WIN | Mijn favoriete stationery van Dreamkey Design
10/01/2018


stationery pakket dreamkey design get shit done notitieblok
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan nooit genoeg stationery hebben. Daarom ben ik ook extra blij dat ik in samenwerking met Dreamkey Design een ontzettend mooi stationery pakket onder jullie mag verloten met hierin o.a. een notitieblok en doelenboek voor 2018. 

Het is nog niet zo lang geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Dreamkey Design, maar ik was meteen om. Nienke is het briljante brein achter deze webshop. Ze was dit initiatief op de eerste plaats begonnen om haar eigen designs aan het grote publiek te kunnen verkopen. Dit werd echter zo’n groot succes dat ze in 2015 haar baan als grafisch vormgever heeft opgezegd om hier haar fulltime job van te maken. Dreamkey Design is naar eigen zeggen inmiddels dan ook uitgegroeid tot dé webshop waar je moet zijn voor mooie, unieke papierwaren. Iets wat ik zelf alleen maar kan beamen, want ik ben dól op de producten die Nienke in haar webshop verkoopt.

stationery pakket dreamkey design get shit done notitieblok doelenboekje doelen 2018
En lucky you: in samenwerking met Dreamkey Design mag ik niet alleen een heel mooi stationery pakket onder jullie verloten. Hierin vind je het Instagramwaardige ‘Write Boss’-pakket met één A5 notitieboek, één A6 ‘Get Shit Done’ notepad en één balpen met de unieke grafische handtekening van Dreamkey Design én het onlangs gelanceerde doelenboekje.

stationery pakket dreamkey design get shit done notitieblok doelenboekje doelen 2018
In dit doelenboekje kun je al je doelen bijhouden en hier gestructureerd mee aan de slag gaan. Zo kun je hierin je maandelijkse doelen bijhouden, deze evalueren, maar is er bijvoorbeeld ook ruimte om te brainstormen. Ook handig: dit boekje is niet jaargebonden. Je kunt dus ook midden in het jaar beginnen met je doelen. Winnen?

 1. Volg @dreamkeydesign én mij (@femkekamps) op Instagram
 2. Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet

Meedoen kan t/m 21 januari 2018. Waren jullie al bekend met Dreamkey Design? Wat zijn jullie favoriete stationery producten? 

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER29 reacties

  doordeogenvanbritt

  10 januari 2018

  Jaaaa, super leuk dit! Ik doe mee.


  Heidi Sour

  10 januari 2018

  Dat is een ontdekking. Wat een mooie spullen. Daar word ik hebberig van ;) Ik ben dol op mooie notitieboekjes. Daar kun je gewoon niet genoeg van hebben.
  Zo en nu ga ik verder snuffelen bij Dreamkey ;)


  Ellen Huizenga

  10 januari 2018

  Nienke’s producten zijn zo tof!! i’m in!


  Pam

  10 januari 2018

  Wat een leuke spullen! Je kunt nooit genoeg stationary hebben denk ik zo ;) Ik doe graag mee!  10 januari 2018

  Wat een leuk merk! De designs zijn echt prachtig! Ik maak heel erg graag kans en volg beide op instagram!  10 januari 2018

  Superleuk! Ik heb een agenda gekocht bij Dreamkey Design en zag toen allemaal toffe dingen langskomen. Ik doe dus heel graag mee! Ik volg jullie allebei met @blondeblossom.nl Malou x  10 januari 2018

  Wauw, Femke! Weer zo’n leuke winactie, natuurlijk doe ik mee! Ik heb het doelenboekje een tijdje geleden ontdekt op een Belgische webshop en sindsdien staat het op mijn wishlist. Helaas lag het niet onder de Kerstboom. Hopelijk heb ik deze keer iets meer geluk!  10 januari 2018

  Super tof! Ik kan wel wat structuur gebruiken. We hebben wat dingen in huis die echt moeten gebeuren. Ik wilde dus per kamer wat doelen gaan opstellen en kijken wat er moet gebeuren/veranderen.

  Wat een gave webshop trouwens. ik word er enorm hebberig van! ;-)

  Ik doe dus ook heel graag mee met deze winactie. Super tof!

  Liefs,
  Simone  10 januari 2018

  Ik doe graag mee! Hoe fantastisch is dat doelenboekje niet?


  Yara

  10 januari 2018

  Jaaaa, dat doelenboekje heb ik echt nodig in mijn leven <3 Geweldig merk!


  Annemeike

  10 januari 2018

  Oehh wat een geweldige actie. Ik ben zo chaotisch dat ik dit wel kan gebruiken
  Verder schrijf ik het liefst de hele dag door.  10 januari 2018

  Wat een geweldige producten! Ik doe mee!
  Ik was nog niet bekend met Dreamkey maar ik hou van alles wat er mooi uit ziet en met plannen/agenda’s te maken heeft <3  10 januari 2018

  Leuk leuk Leuk! Voor mijn startende bedrijfje. Out of the quarter crisis!


  Jet

  10 januari 2018

  Leuk! Ik doe mee :)


  Emma

  10 januari 2018

  Omg, ik doe zo hard mee, ik ben ook verslaafd aan stationery en ben nog op zoek naar mijn perfect boekje voor 2018! Deze zou zo goed staan in mijn collectie, want eerlijk is eerlijk, het kost geld … en als student is dat niet direct iets wat ik echt veel heb :/


  Marieke

  10 januari 2018

  Oehhh wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee :)


  Jip

  10 januari 2018

  JAAA leuk! Ik doe mee!!  10 januari 2018

  Heel erg mooi allemaal! Ik vind vooral het doelenboekje tof, zoiets heb ik nog niet en zou ik wel kunnen gebruiken. Ik doe dus mee! :)  10 januari 2018

  Ik kan ook echt geen genoeg krijgen van stationery, ik doe dus zeker mee.  10 januari 2018

  Aaah zo mooi! Dat doelenboekje ziet er super leuk uit! Hou van het printje ook! Jou volgde ik al en nu Dreamkey ook! ^^


  Anita H.

  11 januari 2018

  Ik doe ook mee!  11 januari 2018

  Ik kende de webshop nog niet, maar omg ze hebben zo’n leuke spulletjes! Ik doe graag mee!  11 januari 2018

  Ik kende Dreamkey Design nog niet maar wat ontwerpt Nienke mooie dingen! Ik doe graag mee want volgens mij kan je nooit genoeg stationery hebben :D  11 januari 2018

  Super leuk! Ik doe mee!


  sammy

  13 januari 2018

  zooo mooi! <3 ik doe mee ^^  14 januari 2018

  Whooaaa wat ontzettend leuk! Meteen mijn favoriete merk stationery!  15 januari 2018

  Ik doe mee via mijn account @houhetluchtig :)! Liefs, Fenna


  Sofie

  16 januari 2018

  Ik doe zeker mee! Heb een niet zo stiekeme stationary verslaving :’)


  Paulien

  21 januari 2018

  Ik doe mee!