Things that made my week...#261
30/04/2017


things that made my week
Afgelopen week maakte mijn moeder onbedoeld een bijzondere opmerking over haar tête-à-tête met de bruidegom, bezorgde Roy een kindje de schrik van zijn leven en had hij een wel heel onconventionele manier bedacht om nog eens dezelfde bruiloft mee te kunnen maken. Benieuwd?

 • Mijn zus en ik die op de ochtend van de bruiloft communiceren in Frozen filmpjes. Uiteraard zelf ingesproken met behulp van MadLipz.
 • Wanneer mijn moeder de kamer van mijn zus binnenkomt terwijl ze zich aan het voorbereiden is op de bruiloft. Fotograaf, nieuwsgierig: “En… Heb je de bruidegom al gezien?” Mama: op luchtige toon: “Ja… Maar nog zonder kleren.” Mijn zus en ik in koor: “Mám.” Mama, ietwat opgelaten: “Dat bedoelde ik niet!”
 • Een kindje die aan het spelen is met een wc-rol bij de automatische deuren van de Albert Heijn en Roy die vervolgens een stroomgeluid maakt op het moment dat het kind de deuren met de wc-rol aanraakt. Het resultaat: het kindje schrok zich kapót.
 • Ik, verzuchtend terwijl ik wat filmpjes van de bruiloft terugkijk: “Ik wil nog een keer.” Roy, met een opgezet kinderstemmetje: “I want another wedding. DIVORCE.
 • Wanneer Roy en ik de avond voor de gender reveal party van Hans en Shifra praatten over het mogelijke geslacht van het kindje. Roy, vastberaden: “Ik blijf erbij dat het een jongetje gaat worden.” Ik, op verbouwereerd toon: “Vorige week was je er nog van overtuigd dat het een meisje zou worden.” Roy: “Oh ja.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER10 reacties


  30 april 2017

  Ahhh dat arme kind zal zich wel helemaal te pletter zijn geschrokken hahahah. Mooi als mensen overtuigd zijn van iets, terwijl het een week eerder nog anders was :-)!


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2017

  Ik vond het ook zo hilarisch :’)  30 april 2017

  haha ik moet ik altijd zo om lachen, heerlijk!


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2017

  Ah, superleuk om te horen <3  30 april 2017

  Haha wat een heerlijke dingen!  30 april 2017

  Haha heerlijk dat van die deur!  30 april 2017

  Haha, die laatste opmerking, zo ben ik ook! Maar wel overtuigd blijven, dat is het mooiste ;)


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2017

  Ja, precies :’) Ik vond het ook zo grappig!  30 april 2017

  Hahaha, wat weer leuk om te lezen!  2 mei 2017

  Leuk om te lezen!