Things that made my week...#270
02/07/2017


things that made my week definitief
Op het moment dat jullie dit lezen ben ik hopelijk aan het genieten van een vakantie in Málaga. Deze week hadden mijn schoonouders nét op tijd een reserveringsfout ontdekt, bleek praten en autorijden beslist geen goede combinatie te zijn en wees Roy mij op een nieuwe verslaving. Benieuwd?

 • Wanneer ik aan Roy mijn nieuwe bikini laat zien, Roy: “Je bent wel gek op blaadjes, hè? Een jumpsuit met blaadjes, behang met blaadjes en nu ook een bikini met blaadjes.” Ik, verdedigend: “Ja, dus?” Roy, grappend: “Ben je een beetje een laatbloeier qua trends?” Ik: “Leuk hoor, schatje, leuk.”
 • Mijn schoonouders die een taxi hadden geboekt naar Eindhoven Airport, terwijl we vanuit Weeze bleken te vliegen. Gelukkig kwamen we daar nét op tijd achter.
 • Wanneer Collega 1 vertelt over een mooi huis dat hij had gezien met aangrenzend een groot bos. Collega 2, verward: “Wat moet je met een bos?” Collega 3, lachend: “Er is wel écht sprake van een generatiekloof als je niet weet wat je met een bos aan moet.” Collega 2, nog steeds verward: “Ik méén het. Ik zou echt niet weten wat ik met een bos zou moeten.” Ik, eveneens lachend: “Recreëren, [naam collega], recreëren. Laten we het daar maar op houden.”
 • Als ik met een collega meerijd naar het werk, maar we onderweg zo druk aan de praat raken dat we niet meer letten op waar we naartoe rijden. Collega, geschrokken wanneer ons gesprek even stilvalt: “Huh? Waar zijn we?!” *stilte* “Oh my god ik ben gewoon weer naar húís aan het rijden.”
 • Wanneer mijn beste vriendin tijdens ons etentje naar het toilet gaat en ik aan de praat raak met de mannen naast ons. Man 1: “En, wat doe jij voor werk?” Ik: “Ik ben freelance tekstschrijver.” Man 2, op ernstige toon: “Kun je daar wel van rondkomen?” Echt. Wat verwacht zo’n iemand dat ik zeg? “Nee, om heel eerlijk te zijn niet. Wat me eraan herinnert: ga je dat nog opeten?”
 • Mocht je het hebben gemist: je maakt momenteel kans op je een Cluse horloge (t.w.v. €100.-) naar keuze. Je kunt hier meedoen met deze winactie!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  2 juli 2017

  Haha, die laatbloeier! Woordgrappen zijn de beste grappen ;) En geniaal dat je opeens terug naar huis aan het rijden was. Helaas is multitasken toch niet altijd een geweldig idee blijkbaar. Ook als vrouw ;)  2 juli 2017

  Ik moest heel hard lachen om ‘Ga je dat nog opeten?’. Hahaha.  2 juli 2017

  Haha!! Wil je dat please echt doen?!


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Hahaha, als ik het lef bij elkaar hebt geschraapt, laat ik het je weten ;-)  2 juli 2017

  Oeps terug rijden naar huis terwijl jullie onderweg naar het werk waren.

  Xoxo  2 juli 2017

  Dat van dat bos is inderdaae wel grappig. Heel veel plezier op reis!  2 juli 2017

  Haha ik heb wel even moeten lachen om dat bos. En inderdaad, wat wil zo iemand dat je dan antwoordt he? Vergelijkbaar heb ik wel eens van iemand gehoord: kan je wel een baan krijgen met jouw studie? Dus…  2 juli 2017

  hahahah blaadjes zijn ook mooi. En trouwens wat lekker in Malaga. Geniet ervan!