USA Westcoast Roadtrip: vijf weken roadtrippen aan de Amerikaanse westkust
24/01/2018


roadtrip usa westcoast westkust ervaring

Als er één ding is dat zolang ik me kan heugen al op mijn bucketlist staat, dan is het wel de welbekende roadtrip aan de westkust van de Verenigde Staten. En na dit jaar kan ik ‘m dan eindelijk afstrepen. Roy en ik gaan namelijk vanaf eind september vijf weken lang roadtrippen aan de USA Westcoast. *squeek*

USA Westcoast Roadtrip

I hopped on a plane at LAX…

Deze roadtrip stond al een behoorlijke tijd op de planning, maar kwam om diverse redenen steeds niet uit. Toen we vorig jaar samen een huis kochten en door de verbouwingsdrukte (en uitgaven) besloten niet op vakantie te gaan, stelde ik een deadline: in 2018 zouden we die roadtrip maken. Hoe dan ook. Slechts een paar weken geleden zetten we al de eerste stap: de tickets naar Los Angeles zijn geboekt! Eind september vertrekken we en eind oktober komen we weer terug. Dit betekent dat we dit najaar vijf weken in de USA zullen zijn – heel, heel, héél veel zin in!

Van Los Angeles tot Las Vegas

Op dit moment zijn Roy en ik op ons gemakje alles aan het uitzoeken. Afgezien van de vliegtickets hebben we nog niets geboekt, maar dit willen we de komende weken (en maanden) langzaam maar zeker doen. Roy heeft een gepersonaliseerde map gemaakt met leuke dingen om te zien en doen. Op basis hiervan gaan we de reisplanning maken. Uiteraard inclusief de meest bekende steden en Nationale Parken. Los Angeles, San Fransisco, Grand Canyon, Yosemite National Park, Bryce Canyon, Monument Valley, Death Valley, Las Vegas… We willen het allemaal zien en gelukkig hebben we daar ook alle tijd voor.

Tips

Het is in ieder geval echt ontzettend fijn om nu al naar deze reis te kunnen uitkijken en in alle rust alles uit te zoeken. Jullie tips zijn natuurlijk méér dan welkom voor onze USA Westcoast roadtrip. dus voor iedereen die deze reis al eens heeft gemaakt: laat me vooral weten wat jullie aanraden. Van vervoer en overnachting tot natuurlijk de plekken die we niet mogen missen en toffe hotspots. Ik ben héél benieuwd en houd jullie natuurlijk ook op de hoogte van onze plannen!

Liefs,
Femke

Nóg meer leuk nieuws…

Het e-book van mijn boek Fuck the quarterlife crisis is vanaf nu verkrijgbaar! Je kunt de e-bookversie hier bestellen. Zo kun je ‘m nog makkelijker on the road lezen ;-) De papieren versie is natuurlijk ook nog steeds verkrijgbaar bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBrunaECI en Managementboek.nl.

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER19 reacties


  24 januari 2018

  Dit klinkt zo tof en succes met alle voorbereidingen etc….

  Xoxo  24 januari 2018

  Waaa! Wat super vet. Dit is ook mijn bucket list dingetje!  24 januari 2018

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat je deze droomreis gaat maken in het najaar. Echt een geweldig vooruitzicht en zo te lezen hebben jullie al genoeg leuke plannen voor deze vijf weken. Geniet alvast van de voorbereidingen! Zo’n road trip staat bij mij ook nog op mijn bucketlist. Het lijkt me geweldig om de westkust van Amerika nog eens te ontdekken. Ik heb er al zo veel goede verhalen over gehoord.  24 januari 2018

  Ahh ja zo leuk! Bijna 8 jaar geleden gingen wij eerst naar NY en daarna 2,5 week langs de westkust, was echt onwijs tof! Wij hebben een helikoptervluch gedaan over de Grand Canyon, dat raad ik jullie echt aan om ook te doen, zó mooi is dat!

  xx Alex  24 januari 2018

  Zoooo gaaf! Je krijgt van ons alle tips als we geweest zijn, haha!  24 januari 2018

  wauw zo tof!! Ben nu al benieuwd naar al je ervaringen!  24 januari 2018

  Jahaaaaloers! Ik wil dit ook al zoooo lang! Maar ja, is er nog niet echt van gekomen. Ben zo benieuwd hoe je het gaat hebben daar!  24 januari 2018

  Wat ontzettend gaaf! Dit wil ik ook ooit nog eens doen!


  Marrit

  24 januari 2018

  Super vet dat jullie dit gaan doen! Lijkt me echt een dream come true! Zelf lijkt me dit ook super leuk om te doen maar heb ik er momenteel de financiën niet voor, zelf zou ik dan graag met een camper willen!
  Geniet van alle voorbereidingen!

  Ps. Ik wil wel op Wikkie en Nox passen hoor. ;p  24 januari 2018

  Wat ontzettend gaaf! Alvast veel plezier met alle voorpret die jullie zullen gaan hebben.  24 januari 2018

  Zo gaaf!
  De voorpret is ook altijd zo leuk. Kijk nu al uit naar je reisverhalen na oktober!  24 januari 2018

  OMG zo vet, dit is voor mij ook echt nummer 1 op mijn bucketlist, dus wel jaloers hoor hihi! have fun alvast  24 januari 2018

  Wat onwijs gaaf! Super toffe bestemming. Kan niet wachten op je verhalen van deze reis!  24 januari 2018

  De enige tip die ik voor je heb, is: TAKE ME WITH YOUUU.  24 januari 2018

  Wat ontzettend tof Femke! Het lijkt mij ook zo prachtig om zo’n roadtrip te maken. Helaas kan ik je geen tips geven want ik heb nog nooit een roadtrip gemaakt, maar ik kijk erg uit naar je artikelen over de reis !


  Marre

  24 januari 2018

  Zooo gaaf! Bij mij blijft Amerika nog even op het lijstje staan. Maar ondertussen een beetje meegenieten met jullie reis is ook leuk :)


  Brenda

  26 januari 2018

  Wat super gaaf! Ik ben er ook geweest en was geweldig.

  Tips:

  Boek alleen de hoognodige hotels! De dag van aankomst en de dag voor vertrek. Boek al je andere hotels daar ter plekke via het internet (ik heb het zelfs op de stoep zitten doen van een hotel en meteen binnen gestapt). Zo heb je meer flexibiliteit als je ergens langer wil blijven. Wij dachten Bryce wel in 1 dag te doen. We hebben 1 dag heerlijk gewandeld maar het was zo waanzinnig, dat we er eigenlijk nog wel langer wilde blijven (door concerten kon dit niet, maar je begrijp wat ik bedoel).

  Sla Page ook zeker niet over. Geweldig!

  San Francisco ook een geweldige stad. Fiets de Golden Gate over voor mooie shots. Alcatraz zeker niet vergeten.

  Maar vooral: geniet er van!  27 januari 2018

  Aaaahh zooo gaaf Fem! Dit staat ook nog hoog op mijn lijstje hoor!
  Ik weet dat Denise deze reis al eens heeft gemaakt. Misschien kun je haar om wat tips vragen?  29 januari 2018

  Wat gaaf! De voorpret lijkt mij alleen al super leuk, laat staan dat je dan ook echt al die mooie en leuke plekken gaat zien.