WIN | Persoonlijk digitaal portret van Studio Silvana
07/01/2018


digitaal persoonlijk portret illustratei studio silvana
Hiep, hiep, HOERA! Om mijn blogverjaardag met jullie te vieren, heb ik een aantal leuke winacties voor jullie in petto. De eerste is zeker niet de minste. In samenwerking met Studio Silvana mag ik namelijk een persoonlijk digitaal portret onder jullie verloten. Hoe gaaf is dat? Lees in deze post wat je moet doen om kans te maken.

Zoals jullie weten ben ik dól op de illustraties van Studio Silvana en natuurlijk Silvana zelf. Enkele tijd geleden bestelden mijn vriend en ik zelf een illustratie bij haar en we hebben hier nog iedere dag plezier van. Voor iedereen die nieuwsgierig is: eerder schreef ik hier al deze post over. Needless to say, ik ben fan. Het leuke nieuws? Ik mag onder één van jullie ook een persoonlijk digitaal portret verloten. Of je deze nu van jezelf wil, een mooie illustratie van je gezin of iemand anders deze illustratie enorm gunt. Meedoen is eenvoudig:

 1. Volg @studiosilvana én mij (@femkekamps) op Instagram
 2. Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet

Meedoen kan t/m 21 januari 2018. Zou jij een persoonlijk digitaal portret willen winnen? Wie zou jij graag geïllustreerd willen zien?

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER96 reacties


  7 januari 2018

  Ik volg jullie en wil dit ZO GRAAG.  7 januari 2018

  Ik zou enorm graag een foto van mijn vriend, ons hondje Toby, onze kat Princess en mezelf willen hebben. Helaas heb ik geen foto waar we alle 4 opstaan, maar dat lijkt me enorm tof. ‘Ons gezinnetje!’

  De foto van jou, Roy en Wikkie is echt adorable! <3


  Ilse

  7 januari 2018

  Ik doe mee! Mijn vriend en ik hebben net twee konijnen en het zou leuk zijn om hen er ook bij op te hebben want een foto met zn vieren is nogal een uitdaging.


  Sandra

  7 januari 2018

  Jaaaaaa, ik wil heel graag meedoen!!!!! Lijkt mij zo leuk een digitaal portret van m’n zoontje, m’n vriend en mij!!  7 januari 2018

  Oh superleuke winactie! Ik wil al langer een digitaal portret van mijn vriend en mij!
  Ik doe graag mee, ik volg beide onder @ohsnapitsina.


  Petra

  7 januari 2018

  Wat lijkt me dat onwijs leuk met mijn man en onze twee konijnen !  7 januari 2018

  Ah, dit lijkt mij echt heel gaaf om aan mijn ouders te geven! Ik volg jullie allebei al op Instagram en vind de portretjes van Silvana echt te mooi.  7 januari 2018

  Zo fan van deze illustraties!! Ik zie het al helemaal voor me met onze Jack Russel Duke! ❤️


  Cynthia

  7 januari 2018

  Zo onwijs leuk! Dit jaar gaan mijn vriend & ik samenwonen, foto’s van onszelf hou ik niet zo van maar dit vind ik echt zo tof in huis! ❤  7 januari 2018

  Wat super leuk!! We zijn dit jaar alweer 3 jaar getrouwd, dus een mooi origineel cadeau om dan aan mn hubby te kunnen geven :)


  Jip

  7 januari 2018

  Ik doe mee, wil dit graag voor mijn moeder! lijkt me leuk!!  7 januari 2018

  Oooh yesss zeker dat ik meedoe. We zijn nu bijna 5 maanden de trotse ouders van een schitterende dochter. Het zou natuurlijk geweldig zijn om onze trots vast te leggen in een prachtige illustratie van Silvana!

