TERUGBLIK | De eerste reacties op Fuck the quarterlife crisis
08/11/2017


eerste reacties fuck the quarterlife crisis
Hier zit ik dan. Met een glimlach achter mijn laptop. Fuck the quarterlife crisis is precies een week geleden verschenen en de eerste reacties zijn zó goed. Echt beter dan ik ooit had durven hopen. Hierbij een snelle terugblik op de afgelopen week.

Fun fact: ik heb een mapje op mijn computer aangemaakt getiteld ‘#YAY’. Hierin bewaar ik alle foto’s die jullie gemaakt hebben met mijn boek. En dit zijn er inmiddels al zóveel! Jullie kunnen je vast wel voorstellen hoe blij ik word als ik hiernaar kijk. Hieronder zie je een aantal van deze (jullie!) foto’s op een rij:

fuck the quarterlife crisis burn-out stress millennials millennial oververmoeidheid

*doet vreugdedansje* Heel, héél erg bedankt allemaal en blijf me vooral taggen in jullie posts over Fuck the quarterlife crisis. Ik lees alles en probeer ook écht overal op te reageren. Bijna nog leuker vind ik het natuurlijk om te horen wat jullie van het boek vinden. En tot nu toe zijn jullie reacties allemaal zo positief! “Jij bent iedere keer zo verrast als anderen positief zijn over je boek”, aldus Roy een paar dagen geleden lachend toen ik weer eens wat enthousiaste reacties aan hem voorlas. Geloof me: het went écht niet. Wat wil je ook met dit soort lieve woorden…

Het leest fantastisch weg en eigenlijk wil ik het boek niet meer neerleggen. Helaas moet er gewerkt worden, maar vanavond om half tien zit ik weer op de bank. Ik wil jou nu al bedanken voor de eerste pagina’s met krachtige woorden.” – @dionnekeizer91

Ik werk in de bieb en zowel mijn collega van 16 als die van 60 jaar vinden het na een paar bladzijden al top!” – @miraennen

Het is net alsof ik m’n bak aan frustratie met een vriendin heb gedeeld zonder dat ze glazig terugkijkt en halfbakken adviezen teruggeeft, maar ‘fuck it’ mee schreeuwt en adviezen geeft waar je dus écht iets mee kan.” – @hjetj

YOU ROCK! Verder verschenen al (mini-)recensies over mijn boek op o.a. Adorable Books en Mira Tells, en werd ik door Ondertussen.nl geïnterviewd over de quarterlife crisis. Afgelopen zomer interviewde #girlboss Deisy Amelsbeek mij zelfs al over hoe ik mezelf over angsten heen zet, wanneer ik me voor het laatst succesvol heb gevoeld en natuurlijk over Fuck the quarterlife crisis. Je kunt het volledige (video!)interview hier bekijken. En oh my… Terwijl ik dit stuk tik word ik nét geappt dat mijn boek ook (op nummer één!) wordt getipt in de nieuwe Women’s Health. Oké, ik ga nu even die champagnefles ontkurken. Of tenminste: poging tot. DOEI!

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar Fuck the quarterlife crisis? Voor €14,95 is ‘ie voor jou. Nu te koop bij Uitgeverij Thema of o.a. via Bol.comAKO en Bruna.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Ellen van  Lent11 reacties


  8 november 2017

  Wauw wat ontzettend tof zeg, al die lovende reacties! Ik ben nu nog nieuwsgieriger naar je boek <3! Ik ga hem zeker weten kopen.


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Ah, zo leuk om te horen! Laat je het weten als je ‘m hebt? Ik ben namelijk héél benieuwd wat je ervan vindt. X  8 november 2017

  Ik vind het zo stoer van je! Ik ga het boek voor kerst vragen :D


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Yay, zo leuk om te horen! Natuurlijk hoop ik dat je ‘m krijgt ;-) Houd me op de hoogte!  8 november 2017

  Zo tof!! Ik ben op ideeën gebracht door Femke, dit is een écht kerst-cadeautje vind ik haha!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Ah, zo leuk om te horen <3 Ik ga duimen dat je 'm krijgt ;-)  8 november 2017

  Leuk zeg dat er al zoveel mensen zoveel leuke reacties hebben gegeven


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Ja, echt fantástisch <3 Zo blij mee!  8 november 2017

  Dit moet zo fijn zijn om te lezen over je eigen boek, iets waaraan je zo lang gewerkt hebt. Je mag best trots zijn op jezelf!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Zo lief <3 Ja, dit is natuurlijk echt fantástisch. Zo lief allemaal.  12 november 2017

  Ik ben zooo blij voor je! Wat een toffe reacties!