Things that made my week...#243
18/12/2016


things that made my week
Hi there. Roy en ik staan vandaag op de Swan Market in Tilburg – zin in! Deze week had ik een zéér blond moment in Keulen, ontstond er verwarring over de oorsprong van gyros en was één collega duidelijk toe aan weekend. Benieuwd?

 • Wanneer ik samen met met Roy, mijn zus en haar verloofde rondrijd in Keulen en we een bruidsboetiek genaamd ‘Cinderella’ tegenkomen. Ik “Oooeeh, een Cinderella. Kijk die blauwe jurk in de etalage!” *vijf minuten later als we wéér een Cinderella tegenkomen* Ik: “Kijk, hier hebben ze ook een Cinderella. En ze hebben gewoon precies dezelfde jurk in de etalage!” Zus, lichtelijk geërgerd, lichtelijk geamuseerd: “Fem… Dit is dezelfde straat als waar we net waren. We waren verkeerd gereden.”
 • Zus: “Ik heb zin om Italiaans te eten.” Roy: “Oh, lekker gyros!” *stilte* “Oh wacht… Dat is Grieks.”
 • Wikkie die we ‘s avonds laat in de keuken horen rommelen. Roy: “Let maar op… Morgen krijgen we ontbijt op bed.”
 • Papa: “Ik heb een stappenteller gekregen, maar hij doet het niet.” Ik, plagend: “Je weet toch wel dat je daadwerkelijk stappen moet zetten voordat zo’n ding het doet, hè?”
 • Wanneer ik samen met een collega naar huis ga. Ik, al roepend tegen de andere collega’s: “Fijn weekend!” Collega, die met mij meeloopt: “Jij ook!” Waarop ze meteen in lachen uitbarst, omdat ze even was vergeten dat ze met me meeliep. Iets met: toe aan weekend.
 • Iets wat ik gewoon nog even kwijt wilde: nog maar een paar weken en dan bestaat dit blog alweer 6(!) jaar. En ja… Dan ga ik ook een ontzettend leuke winactie organiseren in samenwerking met o.a. The Body Shop, John Frieda, HEMA en Freixenet. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

P.s. Vandaag (zondag 18 december) staan Roy en ik op de Swan Market in Tilburg – Christmas Edition (Wagenmakerij, Spoorzone) met onze Wikkie-collectie. Van 11:00 tot 17:00 kun je bij uiteenlopende creatieve ondernemers de laatste kerstcadeautjes scoren, genieten van lekker eten en foto’s maken in een speciale christmas photobooth. Entree is gratis, dus: zien we je dan :-)?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  18 december 2016

  Leuke week weer. Heel veel plezier op de Swan Market. Ik vind dat altijd zo’n gezellige markt, hopelijk verkoop je leuk. Ik kan helaas niet naar de Swan Market want heb heel de dag plannen.  18 december 2016

  Haha, dat met de Cinderella-winkel had mij ook zo kunnen overkomen. En leuke opmerking over de stappenteller! :) Heel veel plezier vandaag op de Swan Market!  18 december 2016

  Haha ah, heerlijk dat met die Cinderella winkel! Dat had mij ook heel goed kunnen overkomen. Ik ben trouwens ook ontzettend benieuwd naar je winactie, zo leuk dat jouw blog al bijna 6 jaar bestaat!  18 december 2016

  Zes jaar, wowza.


  Marrit

  18 december 2016

  Zo leuk om weer te horen wat je allemaal heb meegemaakt! (Stiekem wacht ik daar de hele week op)

  En kan het kloppen dat de wikkie webshop niet openen wil? Ik zit nu op mijn mobiel maar als ik op webshop klik zie ik alleen maar wit… :(  18 december 2016

  Haha altijd weer leuk om deze artikeltjes te lezen! En was het ontbijt op bed lekker? ;)  18 december 2016

  Wat is dit een super leuk artikel! Heerlijk om te lezen! :) Wauw 6 jaar :O Dan blog je echt al een hele lange tijd!  20 december 2016

  haha die jurk en de stappenteller.. heerlijk!