Vraag me alles! (+even een kleine update...) - Youniqueblog.nl
27/01/2017


femke kamps vraag me alles

Hallo, daar! De afgelopen weken waren gek, druk, overweldigend, fijn en bovenal gevuld met een heleboel (goed!) nieuws. En daarom vind ik dat ik jullie een kleine update verschuldigd ben. Oh, en jullie mogen me álles vragen. Op deze uitzonderingen na dan…

Ik zal heel eerlijk zijn: ik heb ze misschien vaker geschreven, maar in alle oprechtheid heb ik een bloedhekel aan ‘to be continued…’-posts. Lees: “Oh jongens, ik ben met zóveel spannende en leuke dingen bezig, maar ik ga toch mijn mond dichthouden. Lekker puh!” Toch moet ik mezelf daar ook ditmaal schuldig aan maken. Zo ben ik achter de schermen druk bezig met een nieuw, rete-spannend project waar ik zó (ZÓ!) enthousiast over ben. Echter durf ik het nog niet wereldkundig te maken zolang er nog niets ‘definitief’ is. In hetzelfde lastige parket bevind ik me ook op privégebied. Zo hebben Roy en ik afgelopen woensdag héél goed nieuws te horen gekregen, maar ook dit zit nog niet in de spreekwoordelijke kannen en kruiken. Ik mag zelfs geen woord reppen over het vrijgezellenfeest van mijn zus (want: strikt geheim voor haar) of haar bruiloft (want: strikt voor geheim voor anderen). Je snap: ik knap bijna uit elkaar van alles wat ik momenteel allemaal geheim moet houden.

Het gevolg? De behoefte om íéts te vertellen. Wat dan ook. En toen bedacht ik me dat het al een behoorlijke tijd geleden is dat ik een ‘ask me anthing’-post heb geplaatst. Natuurlijk zijn jullie altijd vrij om vragen te stellen, maar zelf vind ik zo’n ‘vraag mij alles’-post behoorlijk handig. Oké, ik kan helaas (nog) niet verklappen waar dat geheime project over gaat. Of iets over het goede nieuws wat Roy en ik te horen hebben gekregen. OF over de jurk van mijn zus – een zéér geliefde vraag binnen mijn kenniskring. Oké, het lijkt nu alsof er nog maar bar weinig dingen zijn waar je vragen over kunt stellen. Ik zeg: zie het als een uitdaging!

Is er iets wat je altijd al van mij hebt willen weten? Let me know! Ik zal de vragen verzamelen en in de loop van volgende week in één post beantwoorden.

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER20 reacties


  27 januari 2017

  Ah wat leuk dat er zoveel positieve dingen gaan gebeuren! Ik ben zó benieuwd!
  Een vraag aan jou: wat is je favoriete meisjesnaam?  27 januari 2017

  Hahaha verschrikkelijk als je over zoveel dingen je mond moet houden. Dat zou voor mij ‘de hel’ zijn haha.

  Hoe hebben Roy en jij elkaar leren kennen? (Dat is vast al eens gedeeld op je blog, maar ik kan het mezelf even niet herinneren!?).  27 januari 2017

  Wat tof dat je met zoveel geheime projecten bezig bent zeg!
  Nou mijn vraag aan jou, stel je krijgt te horen dat je nog een week te leven hebt, wat zou je dan allemaal nog doen? Zou je de tijd gebruiken om te doen wat je altijd wilde of juist de tijd die je nog hebt doorbrengen bij familie en vrienden.  27 januari 2017

  Spannend! Ik zal je daar dan niets over vragen, maar ik ben wel heel benieuwd! Wat is jouw ideale seizoen en waarom?  27 januari 2017

  Nu ben ik wel nieuwsgierig en ik ga een gokje wagen: project: boek schrijven. Goede nieuws: of euhm je bent zwanger of jullie hebben een nieuw huisje..

  Mijn vraag: wat staat we bovenaan jouw bucketlist?  27 januari 2017

  Je houdt het wel spannend! Ik ben heel benieuwd!  27 januari 2017

  Ah wat ontzettend spannend dat er zo veel leuke dingen te wachten staan. Ik ben natuurlijk wel ontzettend nieuwsgierig!
  Mijn vraag: Als je één ding in je leven opnieuw zou mogen beleven, wat zou dat dan zijn?  27 januari 2017

  Wauw! Mooie foto Femke!  27 januari 2017

  Vet lastig om alles geheim te houden, terwijl je zo staat te popelen om het te vertellen! Ik heb geen vraag voor je, maar ben benieuwd naar wat er komen gaat :-)  27 januari 2017

  Hihi, mijn steevaste vraag: Wanneer komen er schattige Roy & Femke babietjes? En, nu huur je een huis. Wat zou je anders doen in een koophuis, of als dit een koophuis was geweest? :) En hoe verschillen jullie qua interieursmaak? :) Liefs!  27 januari 2017

  Wat leuk! Net als met de webshop! (toch, dat was toch ook eerst nog even geheim?) Ben heel erg benieuwd naar al je geheimen!
  In welk land zou je graag willen wonen als je niet meer in Nederland kon wonen?  27 januari 2017

  Eeeeeeffe denken… Mijn vraag: is er iets in je verleden waar je spijt van hebt?  27 januari 2017

  Whaaa zo spannend allemaal!
  Mijn vraag aan jou: Als je een auto mocht kopen, welke zou dat dan zijn? Geld speelt geen rol!
  En welke stad wil je nog een keer graag bezoeken?  27 januari 2017

  Wahh, spannend! En gruwelijk, over zo veel dingen moeten zwijgen, haha!
  Mijn vraag: Als je nog maar één social media-account mocht houden, dewelke zou dat dan zijn?  27 januari 2017

  Prachtige foto, pretty lady! Haha, snap ik echt helemaal dat het zo moeilijk is om dingen geheim te houden. Dat vind ik ook altijd zo vreselijk moeilijk! Ben heel benieuwd naar alle toffe dingen die eraan zitten te komen :). Wat super leuk allemaal!
  Mijn vraag: als je een wereldreis zou maken, hoe lang zou je dan gaan en waar zou je naartoe gaan?  27 januari 2017

  Ah altijd leuk en trouwens.. die foto is echt super gaaf! en mijn vraag aan jou is: hoe blijf jij positief en leuk in je relatie? plus hebben jullie ook weleens allebei een bui dat je denkt.. ik heb even ECHT geen zin in jou. Wat doen jullie dan?  27 januari 2017

  Oh wat leuk dat er zoveel spannende dingen te gebeuren staan voor jou! Mijn vraag voor jou is; noem één positieve eigenschap van jezelf en één positieve eigenschap die je graag zou hebben (maar helaas niet hebt) en waarom. x  27 januari 2017

  Wat klinkt het spannend allemaal! Ik ben echt rotslecht in geheimen bewaren dus dat zou wat zijn. Haha :p
  Mijn vraag voor je: Wat is je lievelingsliedje? En je lievelingsboek?  28 januari 2017

  Wat trek je zelf aan naar de bruiloft van je zus?


  Roosmarijn

  30 januari 2017

  Wat is je favoriete kledingstuk die je in je bezit hebt?