Fifty Fifty: de nieuwe healthy hotspot in Den Bosch
03/05/2017


Fifty Fifty 1
Na zondag al voorgeproefd te mogen hebben, was dinsdag de officiële opening van de nieuwste hotspot in Den Bosch: Fifty Fifty. Het recept? Een afhaalrestaurant met vijftig procent healthy food, en vijftig procent guilty pleasures. Yep. Dat is net zo leuk (en lekker!) als dat het klinkt. 

Fifty Fifty

fifty fifty den bosch 's-hertogenbosch healthy hotspot hotspotsfifty fifty den bosch 's-hertogenbosch healthy hotspot hotspots

Fifty Fifty is het kleine broertje van Nom Nom (eveneens een favoriet waar ik al eerder over schreef), en biedt het antwoord op het enige wat we in Den Bosch nog lijken te missen: een healthy takeaway. Zo kun je hier terecht voor healthy oats zoals carrot oats met rozijnen, kaneel, chiazaad en walnoten), maar ook voor gezonde soft shell tacos. Oftewel: kleine wraps met een heerlijke vulling. Denk bijvoorbeeld aan hummus met mozzarella, tomaat en balsamico of falafel met geroosterde paprika en guacamole. Deze gezonde lekkernijen beslaan echter slechts de helft van de menukaart. Bij Fifty Fifty draait het namelijk -zoals de naam al verklapt- om de ultieme balans tussen gezond eten en guilty pleasures. Aan de guilty zijde vind je choco oats met banaan en crunchy pindakaas (staat op mijn lijstje voor de volgende keer!) en soft shell tacos gevuld met mini-kreeftjes, lente ui, limoen en cocktailsaus. Zelf probeerde ik op aanraden van de aanwezige klanten de chicken cha sieuw met augurk en groene salsa en deze was -inderdaad- enorm lekker. Hoewel het wel een uitdaging was om het netjes op te eten ;-)

fifty fifty den bosch 's-hertogenbosch healthy hotspot hotspots
fifty fifty den bosch 's-hertogenbosch healthy hotspot hotspots

Naast de (nu al) klassieke Fifty Fifty gerechten kun je hier ook terecht voor andere lekkernijen zoals brownies, notenkoeken en healthy popcorn, maar ook smoothies, een dirty chai latte, worstenbroodjes, verschillende soepen en bovenal een flinke portie Brabantse gezelligheid. De toegankelijkheid en laagdrempeligheid van Fifty Fifty is namelijk ook zeker het benoemen waard. En dan heb ik nog niet eens gejubeld over de fijne inrichting met dankzij de roze tegelmuur en kleurrijke accenten. Ik voorspel dat hier nog héél wat Instagram-foto’s gemaakt gaan worden met de eveneens fantastische roze milkshake die hier ook geserveerd wordt. Eén ding is zeker: mocht je hier in de buurt zijn, dan moet je zeker even langswippen!

Wat is jullie eerste indruk van Fifty Fifty? Welke soft shell taco zouden jullie willen proberen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER13 reacties


  3 mei 2017

  Wow dat ziet er echt heerlijk uit zeg! Zowel healthy als guilty pleasures.. klinkt goed! En die milkshakes.. #foodgasm <3


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2017

  Ja, toch?! Ik vind het zo jammer dat ik een lactose-intolerantie heb, want dit is echt #milkshakegoals <3  3 mei 2017

  Wat een leuk concept! Het eten ziet er echt heel lekker uit op het eerste zicht.  3 mei 2017

  Ziet er gezellig uit! Ben benieuwd. :)  3 mei 2017

  Het ziet er echt heel leuk uit!  3 mei 2017

  Wat een leuk concept! Zoiets zouden we hier in Nijmegen ook moeten hebben haha


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2017

  Of… Kom gezellig naar Den Bosch :-)!!  3 mei 2017

  Wat een ontzettend leuk concept!  3 mei 2017

  Wat een superleuk concept zeg!
  Heel erg leuk en zo te zien ook heel lekker :)  3 mei 2017

  Wat een supertof concept! Wou dat ik het zelf had bedacht. Haha :D Als ik ooit nog eens in Den Bosch ben, ga ik er heen!


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2017

  Exactly my thought ;-) Maar zeker doen! Op en top genieten ;-)  5 mei 2017

  Het ziet er zó mooi uit en je hebt er ook prachtige foto’s van gemaakt. Toevallig was ik vorige week bij NomNom voor de tweede keer, zo’n leuk plekje! Volgende keer als ik in Den Bosch ben breng ik ook zeker een bezoekje aan fifty fifty


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2017

  Nee, dat meen je niet! Wat ontzettend leuk <3 Dan weet ik zeker dat je Fifty Fifty ook heel tof gaat vinden!