  Liefs


  Laura

  7 januari 2018

  JA, dit vind ik zo leuk! Zou er eentje willen van mij en mijn broertje. Volg jullie allebei :)


  Laura

  7 januari 2018

  Ooh geweldig dit! Ik vind Silvana haar illustraties altijd zo mooi! Ik zag de winactie langskomen op je Instagram en snelde hierheen! Ik zou enorm graag een portret willen van mijn vriendje, mezelf en onze kat Eddy. Zou het ideale cadeau zijn voor zijn verjaardag in maart. Ik volg jullie op Instagram!

  Groetjes Laura


  Judith

  7 januari 2018

  JAA!! Dit is zo leuk! Was meteen enthousiast toen ik jullie portret zag. Hier doe ik graag aan mee! We zijn pas een gezinnetje geworden dus lijkt me heel leuk om dat te vieren met een origineel gezinsportretje. Duimennnn!  7 januari 2018

  Jaaaaa zij maakt zulke gave tekeningen! Ik zou graag zo’n prachtig portret willen winnen om ‘m cadeau te geven aan mijn aanstaande man, voor onze bruiloft :D Ik kan hem namelijk niet blij maken met een mooi horloge of een whiskyflesje of zoiets, maar ik weet zeker dat hij dit fantastisch zou vinden!! Ik zou dan een portretje laten tekenen van ons, samen met ons fantastische konijn, Nibbit. Mijn schoonvader én zwager zijn lijstenmaker, dus reken maar dat ‘ie mooi zou komen te hangen!  7 januari 2018

  Ik volg jullie allebei al een tijdje! Zou heel graag zo’n mooi portret willen winnen dus doe heeeeeel graag mee!  7 januari 2018

  Ohhhh wat geweldig! Ik droom van zo’n portretje met m’n lieve vriend en poes!  7 januari 2018

  Wat onwijs leuk!! Ik doe heel erg graag mee!


  Pien

  7 januari 2018

  Lijkt me super leuk! Ik volg Silvana al een tijdje en ik vind alles wat ze maakt zo leuk!! Ik wil al een tijdje graag een portret van mij en mijn beste vriendin, dus zou helemaal geweldig zijn!


  Robin

  7 januari 2018

  Ik doe zeker mee! Ik droom van een collectie vol met mooie portretten getekend door verschillende illustratoren/illustratrices! Jammer genoeg vond ik geen geschikte dingen… todat ik deze winactie zag! En wat een geluk dat dit ook nog eens in samenwerking is met Studio Silvana! Ik vind haar tekeningen heel erg mooi!


  Elise

  7 januari 2018

  Wat een super tof portret van jullie! Wij hebben thuis echt nog een witte, saaie muur. Ik zou een leuk portret van onze kitties willen.  7 januari 2018

  Jaaa! Leuk! Silvana is een van mijn favoriete illustratrices!! Ik doe dus graag mee!;-)


  Nette

  7 januari 2018

  Ik zou dit portret graag aan mijn gezin schenken. Het lijkt me super om deze in de kast te zetten en er elke keer weer naar de kijken.
  Groetjes Nette x


  Amy

  7 januari 2018

  Ik volg jullie beide al! Ik vind deze illustraties zo tof en ik zou dan ook graag een illustratie winnen van mij en mijn vriend!

  Grtz,
  Amy


  Diana

  7 januari 2018

  Oh ja, dat is een grote wens. Mijn kinderen, man en ik op zo’n prachtig portret. Daar wordt je toch blij van!


  Maxime Winnubst

  7 januari 2018

  Oehhh ik doe mee! Groot fan van Silvana en zou het ontzettend leuk vinden om zo een mooi portret van mijn familie aan mijn ouders kado te doen!  7 januari 2018

  Gaaf! Ik vind de illustraties van Silvana geweldig en doe dan ook graag mee


  Gert

  7 januari 2018

  Supergaaf! Wij doen graag mee met ons gezinnetje!  7 januari 2018

  Wat een mooi portret van jullie! Ik volg Silvana al een tijd en vind haar portretten ook zo ontzettend tof! Ik zou er graag een willen van mij en mijn hondje ♡ ik doe dus graag mee!  7 januari 2018

