Things that made my week...#289
19/11/2017


things that made my week
Deze week bleek Wikkie een carrière te ambiëren als pakketbezorger, had Roy een opvallende reden om zijn kindertijd te missen en had mijn zus een bijzondere verklaring waarom mijn uitvaartsverzekering duurder is dan die van haar en mijn broer. Benieuwd?

 • Wanneer ik een pakketje ga ophalen bij de buren een paar deuren verder en Wikkie gezellig met me meeloopt. Ik, zodra de buurjongen opendoet en hij verward naar de poes kijkt: “Hoi, ik kom een pakketje ophalen! En ik heb de poes meegenomen zoals je ziet…” Buurjongen, verward: “Maar we hebben helemaal geen poes.” Ik: “Nee… Ik vrees ook dat dit mijn kat is.”
 • Wanneer Roy en ik praten over onze kindertijd. Roy, verzuchtend: “Die goeie ouwe tijd… Dat we ons snot nog konden afvegen aan het rubber bij DippieDoe.”
 • Als ik vervolgens met de slappe lach deze uitspraak noteer voor deze rubriek. Roy, gespeeld geëergerd: “Schrijf je dit nu ook op? Jij lift ook echt op mij voor jouw succes, he.”
 • Als Roy ‘s vertelt dat er diezelfde ochtend drie vreemde katten bij onze poort stonden: “Volgens mij is Wikkie een maffiabaas.” *zet Wikkie’s op* “For I am… The godmother.”
 • Overigens een zeer plausibele verklaring gezien Wikkie die nacht badass genoeg bleek om een vreemde kat uit huis te jagen. Wat ons door het gemiauw en gestommel uiteraard een kleine hartaanval bezorgde.
 • Collega, op vrijdagmiddag: “Niet handig: mijn hoofd is in vrijdagmodus, maar mijn agenda in maandagmodus.”
 • Wanneer mijn vader de kosten van de uitvaartsverzekeringen doorstuurt. Ik, wanneer ik zie dat ik meer betaal dan mijn broer en zus: “Hebben nineties kids een grotere kans om te sterven, ofzo?” Zus: “We gingen er per kind in kwaliteit op vooruit, vandaar die steeds hogere kosten.” #jijzegthet

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER6 reacties


  19 november 2017

  Haha, altijd gezellig als je kat je op de voet volgt! Ik moest wel lachen om de uitspraak van Roy. Leuk lijstje weer om de zondag mee te beginnen :)  19 november 2017

  Gooo Wikkie. Goed bezig met een andere kat het huis uitjagen. ‘Gezellig’ dat hij even mee ging om een pakketje op te halen haha.  19 november 2017

  Volgens mij zeg ik dit elke keer, maar dit is echt altijd mijn lievelingsstukkie op de zondag. En ik kruip nu weer met je boek op de bank. Doei!


  Sylvia van Schijndel

  19 november 2017

  Ha ha. Ge hét humor Roymans! En jij Fem beeldende schrijfkunst! top!  20 november 2017

  Hahaha, die uitspraken van Roy zijn ook altijd zo droog! Super leuk weer :-)


  Nina

  20 november 2017

  DippieDoe was altijd zo leuk vroeger!