Logeerkamer: voor en na foto's van de home make-over en verlichting
11/10/2017


logeerkamer transformatie voor en na foto's verlichting directlampen
Ik gok dat dit de eerste post over onze home make-over is waarbij jullie zullen zeggen ‘Néé, wat heb je gedaan?!’. En geloof me: ook bij mij deed het een beetje pijn om de muur van de logeerkamer te texen. Toch woog dit niet op tegen alle pijnlijke vragen die deze kamer teweeg zou brengen. Benieuwd naar de voor en na foto’s?

Logeerkamer

Logeerkamer voor 2def

Logeerkamer na2

Dronken vrienden

De panda’s op de muur waren prachtig en eigenlijk te schattig om overheen te texen. De vorige bewoners hadden dit laten schilderen door een getalenteerde kennis en het resultaat mocht er zeker zijn. Gezien mijn eierstokken echter nog niet rammelen en we in het weekend vooralsnog vaker op dronken vrienden passen dan op kleine koters, leek het ons meer passend om deze kamer te voorzien van een likje verf. Maar goed ook. Zelfs zónder panda’s op de muur wordt door menig bezoeker gevraagd of dit de babykamer is. Nou, néé. Maak kennis met onze logeerkamer slash gamekamer.

Logeerkamer na5def

Logeerkamer na 2def

Zo goed als nieuw

De enige nieuwe items in de logeerkamer zijn de hanglamp en de slaapbank. Waarvan laatstgenoemde dankbaar door Wikkie in gebruik is genomen. Daar word ik dan wèl weer week van, dat snap je. Het overige meubilair in de ruimte hadden we allemaal al. Zo is het TV meubel opgebouwd uit één van onze twee ‘oude’ Kallax kasten waarvan we één horizontaal op de grond hebben neergelegd en de TV op de lange zijde gepositioneerd hebben. De andere Kallax kast van hetzelfde formaat hebben we hier aan de linkerzijde verticaal tegenaan geschoven.

Logeerkamer na4def

Logeerkamer na1

Verder hebben we de kamer aangekleed met andere accessoires die we al in ons bezit hadden. Denk aan een schilderij die Roy heeft geïllustreerd (boven de bank), een illustratie die ik destijds voor hem uit New York City had meegenomen en één van onze houten bijzettafels. De vloerlamp herken je misschien nog wel van ons voormalige appartement. We vinden deze nog steeds heel erg mooi en besloten om deze ook in ons nieuwe huis een plek te geven. De grote hanglamp is zoals gezegd wèl nieuw een behoort tot de slaapkamer verlichting van Directlampen.nl. Een echte vondst, want deze hanglamp past perfect bij de rest van ons interieur. Vinden jullie ook niet?

Afgezien dat het overschilderen van de panda’s een beetje pijn deed, zijn we ook ditmaal weer ont-zet-tend blij met het resultaat. Onze logeerkamer is echt een tweede mini-woonkamer geworden en een afzonderlijke ruimte voor logés. Wat een luxe is dat!

Ik ben heel benieuwd: wat vinden jullie van de transformatie van onze logeerkamer?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

iconadvertentie12 reacties


  11 oktober 2017

  Hahaha, ‘koters’. Ziet er mooi uit!  11 oktober 2017

  Wat is het onwijs mooi en sfeervol geworden! Ik kan me voorstellen dat het wel even zeer deed om de panda’s onder een laag verf te verstoppen, maar het is inderdaad ook zo wat om je vrienden in een typische babykamer met bijpassende muurschildering te laten slapen ;)  11 oktober 2017

  Wow ik vind het echt heel gezellig geworden en toch ook heel handig voor zowel jullie zelf als gasten  11 oktober 2017

  Mooi geworden hoor. Die panda’s waren erg schattig maar zou ik zelf ook niet gehouden hebben (ondanks dat er een kleintje op komst is haha)  11 oktober 2017

  Haha a gos, die panda’s waren wel heel schattig! Maar de kamer is heel mooi geworden :)  11 oktober 2017

  Ik las wat gehaast en dacht eerst dat je met die dronken vrienden de panda’s bedoelde. Had ook gekunt, ze kijken wel een beetje wazig. Gelukkih heb je nog een zwart-witte vriend over!  11 oktober 2017

  Ziet er erg mooi uit! Snap dat je van de muurschildering af wilde, hoewel het inderdaad heel mooi is gemaakt!  11 oktober 2017

  OOOOH DIE PANDAS!! Ik zou er stiekem een grote kast voor gezet hebben zodat ik die pandas niet weg hoefde te doen, kledingkamer woehoe. Nee grapske, ik snap het wel en het resultaat mag er zeker wezen!!

  PS. Als je trouwens nog een keer een panda wil, ik heb mijn kung fu panda film poster en kartonnen panda nog!  11 oktober 2017

  Ik vind het ontzettend mooi geworden. En die panda’s zijn wel heel cute zeg!  12 oktober 2017

  Het is heel tof geworden!! Groot gelijk hoor om over die panda’s heen te verven als er nog niks rammelt Het is echt een luxe vertrek geworden voor die dronken loge’s, haha, heel mooi!  13 oktober 2017

  Ziet er heel leuk uit!  13 oktober 2017

  Haha, geweldig! Die panda’s waren knap geschilderd, maar snap helemaal dat je dat niet hebt laten zitten! Fijn dat je er blij mee bent zo, hier kun je prima logeren!