  Ik zou het echt te gek vinden om dit cadeau te geven aan mijn lieve zus en haar man, ze zijn zo verliefd!  7 januari 2018

  Hé, wat een leuke giveaway! Jou volgde ik al op Instagram, Silvana nu ook. Ik weet alleen nog niet goed wat ik zou kiezen als ik zou winnen: een portret van mijn vriend en ik, of een portret van mijn broers, zus en ik als cadeautje voor mijn ouders. Gelukkig heb ik nog even tijd om na te denken. ;-)


  Jessie

  7 januari 2018

  Ohhh, ik zou dit zo graag willen winnen voor in ons huisje!


  Daan

  7 januari 2018

  Tering leuk, ik doe ook mee! Geen huisje-boompje-beesje portret dan, maar iets geks in superhelden thema of foute 90’s klassenfoto met vrienden/ familie!


  Anita te Gussinklo

  7 januari 2018

  Ik volg beide Instagram accounts.
  Erg leuk zo’n digitaal portret.
  Die van jullie is erg leuk.  7 januari 2018

  Hele leuke winactie! I’m in! Ik zou graag een portret van mijn vriend en mij willen, omdat ik zelf niet zó goed kan tekenen(!), haha.

  Liefs,

  Kim


  Sofie

  7 januari 2018

  Echt prachtige illustraties die ze maakt! Ik doe dan ook heel graag mee met deze givaway :D ik zou ons gezinnetje laten illustreren: ik, mijn vriend en sinds kort onze nieuwe kitten  7 januari 2018

  Super leuke winactie! Ik doe mee :)
  Groetjes, Susan


  Marjolijn

  7 januari 2018

  Ik hoop zooo dat ik win! Wat een leuke illustraties!
  xx @marjolijnweijers  7 januari 2018

  awesome ik doe graag mee :D volg beide IG’s!


  Dorien

  8 januari 2018

  Aaah super leuk, ik doe zo graag mee! Ik heb niet heel veel foto’s van mij en mijn vriend en zou zo graag iets moois bij mijn bed willen hangen! Het is best een lastige tijd voor ons omdat ik overbelast ben en ik denk dat mijn vriend dit een leuke verrassing zou vinden, en
  voor mij is het een fijne herinnering  8 januari 2018

  Yay, wat een superleuke winactie! Ik hoop dit jaar op mezelf te gaan wonen, maar heb nog niets leuks voor aan de muur. En laat ik nu net dol zijn op vrolijke en kleurrijke dingen :) Ik zou graag zo’n portret van mijn katten en mij winnen. Lijkt me zo leuk als aandenken aan onze katten en het vrolijkt meteen de muur een beetje op :)  8 januari 2018

  Wat een enorm toffe winactie!! Toevallig zijn we met project slaapkamer opleuken bezig. We gaan een foto wand maken met verschillende foto’s en quotes. Trouwfoto’s, quotes en plattegrond van Breda zijn al binnen maar ik mis nog wat. Een illustratie zoals deze zou perfect zijn! Natuurlijk mag onze Golden Retriever Noa dan niet ontbreken.


  Sabrina

  8 januari 2018

  Super tof! Ik zou het heel leuk vinden om een illustratie te hebben van mij met mijn vriend en onze 2 katten, Silly en Evi :)  8 januari 2018

  Ik doe mee!!

  Ik ben verliefd op Silvana haar illustraties, en ik zou supergraag een willen van mij en m’n vriend. Aangezien we een jaar op wereldreis zijn is er op het moment helaas geen budget voor, maar ik zou het superleuk vinden om een illustratie te plaatsen bij het reisblog dat ik bijhoud!

  P.S. Ik kende je blog nog niet en kwam er op via Studio Silvana. Ik heb net allemaal artikelen gelezen en ben blij dat ik je blog heb ontdekt!


