Things that made my week...#282
24/09/2017


thingsthatmademyweek1
Deze week waren Roy en ik ons onverwacht zeer bewust van ons luxe leven, was ik er even van overtuigd dat Wikkie mij écht verstond en blijken hoogsensitieve computers ook te bestaan. Benieuwd?

  • Wanneer mijn uitgever vertelt over haar computer die al snel op tilt slaat: “Mijn computer is zéér gevoelig.” Ik: “Misschien moetenwe samen een online quiz ontwikkelen: ‘Is mijn computer hoogsensitief?'”
  • Wanneer Roy en ik allebei een dag hebben waarop we later uit bed mogen, maar het van elkaar zijn vergeten. Roy, half slaapdronken: “Moet jij er niet uit?” Ik, met licht ochtendhumeur: “Néé. Moet jíj er niet uit?” *stilte* “Wat een luxe, hè?” Om hier vervolgens in stilte allebei extra lang van te genieten.
  • Als Wikkie bij me op schoot kruipt om te knuffelen. Ik, terwijl ik haar aai: “Zwaar leven, hè Wikkie?” En ze vervolgens een heel zacht klagend miauwtje laat klinken.
  • Wanneer ik volledig verbaasd ben over het feit dat het gewoon alweer herfst is. Collega, ietwat beteuterd: “Nou, dat had je ook al kunnen zien als je uit het raam keek.” Ik: “Goed punt.”
  • De (voorlopig) laatste opnames voor Fuck the quarterlife crisis achter de rug hebben. Zo tof dat zoveel inspirende vrouwen bereid waren om hun mooie advies aan hun twintigjarige zelf op camera te delen. In oktober ga ik het resultaat met jullie delen!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



6 reacties


    24 september 2017

    Oh zo tof! Kan niet wachten om je boek te lezen!



    24 september 2017

    Haha, altijd fijn dat soort ochtenden, waarop je nog net iets langer kunt blijven liggen! En ik ben zo benieuwd naar alle interviews voor je boek :)



    24 september 2017

    Ben benieuwd naar je boek en het beeldmateriaal!



    24 september 2017

    Haha, mijn kat reageert ook altijd zo als ik vraag of ze zielig is. Soms heb ik het idee dat je katten gewoon iets kan aanpraten ;) En cool dat je nu klaar bent met filmen!



    24 september 2017

    Vandaag leek het weer even lente gelukkig! Ben heeeel erg benieuwd naar je boek en de video’s!

    Mijn week was lekker. Maar ik moet toch nog even wennen aan het om 6 uur opstaan op maandag t/m donderdag.. Vrijdag was ik zo moe dat ik om 19 uur in bed ben gaan liggen met mn kleren aan. Rond 12 uur schoot ik wakker en was ik verbaasd ook echt in slaap te zijn gevallen. Toen heb ik mijn pyjama maar aangedaan en tandengepoetst. Uurtje op mn mobiel dingen gelezen en vervolgens om 9 uur wakker geworden.. Had de slaap blijkbaar nodig!
    Nu weer goed opgeladen voor de vijfde werkweer (:



    26 september 2017

    Oh heerlijk toch, als je wakker wordt en je niet direct uit bed hoeft. Ik hou van dat soort ochtenden! En lieve Wikkie, ik denk dat inderdaad dat ze je inderdaad verstond!