Things that made my week...#256
26/03/2017


things that made my week
Deze week werd een belletje naar ICT met iets té veel spoed doorverbonden, werd ik afgeleid door eten (want: duh) en ontstond er enige verwarring over het woord ‘riemen’. Benieuwd?

  • Collega 1: “Ik vind zo’n boom met bloesem zó mooi.” Collega 2: “Jazeker… Tótdat je hele tuin onder zit.”
  • Collega die tijdens het bellen naar ICT door de receptie per ongeluk werd doorverbonden met het nationale alarmnummer. Collega, geschrokken: “Zoveel spoed had ik nou ook weer niet!”
  • Wanneer Roy en ik een keukenzaak binnenlopen. Ik: “Oooeh, brownies!” Roy: “Mooie kleur die keuken, vind je niet?” Ik: “Oh, en wijn. Kijk er is wijn!” Roy, met enige stemverheffing: “Ik vraag wat je van de kleur van deze keuken vind.” Ik: “Oh, sorry. Ik was even afgeleid door de wijn en brownies.”
  • Wanneer ik naar de supermarkt ga om radijsjes, tomaten en olijfolie te halen. Roy, wanneer ik thuis kom: “En… Heb je de olijfolie?” Ik: “KUT!” (Lees: ik had van alles gehaald behalve de olijfolie.)
  • Ik: “Heb je toevallig een aantal riemen voor bij dit jurkje?” Collega, reikt een zak met ringen aan: “Hier, alsjeblieft. Dit zijn alle ringen die ik heb.” Ik, even van mijn stuk gebracht: “Enne.. ehm… Heb je dan ook nog riemen?”
  • Voor het eerst in mijn leven om a) 2 uur ‘s nachts sushi eten en b) half 10 ‘s ochtends sushi eten, omdat we nog ‘over’ hadden van het vrijgezellenfeest en zowel de bride-to-be als verloofde ‘eigenlijk wel zin hadden in sushi’. Ach… Waarom ook niet?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



12 reacties


    26 maart 2017

    Haha, een paar keer achter elkaar sushi eten moet kunnen toch?! Als het maar lekker is :) En dat van die olijfolie zou ook mij kunnen overkomen. Dingen onthouden is niet mijn grootste talent ;)


    Femke - Youniqueblog

    27 maart 2017

    Die van mij overduidelijk ook niet ;-)



    26 maart 2017

    Haha, wat grappig weer. Oh en dat dingen vergeten herken ik uit mijn omgeving. Gelukkig doe ik dat zelf niet zo vaak hoor haha, maar mijn moeder.. Als ze dan vraagt of ze iets voor mij mee kan nemen en ik dat heb, vergeet ze dat altijd. ;)


    Femke - Youniqueblog

    27 maart 2017

    Mijn moeder heeft dat ook weleens en zegt dan dat ze last heeft van ‘Alzheimer Light’ ;-)



    26 maart 2017

    Hallo, er waren brownies! Who cares welke kleur de keuken heeft ;-)


    Femke - Youniqueblog

    27 maart 2017

    PRECIES :’)



    26 maart 2017

    Heerlijke week weer hahaha. Heel herkenbaar ook dat je met alles thuiskomt van de supermarkt, behalve datgene waarvoor je ging.



    26 maart 2017

    Haha, it’s always sushi-time, toch? En tja, brownies en wijn, dat is toch ook belangrijker dan de kleur van die keuken??


    Femke - Youniqueblog

    27 maart 2017

    Precies hoe mijn hersenen -heel logisch- redeneerden ;-)



    27 maart 2017

    Haha, grappig! Ik had het er vandaag nog over dat ik de voorbije week twee keer sushi gegeten heb. Die reactie van je collega op de alarmcentrale vind ik best hilarisch!


    Femke - Youniqueblog

    27 maart 2017

    Ooo, wat lekker! Ik kan zelf ook nooit te vaak sushi eten :-) En ik moest zelf ook zo lachen om de geschrokken reactie van mijn collega!



    27 maart 2017

    Hahaha de wijn en brownies… Hee, als je zin hebt in sushi is het altijd sushi-tijd!