5 dingen waar ik op dit moment naar uitkijk -
05/04/2017


april 2017
Normaal bevind ik mezelf al niet in de positie om te klagen, maar eerlijk: er breekt voor mij nu wel écht een ontzettend leuke tijd aan. Iets waar ik, sinds ik juist wat minder lekker in mijn vel zat, alleen maar meer van kan genieten. Zo staan er een paar bijzondere verjaardagen in mijn agenda genoteerd, komt de bruiloft van mijn zus steeds dichterbij en staat er een héél leuk event gepland. Ik vertel je héél graag meer!

GIRLBOSS
Yes, op 21 april -overigens ook de 63ste verjaardag van mijn vader- lanceert Netflix de nieuwe serie Girlboss. Een serie losjes gebaseerd op het levensverhaal en gelijknamige boek van Sophia Amoruso, de oprichter van Nasty Gal. Een boek wat ik zelf ook met veel plezier gelezen heb. De serie gaat over Sophia (Britt Robertson), die op eBay vintage kleding begint te verkopen en op basis daarvan al voor haar 28e binnen de modebranche het miljoenenbedrijf Nasty Gal weet op te bouwen. Hoewel ik mezelf in de tussentijd ook zéér goed vermaak met ‘13 reasons why‘ (aanrader!), kijk ik zonder twijfel erg uit naar deze serie.

25STE VERJAARDAG VAN VRIEND
Maart en april zijn voor mij dé verjaardagsmaanden. Niet alleen het merendeel van mijn vriendinnen is in deze periode jarig, ook mijn familie. Zowel mijn vader, zus, zwager en -jawel- ook mijn vriend mogen in deze maanden allemaal weer een jaar bijtellen. Zo wordt mijn vriend de dag voor de bruiloft van mijn zus 25 jaar en dat is toch wel een heel bijzondere leeftijd. Hoewel we hebben afgesproken om de dag zelf niet al te veel te doen (want: waarschijnlijk met ons hoofd te veel bij de bruiloft), zullen we het later wel groots gaan vieren. Hoewel ik niet uitsluit dat we die avond gezellig samen sushi gaan eten. sorrynotsorry

BRUILOFT VAN MIJN ZUS
Yes, de dag waar ik al ruim een jaar naar uitkijk is bijna hier: op 25 april mag ik mijn zus en haar vriend ‘in de echt’ verbinden. Hoe spannend is dat? Momenteel ben ik druk bezig met het voorbereiden van de speech en dit gaat tot nu toe gelukkig erg goed. Ik kijk vooral enórm uit naar de bruiloft en ben momenteel nog aan het duimen voor een zonnige dag. Hoewel ik persoonlijk ook al héél blij ben als het gewoonweg droog en niet té winderig is. De bruiloft zal namelijk plaatsvinden op het strand en het is wel zo leuk als we niet massaal worden gezandstraald.

GENDER REVEAL PARTY
Yep, óók vriendin Shifra is in april jarig (als je Vissen, Ram of Stier bent, kan ik het vast goed met je vinden ;-)), maar dit jaar is haar verjaardag extra bijzonder. Ze is namelijk zwanger van haar eerste kindje! Haar verjaardag wordt dan ook een gender reveal party. In het bijzijn van familie en vrienden zullen zij en haar man Hans erachter komen wat het geslacht van hun kindje is. Zó spannend! Nu één van mijn vriendinnen zwanger is, snap ik pas écht wat mensen bedoelen als ze zeggen ‘Het maakt me niet uit, als het maar gezond is.’. Zo denk ik er namelijk precies over. Al is een liefde voor Disneyfilms wel een pré.

GOALDIGGER SESSIONS
Sinds het Thank God It Is Monday ontbijt, waar ik weer een aantal leuke en inspirerende vrouwen heb mogen ontmoeten, heb ik de smaak te pakken. Op zondag 7 mei ga ik dan ook naar de Goaldigger Sessions, georganiseerd door de ultieme girlboss Eve Tomaszewski. Zij is de oprichter van The Goaldiggers Club en brengt voor dit event tal van inspirerende en succesvolle vrouwen samen om ervaringen, tips en learnings uit te wisselen, maar het bovenal ook erg gezellig met elkaar te hebben. Tijdens dit event zullen er ook lezingen zijn van Emilie Sobels (oprichter van Hashtag Workmode) en Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health). En dit alles in het prachtige W Hotel in Amsterdam. Wil jij ook gaan? Je kunt hier je ticket scoren. Tot dan!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER34 reacties


  5 april 2017

  Fijne vooruitzichten! Ik snap dat je daar zin in hebt. Ik ga mee duimen voor mooi weer op 25 april C:


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  THANK YOU! En nu weer duimen dat het helpt ;-)  5 april 2017

  Oeeh dat zijn leuke plannen zeg! <3  5 april 2017

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal! Vooral de bruiloft van je zus vind ik zo speciaal, dat jij dat gaat doen!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ik ook! Zo spannend en bijzonder :-)  5 april 2017

  Ah wat een fijn vooruitzicht! Echt allemaal fantastisch leuke dingen! Geniet er van en denk aan jezelf :)


