Hotspots Antwerpen: Hoeked Doughnuts, DIVERS & Tinsel
03/08/2017


hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie
Vorige week was ik voor Shoeby in Antwerpen. Samen met twee collega’s mocht ik daar foto’s en video’s maken voor social media. Oftewel: een vrijkaart om de meest toffe hotspots te bezoeken die er in Antwerpen te vinden zijn. In dit artikel deel ik mijn drie favorieten: Hoeked Doughnuts, DIVERS en Tinsel.

Hotspots Antwerpen

hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie
Hoeked Doughnuts (Oudaan 4)
Wat als donuts vierkant zouden zijn? Dit idee leidde tot Hoeked Doughnuts (pun intended) waar je terecht kunt voor vierkanten donuts in de meest uiteenlopende smaken met nóg leukere namen. Van MilliVanilli en BitterSweet tot RedJelly en CrémeBrûF***INGlée. Hoewel alle donuts lactose bevatten, besloot ik mijn kans er toch op te wagen met de RaspberryBeret met mini-marshmallows. Deze zag er het minst creamy uit. En ik kreeg beslist geen spijt! De vierkanten donut bleek één van de beste donuts die ik ooit heb geproefd. Gelukkig ben ik er nadien niet ziek van geworden, dus driewerf hoera voor Hoeked Doughnuts!

hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie
hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie

DIVERS (Volkstraat 9)
Tijdens onze trip naar Antwerpen, moest er natuurlijk ook geluncht worden. Dit deden we bij DIVERS, waar je terecht kunt voor ‘healthy juices and food’. Uiteraard bestelden een collega en ik allebei een fotogenieke smoothie bowl, terwijl de andere collega koos voor avocado op toast. De smoothie bowl die ik koos was de ‘sweet fix’ gemaakt van bosvruchten en amandelmelk met een topping van homemade granola, chia zaad en kokosvlokken. “Ik heb het gevoel dat ik weer in Bali ben”, aldus een collega enthousiast. Ik kon alleen maar met mijn mond vol knikkend instemmen.

hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie hotspots antwerpen hoeked dougnuts divers tinsel review recensie

Tinsel (Vlaamse Kaai 40)
Om de dag af te sluiten streken we neer bij Tinsel: een knus tentje met een huiskamergevoel. Tinsel is ontzettend gezellig ingericht en het is de perfecte plek om even een kopje koffie of thee te drinken met vriendinnen. Je schijnt bij Tinsel ook fantástisch te kunnen ontbijten en lunchen, maar wij zaten nog zo vol van onze lunch bij DIVERS dat we dit aan ons voorbij hebben laten gaan. Hé… Misschien een volgende keer. Al fietsend door de straten van Antwerpen, dacht ik namelijk één ding: hier moet ik zeker nog eens teruggaan. Mijn laatste bezoek aan Antwerpen is namelijk alweer járen geleden en inmiddels zijn er weer zoveel leuke tentjes geopend. I’ll be back!

Zijn jullie weleens in Antwerpen geweest? Wat vinden jullie het leukste aan deze stad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  3 augustus 2017

  Wat een leuke tentjes! Die donuts zien er zo lekker én fotogeniek uit! Superleuk dat je naar Antwerpen bent geweest. Ik blijf dat ook een leuke stad vinden :)  3 augustus 2017

  Ah wat een leuke hotspots! Deze ga ik zeker even onthouden :)  3 augustus 2017

  Ik ben een rasechte Antwerpse. Wat vind ik níét leuk aan mijn prachtige stad, zal je bedoelen? ;-)
  Bij Tinsel kan je inderdaad ook heerlijk ontbijten. Bij Hoeked ben ik nog steeds niet geweest! Ik passeer er elke dag op weg naar mijn werk, maar dan zijn ze nog niet open. Jammer, anders was ik gegarandeerd vaste klant!  3 augustus 2017

  Ah die donuts, zo leuk! Daar heb ik nu echt zin in!  3 augustus 2017

  OH een vriendin vertelde mij er net over op whatsapp ze was gisteren naar Antwerpen. Ziet er zo lekker uit!  3 augustus 2017

  Antwerpen is echt geweldig om te winkelen en het station is heel mooi. Ik kom er niet zo vaak maar de plekjes ga ik onthouden als ik nog eens ga winkelen.  3 augustus 2017

  Wat leuk! Ik ga dit onthouden, als alles goed gaat, ga ik eind van de maand een nachtje naar Antwerpen.  4 augustus 2017

  Ziet er goed uit! Laatste keer dat ik in Antwerpen was, was Esco*Bar echt mijn favoriete plekje om te lunchen of te ontbijten. Zo leuk in een Antwerpse binnentuin!  4 augustus 2017

  Alleen al voor die donuts wil ik naar Antwerpen.  11 augustus 2017

  Ik heb zin om NU naar Antwerpen te rijden!  24 augustus 2017

  Wat een leuke plekjes, maar vooral de donuts wil ik :D Binnenkort maar eens op een vrije dag naar Antwerpen :D