Nienke Thurlings: "Je hoeft niet alles voor elkaar te hebben"
10/11/2017


Nienke Thurlings jong burn-out jongeren burn-outs tips
Als er één iemand snapt hoe het is om op jonge leeftijd te kampen met een burn-out, dan is het Nienke Thurlings. Op haar vierentwintigste kreeg ze namelijk zélf een burn-out. In deze persoonlijke video deelt ze het advies van haar twintigjarige zelf. 

Nienke Thurlings

Een persoonlijke burn-out transformeren tot een waardevol platform? Nienke deed het. Nu helpt ze als coach en met haar platform JongBurnout.nl burn-outs onder millennials bespreekbaar te maken en hen handvatten te bieden om hieruit te geraken. Met haar artikelen weet ze altijd precies de juiste snaar te raken en haar expertise vult dit aan met de benodigde kennis en praktische adviezen. Iets waardoor ik nu al ontzettend uitkijk naar haar boek die volgend jaar zal verschijnen. Want zelfs als je geen burn-out hebt, zijn haar inzichten altijd heel verhelderend.

Advies aan twintigjarige zelf

Wat zou Nienke echter zichzelf adviseren als ze wat wijze woorden mee kon geven aan haar twintigjarige zelf? Het was de reden dat Jessy Kneefel en ik enkele weken geleden bij haar op de stoep stonden om ook haar advies op video vast te leggen. Het resultaat is een mooie, persoonlijke boodschap die hopelijk ook jullie inspireert.

Bekijk in HD en (optioneel) met ondertiteling. Abonneer jezelf hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste alle video’s te zien. 

Meer lezen?

Je vindt het (volledige!) advies van Nienke Thurlings terug in mijn boek Fuck the quarterlife crisis (€14,95), waarin ik mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis deel. Lees: het moment dat ik veranderde in een menselijke watersproeier op het moment dat je vroeg hoe het met me ging. Ook interviewde ik experts over ander uitdagingen waar de twintigers -en dertigers- van nu mee te maken krijgen (prestatiedruk! burn-out!) en vroeg ik nóg meer inspirerende vrouwen naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBruna  ECI en Managementboek.nl.

Wat vinden jullie van het advies van Nienke? Kunnen jullie jezelf hierin vinden?0 reacties