Thank God It Is Monday Ontbijt (Make My Day coaching)
03/04/2017


monday 4

Een tijdje geleden plaatste Melle een oproep wie zin had om met haar te ontbijten om een heleboel mijlpalen samen met haar te vieren (de start van haar coachingbedrijf! The big 3-0!). Gezien ik Melle na veelvuldig online contact weleens in het echt wilde ontmoeten -en altijd wel ben te porren voor een feestje- meldde ik me snel aan. En zo schoof ik afgelopen zaterdagochtend aan voor het Thank God It Is Monday ontbijt. 

Thank God It Is Monday

thank god it is monday melle bouwhuis make my day coaching pixels en kruimels

Melle noemt zichzelf ook wel ‘professioneel confetti strooier’ en dat vat haar als persoon ook zeker samen. Ze is ontzettend lief en positief, wat je niet alleen terugziet op haar blog maar ook zonder twijfel ‘in het echt’. Het voelde dan ook, grappig genoeg, alsof we elkaar al véél langer kenden toen we elkaar eindelijk ontmoetten. Tijdens het ontbijt bij #Workmode in Amsterdam schoven ook Charelle, Aneta, Kim, Mylène, Ayla, Maaike en Joyce aan. Joyce was degene die voor dit fantastische ontbijt had gezorgd, dat niet alleen fotogeniek was maar ook nog eens ontzettend lekker. En al genietend van ons banana bread, granola en chocoladekoek (wat echt verrassend vullend was!), begonnen we met de eerste opdracht om elkaar beter te leren kennen.

thank god it is monday melle bouwhuis make my day coachingthank god it is monday melle bouwhuis make my day coaching

Gezien dit ontbijt mede ter ere van de start van Melle’s coachbedrijf ‘Make My Day‘ was, mochten we als eerste proeven van hoe Melle als Happiness Coach is. De eerste opdracht was dan ook meteen héél leuk en een slimme manier om elkaar beter te leren kennen: we moesten individueel aan de groep over iets vertellen waar we op dat moment héél trots op waren. De anderen moesten vervolgens op post-its schrijven welke kwaliteiten en sterke karaktereigenschappen ze in dit verhaal terugvonden over de verteller. Gezien ik nog geen 24 uur daarvoor héél goed nieuws te horen had gekregen, was ik de eerste die zich aanbood om (in vertrouwen) over mijn trotse gevoel te vertellen. Het was heel spannend om vervolgens iedereen op de post-its te zien schrijven, maar des te leuker om na afloop al die positieve woorden en complimenten te lezen. Bovendien was het ook heel inspirerend om de verhalen van de anderen te horen en ontzettend fijn hoe eerlijk, open en steunend iedereen ten opzichte van elkaar was. Dat was echt heel tof!

thank god it is monday melle bouwhuis make my day coaching
monday 2
thank god it is monday melle bouwhuis make my day coaching nina maakt

Het werd echter zó gezellig dat we uiteindelijk nog maar nipt tijd hadden voor de laatste opdracht: met het trotse en positieve gevoel dat we hadden, moesten we een brief schrijven aan onszelf. Deze gaat Melle (op een nog onbepaald moment) op de post doen, zodat we deze op een onverwacht moment zullen ontvangen. Misschien wel toevallig nét op het moment dat we wel wat bemoedigende woorden kunnen gebruiken. Is deze kaart overigens niet ontzettend leuk? Deze kaart heeft Melle gemaakt in samenwerking met Nina Maakt en je kunt ‘m ook gebruiken als mini-poster. Je vindt ‘m hier. Deze foto en de foto waar je mij het ontbijt ziet uitpakken, zijn overigens gemaakt door Anne Hospers, de o-zo leuke fotograaf tijdens dit ontbijt. Overigens heb ik ook de post-its met alle lieve woorden in de envelop gestopt. Het leek me namelijk ontzettend leuk om ook deze op een onverwacht moment te ontvangen. Wie weet ontvang ik deze kaart dan nét wanneer ik wel een beetje positiviteit nodig heb.

Lieve Melle en andere té leuke meiden die ik heb mogen ontmoeten – dank je wel voor de ontzettend gezellige en inspirerende ochtend.

