Things that made my week...#269
25/06/2017


things that made my week
Deze week was er sprake van enige taalverwarring bij de bakker, had ik uitermate veel lol om mijn eigen woordgrapjes en deelde een collega een hilarisch verhaal die ik jullie écht niet wil onthouden. Benieuwd naar hoe mijn week is geweest?

 • Roy, tegen de bakker: “Heb je nog een halfje le pain voor mij?” Ik: “Ik denk dat je iets specifieker moet zijn.” Roy: “Hoezo? Zo heet dat merk, toch?”
 • Schoonmoeder tegen mij: “Wil je frambozenijs?” Roy: “Ik heb liever dat je haar framblij-ijs geeft, anders is ze hele avond chagrijnig.”
 • Wanneer Wikkie’s nieuwe krabpaal binnenkomt in een gigantisch grote doos. Ik: “Holy crab!” *ik wend me naar Roy* “Ha! Crab. Krabpaal. Snap je ‘m?”
 • Om vervolgens achtervolgt te worden door Wikkie die haar staart nieuwsgierig in de lucht houdt. Ik, tegen Wikkie: “Vind je me leuk dat je je staart in de lucht doet en me zo blijft achtervolgen?” Als ik me vervolgens weer naar Roy wend: “Wikkie is tailing me. Tailing. Snap je ‘m? SNAP JE ‘M?” Je snapt dat ik altijd de enige bent die thuis om mijn eigen grapjes lacht ;-)
 • Ik, enthousiast: “Schatje, het is vandaag de eerste dag van de zomer!” Roy, chagrijnig van het warme weer: “Het voelt als de vijfde dag.”
 • Collega: “Ik liep laatst een vrouw voorbij die met haar kind op de grond zat. Het was zo’n triest tafereel. Uiteindelijk kreeg ik zo’n schuldgevoel dat ik ben teruggelopen. Ik móést haar helpen. Hoe dan ook. Eenmaal terug vroeg ik aan de vrouw: ‘Kan ik iets voor je doen?’ Zei ze tegen me: ‘Nee, ik ben op mijn man aan het wachten. Die is de auto aan het halen’. Nou toen was ik wel genezen.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER10 reacties


  25 juni 2017

  Hahaha wat een geweldige dingen weer.. Vooral Framblij eis en de ‘crab’paal.. maar het arme vrouwtje helpen is toch wel het toppunt.


  Femke - Youniqueblog

  28 juni 2017

  Ik vond het ook zo’n hilarisch verhaal :’)  25 juni 2017

  Haha, dat laatste verhaal! Jammer dat goede bedoelingen niet altijd goed uitpakken ;) En dat soort woordgrappen kan ik ook altijd wel waarderen!  25 juni 2017

  Zo leuk vooral van het brood ;-)  25 juni 2017

  Haha “tailing me, GET IT?” Ik vind hem droog ;)


  Femke - Youniqueblog

  28 juni 2017

  YES! Daar doe ik het voor ;-)  25 juni 2017

  Hahaha ik ken dit gevoel zo goed! Dat je nog even een ‘snap je?! snap je?! haha!’ erachteraan gooit, voor de zekerheid.


  Femke - Youniqueblog

  28 juni 2017

  Hahaha, ik doe dat ook zó vaak :’)  25 juni 2017

  Hahaha ik lach ook altijd om mijn eigen grappen, en die van jou trouwens ook. Ik zat net ook stiekem met je mee te lachen, dus no worries, je bent niet alleen!! <3


  Femke - Youniqueblog

  28 juni 2017

  Ah, superlief <3