WIN | Jouw favoriete Cluse horloge
30/06/2017


cluse horloge roségoud rósegouden horloge winactie
It’s giveaway o’clock! 
In samenwerking met Horloge.nl, mag ik aan één van jullie een Cluse horloge verloten t.w.v. €100.-. Is dat niet even leuk zo op de valreep voor het weekend? Ook ik ontving een prachtig roségouden horloge die ik jullie zeker niet wil onthouden.

Het is pas sinds het afgelopen jaar dat je me regelmatig kunt spotten met een horloge om mijn pols. Daarvoor beschouwde ik een horloge altijd alleen als een praktisch middel in plaats van een een mooi accessoire. Boy was I wrong. Inmiddels kun je verschillende horloges in mijn sieradenkist (oké, laten we eerlijk zijn: mijn nachtkastje) terugvinden en voornamelijk in vrolijke pastelkleuren als roze en lila. Een wat chiquer horloge ontbrak nog aan mijn collectie en ik werd onlangs op slag verliefd op dit roségouden horloge van Cluse.

Cluse def2
Dit roségouden horloge van Cluse heeft een metalen kast met een diameter van 33mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en het horloge is afgewerkt met mineraalglas. Ik houd er niet van om in cliché’s te vervallen, maar het is zonder twijfel een échte eyecatcher. En het goede nieuws? Ik mag een mooi horloge van Cluse (t.w.v. €100) onder jullie verloten. Dit mag bijvoorbeeld dit roségouden horloge zijn, maar je mag ook één van de andere mooie uitvoeringen kiezen. Hoe leuk is dat? Dit moet je ervoor doen:

Yes. Zo simpel is het. Meedoen met deze winactie kan tot en met vrijdag 14 juli. Hierna zal ik de winnares in een reactie onder bovenstaande Instagram-post bekend maken. Houd je notificaties in deze periode dus héél goed in de gaten ;-)

Wat vinden jullie van mijn roségouden horloge? Welk horloge zouden jullie graag willen winnen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Dit is een gesponsorde post15 reacties

  Lia Aben

  30 juni 2017

  Wow, schitterend horloge. Past super mooi bij de trouwring van mijn overleden moeder. Mooi setje.


  Lisette Kleiweg

  30 juni 2017

  Prachtig,dat rosegouden horloge, staat mooi bij een zomerbruin huidje ! Ik wil graag een zilverkleur horloge want die heb ik gek genoeg niet, terwijl mijn (mooie) sieraden van zilver zijn…..


  Sonja de Jager

  30 juni 2017

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit horloge willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.  30 juni 2017

  Leuk en ik doe heel graag mee want ik vindt de Cluse La Boheme 38 CL18111 La Boheme horloge prachtig ;-)

  Instagram: @chucky1012

  Fb: Ike Hassankhan

  Xoxo  30 juni 2017

  Echt een heel mooi horloge. Ik hou van rosegoud. Misschien dat ik met dit horloge wel op tijd kom ergens :)  30 juni 2017

  Super gave actie Femke! Ik vind ze echt prachtig, de rosé gouden vind ik fantastisch (heb nu ook een rosé gouden horloge) maar ik zou de zilverkleurige kiezen, dat staat me ook gewoon mooi denk ik.


  Amanda

  30 juni 2017

  Jaaa, ik doe mee! Ik ben echt toe aan een nieuw horloge. Mijn oude is kapot gevallen :(  30 juni 2017

  Echt een prachtig horloge!


  Anita te Gussinklo

  30 juni 2017

  Een prachtig horloge, ik doe graag mee.
  Ik volg beide Instagram accounts en de Facebook site.  30 juni 2017

  Deze is heel erg mooi. Ik doe graag mee.

  Ik volg horloge.nl op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)
  Ik volg jou ook op instagram en heb een reactie achtergelaten op de post.


  Dagmar

  2 juli 2017

  Mooie collecties hebben ze op horloge.nl en wat een leuk klassiek en ‘tijdloos’ horloge van Cluse! Zie dit merk veel voorbijkomen, dus heb meteen even op de website gespiekt. Ik doe graag mee zodat ik weer een beetje bij de tijd ben. Ik heb erge dunne polsen en denk dat het model vedette daar perfect bij past. Om dit tot een ware eyecatcher te maken zou ik graag kans maken op de kleurrijke Vedette rosegold met rose leren bandje.


  Margret

  2 juli 2017

  Ik doe mee, heel graag zelfs. Wat een mooierd dit horloge.


  Romy Schoonman

  4 juli 2017

  Ik doe graag mee! Mijn horloge is een paar weken geleden overleden (hij was al minstens 2 jaar op sterven na dood), dus een nieuw horloge zou goed uitkomen! En deze zijn echt prachtig! Ik heb alles gedaan wat er gevraagd werd:)


  Charlotte

  10 juli 2017

  Zou graag een nieuw horloge dragen. En als het toch een kwestie is van lief vragen… Een mooie Cluse want stijlvoller gaat toch niet?! Ben nu niet bepaald bij de tijd tot mijn grote verdriet. Daar komt direct verandering in. Als ik dit prachtige horloge win. Dan kijk ik constant hoe laat het is, want. Met zo’n prachtig uurwerk is “opscheppen” heel charmant ;) Can you blame me? Dacht het nie!!  10 juli 2017

  Jaaajaaa dit horloge is zo tof!