Bertmans: vegetarische en veganistische hotspot in Rotterdam
19/04/2017


the honeymoonshop rotterdam ervaring review

“De volgende keer dat ik je zie, is op de dag van mijn bruiloft,” aldus mijn zus toen ze me gisteren thuis afzette na een dag in Rotterdam. Het is nu toch écht wel aftellen geblazen tot de bruiloft. Gisteren gingen mijn moeder, zus en ik naar de bruidsboetiek om voor de allerlaatste keer de bruidsjurk te passen. Een gek idee. Het komt nu toch wel héél dichtbij…

the honeymoonshop rotterdam ervaring review

De laatste passsessie was misschien een formaliteit, maar hierdoor zeker niet minder bijzonder. De jurk was op maat gemaakt en de coupeuse checkte voor de laatste keer of alles tot in detail goed was afgewerkt. Ook had Anne haar sieraden aangetrokken, zodat het plaatje echt zo goed als mogelijk compleet was. Echter was het belangrijkste gedeelte van de afspraak vooral de instructie hoe de jurk aan te trekken. Op de dag van de bruiloft ben ik namelijk de persoon die Anne in haar trouwjurk moet helpen en dus ook moet weten hoe dit te doen zonder de jurk te ruïneren. Wish me luck!

Bertmans

bertmans rotterdam hotspot hotspots vegan veganistisch vegetarisch glutenvrij

bertmans rotterdam hotspot hotspots vegan veganistisch vegetarisch glutenvrij

Gezien de jurk nog wel een paar kleine aanpassingen nodig had en deze ook nog even gestoomd werd, besloten mijn moeder, zus en ik te gaan eten bij Bertmans. Een hotspot in Rotterdam die Anne online was tegengekomen. Bertmans is echt de plek bij uitstek voor mensen met een allergie of die om anderen reden bepaalde voeding mijden. Dankzij de vele vegetarische, veganistische en glutenvrije opties kun je hier je hart ophalen. Ideaal! Er is dan ook een uitgebreid aanbod aan lekkernijen: van boekweitpannekoeken gemaakt van amandelmelk met banaan en blauwe bessen tot een heuse brunchplatter met -simpel gezegd- ‘een beetje van alles’.

bertmans rotterdam hotspot hotspots vegan veganistisch vegetarisch glutenvrij bertmans rotterdam hotspot hotspots vegan veganistisch vegetarisch glutenvrij bertmans rotterdam hotspot hotspots vegan veganistisch vegetarisch glutenvrij bertmans rotterdam hotspot hotspots vegan veganistisch vegetarisch glutenvrij

Ik koos zelf voor de populaire brunchplatter van Bertmans met toast avocado en een gepocheerd ei, kokosyoghurt, een (vegan) pannenkoekje en zadencracker met humus! Het was echt een fijne en verrassende afwisseling wat betreft smaken en qua hoeveelheid precies genoeg. Mijn moeder koos voor de gekonfijte eend met onder andere molesaus, little gem en siciliaanse kappertjes en mijn zus voor de geroosterde portobello met onder andere wortel, spicy wakame en spelttoast. Ook zij waren hier allebei erg over te spreken! Oh, en vergeet onze fancy drankjes niet: mijn zus en ik kozen allebei voor de frisdrank ‘Pinkyrose, Floral Ginger & Orange’ en we kregen werkelijk een vissenkom aan heerlijke bruisende frisdrank. Inclusief kaneelstokje, muntblaadje en schijfje (bloed)sinaasappel. Yep. Bertmans is zonder twijfel een enorme aanrader.

Hadden jullie al eens eerder van Bertmans gehoord? Enne: kunnen jullie geloven dat het nog maar een week is tot de bruiloft?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER6 reacties


  19 april 2017

  Wat spannend allemaal!  19 april 2017

  Wat gaaf dat de bruiloft nu echt steeds dichterbij komt! En wat een eer dat je de jurk bij haar mag aantrekken! Dat lijkt me ook nog best een lastig karwei trouwens ;) De hotspot ziet er heel gezellig uit! Wat een prachtige foto’s ook weer!  19 april 2017

  Oeoeoeoeoeoeoeh, wat komt het dan dichtbij nu! Vet leuk!! En spannend natuurtlijk! Bertmans kende ik niet, maar Rotterdam is dan ook niet echt naast de deur. Het ziet er wel ontzettend leuk uit! Prachtige foto’s.  19 april 2017

  Wat komt het dichtbij! Ontzettend spannend! Ik ben zooo benieuwd naar het totaalplaatje. Oeh, Bertmans ziet er geweldig uit! Wederom schitterende foto’s!  19 april 2017

  Aaah wat spannend zeg! Ik wens je alvast onwijs veel plezier op de trouwdag van je zus!  19 april 2017

  Het komt dichterbij….!! wat spannend allemaal en heel erg leuk dat je haar jurk mag aantrekken. Dat is heel bijzonder. En dat eten dat ziet er lekker uit zeg.