  Babiche

  8 januari 2018

  Ik zou dolgraag een portret met mijn tweelingzus willen. Als ik dan een eigen huisje heb, dan heb ik meteen iets tofs voor aan de muur :)  8 januari 2018

  Oooh dit lijkt mij heel leuk, ik doe mee! Ik zou graag met mijn vriend een portret willen voor in ons flatje. Maar misschien is het ook een leuke voor mijn zus en zwager met hun pasgeboren kindje. Ik volg beide onder @hetiskleinenhetblogt  8 januari 2018

  Echt een onwijs gave actie dit! Ik doe heel graag mee, het lijkt me ontzettend gaaf om zo’n illustratie aan de muur te hebben #fingerscrossed :)


  Marieke

  8 januari 2018

  Ik ken Silvana via jouw blog en zou zo’n portret erg graag winnen! Dit jaar ga ik samenwonen met mijn vriend en zijn dochter. Ik zou het superleuk vinden om dan een portret van ons 3-en in ons huis op te kunnen hangen!


  Lisanne

  8 januari 2018

  Ja, ik doe heel graag mee! Het lijkt me onwijs leuk om zo’n illustratie van mijn kitten Yuki en mij te hebben. Stel dat ik win, dan heb ik zelfs al een plekje in gedachten: de illustratie mag mijn saaie gang opvrolijken als mooie en persoonlijke binnenkomer! :)  8 januari 2018

  Ik volg jullie beiden en zou dit echt heel tof vinden. Ik zou een portret van mij en mijn vriend willen, met Juup. Ookal is Juup er niet meer.  8 januari 2018

  Gevolgd, want ik wil ook meedoen! :) Ik zou denk ik precies hetzelfde doen. Ik, mijn vriend en mijn poes Buttons als waar gezinnetje, haha. Ik denk dat ik én mijn vriend én Buttons moet overhalen, maar dat is eventueel voor latere zorg ;-)


  Sharon

  8 januari 2018

  Yes please!! Ik doe mee! Ik volgde jullie allebei al en dit lijkt me heel gaaf om te gebruiken in mijn youtube banner :) X


  Rowie

  8 januari 2018

  Wauw ik doe graag mee. Ik zou dan denk ik een illustratie willen ter verrassing voor mijn verloofde, voor onze trouwdag in mei.
  Mijn ig is rowiett.  8 januari 2018

  Yes please!! Ik volg jullie allebei al en dit lijkt me heel gaaf om te gebruiken in mijn youtube banner! :) X


  Sophie (miss_friszz)

  8 januari 2018

  oh wat n toffe actie. Ik zou een portretje van mij en mijn man met kat (en wellicht eentaart en een fotocamera) wel onwijs tof vinden. ik heb heel veel foto’s van onze tweeling maar ik zou het heel leuk vinden om ook weer ns iets bijzonders van mij en manlief te hebben. ik ga dus duimen!


  Britt

  8 januari 2018

  Heel leuk zeg! Ik doe graag mee.  8 januari 2018

  Ik ga gewoon een gokje wagen, je weet maar noooooit! Ik volg jullie natuurlijk allebei op Instagram! En de illustratie zou bestaan uit mij en mijn vriend. En onze denkbeeldige kittens Nelson en Gato. :-)  8 januari 2018

  Jaa, super leuk! Als ik zou winnen zou ik een portret laten maken van mij, mijn vriend en mijn allerliefste viervoeter Finn!


  Sanne

  8 januari 2018

  I like! Alleen ehh… onze huisdieren zijn 3 schildpadden. (Was niet mijn keuze! :’-))
  Dus ik heb helaas geen foto van mijn vriend, de schildpadden en mezelf. Wel van mijn vriend en mij :-)
  X  8 januari 2018

  Ooooh wat tof, dit lijkt me echt fantastisch voor ons mam! Zo’n foto is zo definitief met z’n drie i.p.v. 4 , maar dit is heel mooi! Ik doe mee :)


  Jet

  8 januari 2018

  Leuk! Ik zou graag een portret willen van mijn broer en mij samen. Om cadeau te doen aan mijn moeder voor in haar nieuwe huis.  8 januari 2018

  Heel tof! Ik doe graag mee :)  8 januari 2018

  Oh, en het lijkt me heeeel gaaf om een portret van mijn beste vriendin en haar verloofde cadeau te doen aan hen. Ze gaan in december trouwen.


