Filmopnames Fuck the quarterlife crisis met o.a. Emilie Sobels en Aranka van der Voorden
22/09/2017


Film1

It’s a wrap! De (voorlopig) laatste filmopnames voor mijn boek Fuck the quarterlife crisis zijn achter de rug. Ook girlbosses Emilie Sobels (Hashtag Workmode), Eve Tomaszewski (The Goaldiggers Club), Lianne Keemink (The Self-Help Hipster) en Aranka van der Voorden (Fitgirlcode, Jogha & Pretty Ambitious) deelden voor de camera het advies aan hun twintigjarige zelf. Benieuwd?

fuck the quarterlife crisis femke kamps emilie sobels advies aan twintigjarige zelf webserie millennial millennials

Emilie Sobels

Emilie Sobels is de oprichter van Hashtag Workmode, een creatieve co-working space voor vrouwen, en co-auteur van de bestseller Babe, you got this. Ik vind het waanzinnig knap hoe zij een aantal jaar geleden haar vaste baan achter zich liet om ruimte te maken voor een nieuw (nog onbekend) avontuur. Dit werd uiteindelijk Hashtag Workmode en eind dit jaar opent ze na twee kantoren in Amsterdam, en één in Rotterdam, inmiddels alweer de vierde(!) vestiging in Utrecht. Hierover heb ik overigens nog héél leuk nieuws, maar hier zal ik later nog op terugkomen

Het advies van Emilie aan haar twintigjarige zelf is héél persoonlijk en openhartig, wat ook goed laat zien hoe ze is. Inmiddels huren veel vrouwen bij haar een werkplek, maar ze blijft zéér betrokken bij haar huurders en wat hen bezighoudt. Dat vind ik zo knap!

fuck the quarterlife crisis femke kamps eve tomaszewski advies aan twintigjarige zelf webserie millennial millennials

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski is freelance content creator en oprichter van The Goaldiggers Club – een naam die inmiddels vast wel een belletje doet rinkelen als je mij al langer volgt. De missie van The Goaldiggers Club is om vrouwelijke ondernemers te inspireren en met elkaar te verbinden. Ook Eve had hiervoor het lef om haar vaste (droom)baan als fashion editor bij Grazia op te zeggen en heeft inmiddels met haar initiatief al meerdere uitverkochte events georganiseerd.

Ook heel tof: onlangs heeft ze samen met Marlot Willems een social agency opgericht, Studio Onimage, voor high-end merken. Eén van hun eerste klanten? Niemand minder dan Karl Lagerfeld. Eve’s advies draait dan ook geheel om girl power en het (durven) najagen van je dromen.

fuck the quarterlife crisis femke kamps lianne keemink advies aan twintigjarige zelf webserie millennial millennials

Lianne Keemink

Lianne Keemink ken je misschien wel van The Self-Help Hipster: een inspirende blog -met idem podcasts- over mindstyle en persoonlijke groei. Daarnaast heeft ze voor de NTI haar eigen cursus Creatief Schrijven ontwikkeld én is ze decaan op de Hogeschool van Rotterdam. Oh ja, ze is achter de schermen óók nog bezig met haar eigen zelfhulpboek. Doet ze even ;-)

Gezien ze op mijn lijstje van inspirerende vrouwen staat, lijkt het me in ieder geval overbodig om te zeggen dat ik haar héél tof vind. Bonuspunten: ze is naast dit alles groot fan van Harry Potter (whoop!). Ook Lianne’s advies is persoonlijk, heel ‘eigen’ en laat je (hopelijk) op een andere manier kijken naar de lastige keuze(s) waar je momenteel voor staat.

fuck the quarterlife crisis femke kamps aranka van der voorden advies aan twintigjarige zelf webserie millennial millennials

Aranka van der Voorden

Als laatste stonden Jessy en ik op de stoep bij Aranka van der Voorden. Deze boss lady heeft inmiddels al drie succesvolle bedrijven op haar naam staan: Fitgirlcode, Jogha en Pretty Ambitious. Met Pretty Ambitious wil ze dan ook beginnende (vrouwelijke) ondernemers helpen om hun eigen business te starten. Yes. Je kunt binnenkort persoonlijk businessadvies krijgen van deze succesvolle entrepreneur. Hoe tof is dat?

Toch is het grootste project waar Aranka zich momenteel mee bezighoudt de baby in haar buik. Haar advies aan haar twintigjarige draait dan ook om het creëren van je eigen definitie van succes én geluk. Want, zo zegt Aranka, die is de allermooiste.

Ik kan in ieder geval niet wachten om de video’s van deze inspirerende vrouwen met jullie te delen. Natuurlijk kunnen jullie deze en nog meer adviezen van vrouwen die mij inspireren teruglezen in mijn boek Fuck the quarterlife crisis. Kun je net als ik niet wachten tot dit boek uitkomt? Je kunt nu al je eigen exemplaar reserveren bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl of Uitgeverij Thema voor €14,95. Je bent dan op 15 november de eerste die het boek ontvangt!

Heb jij al een exemplaar van Fuck the quarterlife crisis gereserveerd? Naar wiens advies ben jij het meest nieuwsgierig?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  22 september 2017

  Oh wat ziet dit er veel belovend uit! Ben héél benieuwd naar het eind resultaat:)  22 september 2017

  Aaah! Ik ben zó benieuwd naar je boek! Kan niet wachten totdat die uit is! <3  22 september 2017

  Ik ben wel benieuwd naar je boek!