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER24 reacties


  3 april 2017

  Het is zo fijn dit terug te lezen. Wat een ontzettend heerlijke ochtend was dit. En zo leuk om alle meiden en jou in het echt te ontmoeten. Alles was perfect: het ontbijt, jij en de andere meiden en uiteraard de sfeer. Bedankt voor deze mooie dag!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Jij ook bedankt voor alles! Ik heb het oprecht zó leuk met jullie gehad en het was echt een fijne groep om mee te praten. Zeker voor herhaling vatbaar! Hopelijk spreken we elkaar weer snel :-)  3 april 2017

  Aaah zo gaaf! Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn. Maar volgens mij was het meer dan geslaagd!  3 april 2017

  Dat klinkt als een heerlijke, positieve ochtend! Wat tof zo’n sessie! En dat van de brief aan jezelf is echt een heel leuk idee!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Dat was ook zo leuk om te doen! Ook wel een beetje gek natuurlijk (‘Lieve Femke…’), maar vooral héél leuk :-)  3 april 2017

  YAAAY! Wat een mega leuk verslag en oo wauw ik krijg helemaal kippenvel van je mooie woorden en hoe je het hebt ervaren is echt geweldig om te lezen. Dankjewel dat je er was en voor mij voelde net zo, alsof ik je al jaren ken! En wat heb je trouwens mooie foto’s gemaakt :) Heel veel hartjes voor jou, dankjewel! <3


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Deze complimenten heb je allemaal verdiend <3 Echt ontzettend goed georganiseerd en je hebt echt een leuke groep samengebracht. Volgens mij spreek ik voor iedereen wanneer ik zeg dat het zo ontzettend leuk was. Hopelijk tot heel snel! <3  3 april 2017

  Oeh, leuk zeg! Ziet eruit als een erg gezellige bijeenkomst. En nu heb ik zin in banana bread.


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Hahaha! Nou het is weer eens wat anders dan zin hebben in sushi ;-)  3 april 2017

  Wat leuk zeg! Leuk als je elkaar zo leert kennen via je blog.. leuke foto’s oook:)


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Yay, dank je wel :-)!  3 april 2017

  Zoo, dat klinkt echt als een ontzettend fijn ontbijt én vooral als hele leuke dingen die je hebt gedaan! Leuk idee ook van die brief, heel inspirerend. Melle gaat het vast super doen! Mooie foto’s ook :-) X  3 april 2017

  Het ziet er uit als een mega gezellige ochtend! Wat leuk dat je gezellig bij ons op kantoor bent geweest :) X


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ja, EINDELIJK! Deze locatie had ik nog nooit eerder bezocht. Wel ontzettend jammer dat wij elkaar steeds mislopen :-(  3 april 2017

  Oh dat klinkt super gezellig!  3 april 2017

  Wat leuk en gezellig! Dat ontbijt ziet er inderdaad heel fotogeniek uit. Dat shirtje met stipjes van Melle is echt te leuk, superfeestelijk!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ooo, ik vond haar top ook zó leuk! Past helemaal bij haar – zo vrolijk :-)  4 april 2017

  Ziet er heel leuk uit!  4 april 2017

  Dat klinkt als een heerlijke positieve ochtend met vele leuke opdrachten! Hoe tof dat die brief op een onbepaald moment naar jou verstuurd wordt! Zo’n lieve woorden doen altijd goed!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ik ben ook echt ont-zet-tend benieuwd wanneer ik de brief ga ontvangen. Spannend :-)!  4 april 2017

  Dat ziet er heel leuk en lekker uit!  8 april 2017

  Echt zo fijn om dit terug te lezen. Leuk! En tot gauw <3  9 april 2017

  Ik vind het gewoon jammer dat ik hier niet bij ben geweest haha, ziet er zó leuk en gezellig uit! Melle is echt heel erg lief en ik vind het supertof dat ze nu haar coachingbedrijf heeft opgezet, die opdrachten klinken al zo tof!  13 april 2017

  Melle is inderdaad zo leuk, wat gaaf dat je naar haar ontbijt bent geweest én dat je ons een beetje hebt laten meegenieten :)