje, ik hoor mezelf nauwelijks praten met deze hoofdtelefoon op. Nee, ik heb nog niet eens op ‘play’ gedrukt…,” was dan ook mijn eerste reactie toen ik de Sudio hoofdtelefoon opzette. Wat overigens een heel goed teken is: de hoofdtelefoon sluit de omgevingsgeluiden ontzettend goed af, waardoor het geluid ook echt opvallend rijker is dan dat van mijn oordopjes. Bovendien hoef je hierdoor het geluid niet zo hard te zetten om de muziek goed te horen. Driewerf hoera voor mijn oren ;-)

Ook een leuke bijkomstigheid: de hoofdtelefoon heeft een bluetooth functie waardoor deze draadloos gebruikt kan worden. Dat scheelt weer minutenlang het draad uit de knoop halen wanneer je ‘s ochtends vroeg op de fiets wil stappen (been there…). Vind je het toch fijner om de hoofdtelefoon direct aan je telefoon (of Mp4-speler) te verbinden, dan kan dat overigens ook: de draden hiervoor zitten bij het pakket inbegrepen.
sudio hoofdtelefoon marble caps koptelefoon

Ter ere van kerst ontvang je momenteel een gratis geschenkverpakking én caps naar keuze. Oh, enne: voer je de kortingscode ‘younique’ in dan krijg je 15% korting op je bestelling. Je betaalt dan geen €129.- voor de koptelefoon, maar €109,65. Vind je ‘m nog steeds iets te duur? Dan kun je ‘m natuurlijk altijd nog aan de kerstman vragen ;-) *hint hint*

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sudio hoofdtelefoon? Welke caps zouden jullie hebben gekozen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties

  Lianne

  17 december 2016

  Hij lijkt echt precies zoals mijn koptelefoon! Alleen de kleuren niet dan ;) ik heb de Urbanears Plattan 2 gekocht van de week. Die was nog geen 50 euro. De kabel kan er ook vanaf, maar helaas heeft die van mij geen bluetooth functie ;) toch grappig hoeveel ze op elkaar lijken!  17 december 2016

  Oeh, wat een leuke zeg!  17 december 2016

  Aaaah super nice, die marble caps!  17 december 2016

  Hij is echt gaaf!  17 december 2016

  Hijs is wel heel mooi met dat marmer zeg!  17 december 2016

  Deze lijkt me heel erg fijn!
  En wat een mooi, hip en stoer design heeft ie zeg, heel tof!  18 december 2016

  Wauw, wat een mooie is dit! En wat handig dat ‘ie een bluetooth functie heeft :)  20 december 2016

  wauw wat een toffe tip, heel veel mensen zijn hier fan van momenteel!