Things that made my week...#275 -
06/08/2017


things that made my week
Deze week vuurde Roy een aantal onvergefelijke vloeken op me af, snapte ik opeens volkomen waarom sommige mensen soms zo verslonzen tijdens een verbouwing en kwam Wikkie deze week in een -euhm- benauwde positie terecht. Benieuwd? 

 • Wanneer een vriendin vertelt over alles wat na de zomervakantie te wachten staat: “Alle begin is kut. Behalve vakanties.” Vond ik dan wel weer heel wijs ;-)
 • Roy, wanneer we ‘s avonds over van alles en nog wat aan het praten zijn: “Avada Kedavra.” Ik: “Pardon?” Roy: “Ik bedoel: Crucio.” Ik: “Vuur je even een paar onvergeeflijke vloeken op me af?” Roy, lachend: “Oh, ik dacht dat dit die zweefspreuk was.”
 • Wanneer ik bij onze nieuwe buren iets moet vragen. Buurmeisje: “Mam, de buurvrouw staat aan de deur!” Ik, enthousiast tegen Roy bij thuiskomst: “Schatje… Ik ben zojuist een buurvrouw genoemd. Ik ben een buurvrouw.
 • Roy, wanneer hij ‘s avonds het raam in de slaapkamer dichtdoet en ik opeens Wikkie hoor blazen. Roy: “Ik dacht: ‘Wat klemt dat raam toch’. Bleek Wikkie ertussen te zitten. Oeps.”
 • Ik: “Ik snap nu waarom mensen soms zo verslonzen tijdens een verbouwing.” Roy: “Waarom?” Ik: “Ik wilde zojuist deo opdoen, maar mijn vingers deden zo’n pijn van het verven dat ik amper het knopje ingedrukt kreeg.”
 • Ik: “Toch wel grappig, hè? Wanneer mensen altijd aan ons vroegen of we veel aan ons nieuwe huis moesten doen, zeiden we altijd: ‘Nee hoor, niet zoveel’. Om nu in een volledig gestript huis te staan.” Roy, lachend: “Of we veel moeten doen? Nee hoor, niet zoveel. Alleen maar alles.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad? Ik zal zo snel mogelijk een update delen over ons huis!

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  6 augustus 2017

  Haha, arme Wikkie! Ik denk niet dat Roy zijn aparte band met Wikkie op die manier verbetert ;) En dat ‘buurvrouw’ genoemd worden, is inderdaad best wel een mijlpaal!  6 augustus 2017

  Lekker jongens, het is veel werk zo’n nieuw huis, maar geniet er van! :)  6 augustus 2017

  Is toch veel werk he, zo’n nieuw huis! Maar je krijgt er wel geheel je eigen plek voor terug  6 augustus 2017

  Ik volg de verbouwingen op je instagram. Heel erg leuk. Het begint er al goed uit te zien met een likje verf. Heel veel succes ermee!  6 augustus 2017

  Ahhhh leuk om lekker bezig te zijn in jullie nieuwe huis. Die verkrampte vingers, oeff.. dat herinner ik mezelf nog wel ja.  6 augustus 2017

  Wingardium Leviosa!! Grapjas, met die onvergetelijke spreuken. Het is maar goed dat hij geen toverstaf had, anders was je er niet meer geweest! En arme Wikkie, tussen het raam nog wel… :-)  6 augustus 2017

  Haha! Meteen Ministerie van Magie op de stoep! Die van mij roept gelukkig alleen maar ‘Wingardium!’ Meestal terwijl hij de kat heel hoog optilt.
  Doe rustig aan met klussen, ik weet uit ervaring inmiddels: die die-hard kluspijn gaat niet zomaar over..  8 augustus 2017

  Ik weet alles van verbouwen. Tjonge jonge wat was ik blij toen onze keuken klaar was, en we af waren van de afhaalmaaltijden. Succes!
  Groetjes,
  Saskia Franks