Things that made my week...#265 -
28/05/2017


things that made my week
Deze week werd bewezen dat je voor eens en altijd verantwoordelijk bent voor je eigen geluk (of dat van een vriendin), ontdekte Roy een bloem die naar mij was vernoemd en verliep mijn ‘eerste keer in mijn eentje naar de bioscoop’ íéts anders dan verwacht. Benieuwd?

 • Wanneer mijn beste vriendin bij het fietsenrek in ons appartement een muntje zien liggen. Ik: “Niet oppakken! Het brengt alleen geluk als het kop is.” Vriendin, draait het muntje om: “Zo. Als je ‘m morgen oppakt heb je geluk.”
 • Vriend, uit het niets: “Kennen jullie [naam]?” Roy en ik nieuwsgierig in koor: “Nee?” Vriend: “Ik ook niet.” Hè?!
 • Roy, wanneer we over de Geraniummarkt in Den Bosch wandelen: “Hé, ik zie hier een bloem die naar jou is vernoemd.” Ik: “Hoezo?” Roy: “Het is een ‘Hollandse druif’.” Bedankt.
 • Wanneer ik per ongeluk een gans fotografeer (zie hierboven) en deze mij gedurende vijf minuten achterna blijft wandelen. Overigens totaal niet dreigend, maar meer à: “Zo. Where’s the next shoot boss?”
 • Roy die niet meer bijkomt als hij ‘s avonds laat thuis komt en hij mij hysterisch op de bank ziet huilen, omdat ik (voor het eerst) Komt Een Vrouw Bij De Dokter aan het kijken ben. Hij: “Ik wist dat mensen weleens huilden bij films, maar niet dat het zo extreem kon zijn.” Ik: “Nou, geloof me: ik ook niet.”
 • Voor het eerst in mijn eentje naar de bioscoop. Lees: de VUE Sneak Preview waarbij je van tevoren niet weet welke film je krijgt te zien.
 • Om vervolgens na 10 minuten al bij de film weg te lopen. Het bleek om The Bleeder te gaan: een boksfilm over het leven van Chuck Wepner. Nou, nee bedankt. Tot zover mijn avontuur ;-)

Hoe gaat het met jullie? Genieten jullie ook zo van het warme weer?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER16 reacties


  28 mei 2017

  Leuk om te lezen. Ik krijg hier altijd meteen een positieve vibe van!


  Femke - Youniqueblog

  28 mei 2017

  Zo leuk om te horen :-)! Dank je wel voor je lieve reactie. X  28 mei 2017

  Haha, jammer dat je net de verkeerde film te zien kreeg! Inderdaad niet echt geslaagd voor een gezellig avondje weg naar een leuke vrouwenfilm ;) Wat grappig die zwaan op de foto! En bij Hollandse druif zou ik ook niet weten of dat nu een compliment is of een belediging ;)


  Femke - Youniqueblog

  28 mei 2017

  Hahaha, echt hè :’) Roy probeerde zichzelf er nog onderuit te kletsen dat druiven ‘heel zoet’ zijn, maar I didn’t buy it ;-)  28 mei 2017

  Haha ja zo’n preview kan soms tegenvallen, maar wel super tof dat je alleen bent gegaan. Ik probeer ook steeds meer nieuwe dingen te doen. Waarom afwachten tot anderen tijd hebben?


  Femke - Youniqueblog

  28 mei 2017

  Dat vond ik dus ook! Ik was echt aan het balen dat ik niet naar de bioscoop kon, maar toen dacht ik: ik kan toch óók gewoon in mijn eentje gaan? Tja… Waarom niet eigenlijk ;-)  28 mei 2017

  Haahaha in je eentje naar de film en na 10 min. weg gaan, wat een bummer was dat.


  Femke - Youniqueblog

  28 mei 2017

  Het was inderdaad een behoorlijke anti-climax :’)  28 mei 2017

  Haha, wat stom dat die film tegenviel. Na tien minuten al weg, dat moet wel heel erg zijn geweest!


  Femke - Youniqueblog

  28 mei 2017

  Pfoe, nee ik vond het zo’n slome film. Ik heb sowieso echt een hekel aan boksen en als dan de film ook qua dialogen ‘traag’ is. Nee, bedankt ;-)  28 mei 2017

  Ah wat jammer dat die film tegenviel! Komt een vrouw bij de dokter is ook wel één van de films waarbij ik het hardst heb gehuild.


  Femke - Youniqueblog

  28 mei 2017

  Dat begrijp ik nu zó goed! Ik was ook echt hysterisch aan het snikken :’)  28 mei 2017

  Die sneak peak moet ik ook nog eens proberen haha, lijkt me wel geinig! Niet bang voor die gans trouwens? Ik zou doodsangsten uitstaan haha!


  Femke - Youniqueblog

  28 mei 2017

  Aah, nee! Hij liep echt heel chill achter me aan. Totaal niet dreigend, dus ik vond het vooral heel schattig ;-)  28 mei 2017

  Deze artikelen zijn zo leuk! Ik kan ook echt dramatisch huilen bij films haha, beetje gênant maar soms gebeurt dat gewoon. Wel jammer van je bioscoopavondje!  29 mei 2017

  Haha, heerlijk weer. Arme jij, Hollandse Druif! Jammer van de film, is je tijd niet waard dan :-)