  Noortje

  9 januari 2018

  Wat een super toffe actie! Niet geschoten is altijd mis :) Lijkt me heel leuk om zo’n mooi portret van m’n vriend, onze meisjes (de poezen dus) en mijzelf.


  Suzanne

  9 januari 2018

  Ik volg jullie beiden. Super leuk om zo’n mooi portret van ons gezin in onze hal te kunnen hangen :)  9 januari 2018

  Wat een te gekke winactie! Zo’n poster kunnen mijn vriend en ik zeker gebruiken om de kale muren te versieren als we binnenkort gaan samenwonen.

  Ik volg jullie allebei op Instagram. :-)


  Angelique

  9 januari 2018

  Dat zou ik echt zó leuk vinden, een portret met mijn hartenhondje Bella.


  Eva

  10 januari 2018

  Yes, ik doe mee! :-) De laatste foto die ik met mijn vader heb is ruim acht jaar geleden. Het lijkt me heel mooi als Silvana een portret kan samenstellen, zodat ik een ‘nieuwe’ foto/herinnering heb. Zo blijft hij altijd bij me. En hóé gaaf is dat!  10 januari 2018

  Jaaa, geweldig!! Ik zou er heel erg graag m’n moeder mee verrassen. Ze is op 22 januari jarig en wat is er nu leuker dan haar te kunnen vertellen dat er zo’n prachtig portret van ons tweetjes aankomt?! Ik volgde jullie allebei al met veel plezier. :-)
  Veel succes iedereen!  10 januari 2018

  Wat een gafe winactie zeg, jeetje mina. Ik volg jullie allebei en zou erg graag mee doen met deze winactie. Ik studeer in Londen, kom nog wel af en toe in Nederland en natuurlijk komen mn zus en ouders mij bezoeken, maar vaak zie ik ze natuurlijk niet. Ik zou heel graag van mijn gezin zo’n illustratie hebben zodat ik ze toch een beetje elke dag bij mij heb!  10 januari 2018

  Ik volg beide accounts en doe graag mee, lijkt me superleuk!


  Sophie

  11 januari 2018

  Super leuk! Ik doe heel graag me en ik volg jullie allebei op Instagram. Ik zou heel graag een portretje van mij en mijn vriend willen :)  11 januari 2018

  Super toffe illustratie! Ik doe graag mee met de winactie. Het lijk me super om een illustratie te hebben van mezelf, mama en twee katten Suzanne en Odette omdat ik binnenkort waarschijnlijk in het buitenland ga studeren. Zou een fijn aandenken zijn :)


  Anneleen

  11 januari 2018

  Lijkt me superleuk!!! Ik volg jullie beide op instagram en doe dan ook heel graag mee! :)  11 januari 2018

  Ik vind dit echt zooo schattig en daarom doe ik heel graag mee! Ik volg jullie beiden op Instagram. En ik weet in ieder geval al zeker dat ik een illustratie van mijn vriend en mij wil, voor als we (binnenkort!) gaan samenwonen :)


  Laura

  12 januari 2018

  Super leuk! Ik doe mee!!!


  sammy

  13 januari 2018

  Tof! nog van harte gefeliciteerd! Ik zou heel graag een portret van mijn gezinnetje hebben :) (mijn vriend + mijn twee katten en mijn overleden kat als engeltje ^^)
  xxx  13 januari 2018

  Oh ja. Ik zou dat zo graag willen<3 En doe dus zeker mee…
  Zou ik ZO tof vinden, vooral omdat ik bewust blog.
  groetjes een stille lurker ;-)


  Maaike

  16 januari 2018

  Ah dat zou ik echt ZO leuk vinden! Love silvana, volg haar al heel lang.