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Lief dat je dit zegt <3 Dank je wel!  5 april 2017

  Ik kijk ook enorm uit naar Girl Boss! En je hebt echt leuke dingen op de planning staan, YAY! Veel plezier alvast met alles!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Dank je wel, heel lief :-)!  5 april 2017

  Zo leuk dat je zus binnenkort gaat trouwen! En ik ben ook wel erg benieuwd of Shifra en Hans een meisje of een jongetje mogen verwelkomen.
  Liefs


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ik ook! Ik ben zó benieuwd <3 Maar zoals gezegd: het maakt me eigenlijk niets uit. Ik zou het allebei ontzettend leuk vinden!  5 april 2017

  Wat een mega leuke dingen op de planning. YAAAY! Ik kijk ook uit naar de serie en ben benieuwd naar je ervaringen van alle andere feestelijkheden. Hoera hoera!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ooo, die zullen zeker gedeeld gaan worden. :-)!!  5 april 2017

  Oh, ik kan mij helemaal voorstellen dat je naar deze dingen uitkijkt. Allemaal fijne dingen! Ik ben ontzettend benieuwd naar de serie, ik heb zelf het boek ook met heel veel plezier gelezen! En 13 reasons why wil ik ook graag aan beginnen.. Maar waar haal ik al die tijd vandaan? Haha.


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Dat vraag ik me soms ook af, haha! Vooral als mensen zeggen dat ze nu al gewoon het volledige seizoen hebben gekeken. Dan denk ik echt: ‘Huh? WANNEER?’  5 april 2017

  13 reasons why is blijkbaar echt wel een aanrader…
  Volgende op mijn lijstje!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ja, leuk! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt :-)  5 april 2017

  Die serie ga ik in gedachten houden, want ik kijk nu samen met mijn moeder Grace and Frankie maar die hebben we ook al bijna afgekeken. Ik denk dat ze deze ook wel leuk zou vinden. Paar dagen later gaat je zus trouwen, zo gaaf en spannend!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ja, gek idee hè? Maar zo leuk :-)  5 april 2017

  25 april is een hele mooie datum! Wij trouwden die dag in 2014 en hadden echt knetterlekker weer: 25 graden. Ik heb voor dit jaar hetzelfde weer besteld, dus dat moet goedkomen!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Nee, dat meen je niet! Wat leuk :-) Ik hoop héél erg dat je bestelling op tijd wordt geleverd dit jaar ;-)  5 april 2017

  Wat een fijne vooruitzichten allemaal zeg! Ik kijk stiekem ook echt naar naar de serie Girlboss en moet ook nog steeds aan 13 reasons why, hoor er hele goede verhalen over!  5 april 2017

  Oh dat zijn veel leuke dingen om naar uit te kijken! Ik ben zelf ook erg benieuwd naar Girlboss. Geniet ervan!  5 april 2017

  Ik kan weer een nieuwe serie aan mijn (te lange) Netflix-lijstje toevoegen ;-) Girlboss lijkt me zeker een aanrader, ben benieuwd! En wat leuk dat de bruiloft van je zus nu zó dichtbij komt. Dat is een mega leuk vooruitzicht! Succes met je speech!


  Femke - Youniqueblog

  7 april 2017

  Ah, dank je wel! Het is heel spannend allemaal :-)  5 april 2017

  Zo benieuwd naar Girlboss en vet leuk zo’n gender reveal party!


  Femke - Youniqueblog

  7 april 2017

  Ja, ik kijk er ook zó erg naar uit :-)!!  5 april 2017

  Ik heb goed nieuws voor je: mijn moeder is jarig op 25 april en op haar verjaardag is het serieus ALTIJD mooi weer. Elk jaar opnieuw zitten we weer lekker in de tuin omdat het keer op keer heerlijk weer is ;)


  Femke - Youniqueblog

  7 april 2017

  Ooo, dat is FANTÁSTISCH nieuws <3 Dan hoop ik dat dit jaar eveneens geen uitzondering is. Dank je wel voor de hernieuwde moed!  6 april 2017

  Toffe vooruitzichten! Ik duim mee voor goed weer op 25 april. :-) Naar Girlboss kijk ik ook best uit, al zijn mijn vriend en ik voorlopig nog wel even zoet met The 100.


  Femke - Youniqueblog

  7 april 2017

  Ooo, dat kijken mijn vriend en ik ook! Vind het echt héél tof :-)  6 april 2017

  Wat leuk dat er een Girlboss serie op Netflix komt ! Daar zal ik ook zeker naar gaan kijken. Ooooh en wat spannend, een bruiloft en een gender reveal party wat een emotionele gebeurtenissen! Alvast heel veel plezier toegewenst


  Femke - Youniqueblog

  7 april 2017

  Ah, dank je wel! Ik denk dat ik ook heel veel moeite zal moeten doen om het droog te houden, haha ;-)  9 april 2017

  Zoveel leuke vooruitzichten verdient inderdaad wel een blogpost haha. Geniet van deze maand en extra van de bruiloft. Zo bijzonder dat jij dat mag doen <3