  Hieke

  16 januari 2018

  Heel leuk. Toevallig had ik het er over met mijn partner dat we liever getrkende portretten wilde laten maken dan foto’s van ons gezin. Lijkt mij onwiks vet om te winnen !  16 januari 2018

  Ik kan deze winactie onmogelijk aan mij voorbij laten gaan, aangezien ik al van plan was mijn vriend te verrassen voor ons 13-jarige-verkering met zo’n mooie print van Silvana! Een illustratie van ons samen met onze kat zou ik heel graag willen winnen, dus bij deze waag ik een kansje :)


  Lisa Pieters

  16 januari 2018

  Wat een leuke wedstrijd en wat een prachtige tekening! Mijn ouders vieren in 2018 hun 30e huwelijksverjaardag en ik was nog op zoek naar een persoonlijk cadeau. Het zou geweldig zijn moest ik van hen een portret kunnen laten maken, dat krijgt zeker een centrale plek op het feest en in hun woonkamer. :-)


  Lisa Pieters

  16 januari 2018

  Mijn instagram is trouwens lisa_pieters.


  Laura De Kimpe

  16 januari 2018

  Dat zou ik zooo leuk vinden om zoveel redenen! Count me in!


  Karlijn Langius- klein woolthuis

  16 januari 2018

  Ik zou heeeeel graag mee willen loten!! Eind februari/maart verwachten wij ons eerste kindje! :D zo’n mooi portret van onze familie zou zooooo leuk zijn voor het geboorte kaartje!

  Onze familie bestaat dan uit: ik en mijn man. Onze kat Snoesel en natuurlijk onze toekomstige kleine!

  Groetjes Karlijn


  Lisanne

  16 januari 2018

  Jaaaa ik volg en vind dit zo zo zo leuk. Vooral voor in ons nieuwe eerste huisje samen om het wat persoonlijker te maken! Heel veel liefde voor Silvana haar werk :)  16 januari 2018

  Ik volgde Silvana’s werk al, en nu jou ook met liefde! Onwijs leuk cadeautje om weg te geven, ik verras er graag mijn vriend mee (we zijn dit voorjaar 6 jaar samen :).


  Karlijn van Mil

  16 januari 2018

  Leuk! Ik zou graag een portret willen van mijn vriend en mij! We wonen (nog niet) samen en hebben dus ook geen adorable huisdier, maar een portret van ons tweetjes lijkt me ook supertof! Ik volg Silvana al een tijdje (en jou ook).


  Anouk

  16 januari 2018

  Jep, ik wil heel graag zo’n mooi portret van de liefste flufbol Saga


  Sofie

  16 januari 2018

  Ik doe zeker mee! Wat een leuke stijl! Een leuk portret van mij en mijn vriend zou onze kamer echt leuk maken!  16 januari 2018

  Dit is zoooo’n leuke winactie, wauw! Ik ben ook fan van Silvana’s illustraties Voor de illustratie die ik zou willen ben ik geïnspireerd door de leuke van jou hierboven! Een tekening van mij en mijn vriend zou geweldig zijn, zeker nu ik zo trots ben dat we nog sterker zijn geworden als koppel na mijn uitwisselingssemester!


  Dana Andries

  17 januari 2018

  Hallo,

  Ik volg jullie allebei onder de naam: dana.andries1
  Ik doe heel graag mee op zo’n prachtige digitale illustratie te winnen!

  Groetjes :)


  Mireille

  17 januari 2018

  YES! Wat een gave win actie! Vind deze portretten zoo gaaf! Zou er heel graag een winnen!


  Esmeralda Groenland

  18 januari 2018

  Wat leuk! Ik doe graag mee.


  Paulien

  18 januari 2018

  Wat een top giveaway! Ik doe mee!