Fuck the quarterlife crisis: de life guide voor twintigers
17/07/2017


fuck the quarterlife crisis boek uitgeverij thema femke kamps

In 2016 werd ik van mijn unicorn getrapt toen ik mijn persoonlijke quarterlife crisis terechtkwam. Een simpele vraag als ‘hoe gaat het?’ veranderde mij in deze periode in een menselijke watersproeier. Het was nóg een vraag die ik kon toevoegen aan de lijst met vragen waarop ik het antwoord niet wist. Een lijst die per ongeluk uitgroeide tot een boek: Fuck the quarterlife crisis. Voor iedereen die zijn leven net zomin op orde heeft als ik.

UPDATE: Bestel nu mijn boek Fuck the quarterlife crisis bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl & Uitgeverij Thema.

Als twintiger zou ik mijn shit op orde hebben. Ik zou weten hoe een voedzame maaltijd te bereiden, zou een georganiseerd huishouden hebben, en ik zou bovenal iedere dag matchend ondergoed dragen. Want dat doen mensen die weten wat ze aan het doen zijn. Toch? De harde realiteit is echter dat mijn culinaire hoogtepunt nog steeds pasta bolognese is, ik onlangs nog stof uit de snorharen van mijn kat heb geplukt en ik vrijwel dagelijks de deur uitga in een onderbroek met ananasprint die ik tot dusver bij geen enkele bh uit mijn kledingkast heb weten te matchen. Eén ding is zeker: ik loop meer op schema met het bingewatchen van mijn favoriete serie, dan qua leven. Een ronde op social media doet dit alleen maar bevestigen. Onder het mom ‘druk zijn is succesvol’ en ‘middelmatigheid is falen’ word ik dagelijks geconfronteerd met de succesverhalen van anderen. Mensen die wel hun shit op orde lijken te hebben. En ik? Nou, niet écht.

fuck the quarterlife crisis boek uitgeverij thema femke kamps
Fuck the quarterlife crisis is dé life guide voor twintigers. In vier overzichtelijke thema’s -social media, succes, relaties en geluk- zocht ik de antwoorden op moeilijke vraagstukken en uitdagingen waar twintigers mee worden geconfronteerd. Denk aan vraagstukken als: Waarom is ‘druk zijn’ een synoniem voor ‘succesvol zijn’? Waarom kampen steeds meer twintigers met een burn-out? Hoe weet je of je op schema loopt? Maar ook: waarom is het zo verdomde moeilijk om als twintiger gelukkig te zijn? Of om tevreden te zijn? En… Waarom stel je deze vragen überhaupt aan jezelf?

Voor mijn boek sprak ik niet alleen met mede-twintigers, maar vroeg ook wetenschappers, coaches en psychologen naar hun inzichten. Het resultaat is een praktische life guide die bol staat van herkenbare anekdotes, tips en inspirerende verhalen om succes, geluk en (bovenal) jezelf te vinden. Waardevolle lessen waar je écht gelukkig van wordt. Al geef ik ook meteen toe: constant gelukkig zijn is een illusie. Een waardevolle les die ook zeker aan bod zal komen in mijn boek, maar zie het als een literair aperitief. Als ik namelijk één ding van mijn quarterlife crisis heb geleerd, dan is het wel om het leven met een korreltje zout te nemen. En wat roze sprinkles.

fuck the quarterlife crisis boek uitgeverij thema femke kamps

Wat dit boek voor mij extra bijzonder maakt, is dat ik in het laatste hoofdstuk de adviezen heb gebundeld van vrouwen die hun 20-jarige zelf advies geven. Stuk voor stuk vrouwen die mij inspireren. Van Eva Koreman (3FM radio-dj) en Anne Marije de Vries Lentsch (hoofdredacteur Cosmopolitan) tot Cynthia Schultz (founder Cynthia.nl) en Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health), maar bijvoorbeeld ook mijn twee (bijna) 91-jarige oma’s. Hoe lief is dat? Het is een heel bijzonder overzicht geworden met uiteenlopende adviezen, maar stuk voor stuk herkenbaar én inspirerend.

Bestel nu een exemplaar van Fuck the quarterlife crisis bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl & Uitgeverij Thema. Ik vind het in ieder geval superfijn dat ik dit nu eindelijk met jullie kan delen. In september of oktober vorig jaar begon ik met schrijven, dus het was -zoals jullie vast begrijpen- enorm moeilijk dit geheim te houden. Afijn. The word is out. Ik kan niet wachten tot het boek uit is. Hoewel het natuurlijk heel spannend is, ben ik bovenal heel benieuwd wat jullie van het boek gaan vinden. Het aftellen is begonnen.

Zijn jullie nieuwsgierig naar Fuck the quarterlife crisis? Wat is jullie eerste indruk van het boek?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



118 reacties


    17 juli 2017

    Wat vet!! Lijkt mij een boek met veel herkenbaarheden!


    Kim

    17 juli 2017

    Jeeejh wat fijn dat je eindelijk je geheime project kan delen. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Vooral de abntwoorden van je oma’s! De vormgeving ziet er nu al mooi uit!



    17 juli 2017

    Wat vet!!! Proficiat met je eigen boek! Jouw schrijfstijl en het onderwerp spreken me zeker aan, dus hij gaat op het verlanglijstje :D! Jeetje ik snap dat dit moeilijk geheim te houden was. Heel cool nieuws! X



    17 juli 2017

    Wauw, wat een ontzettend leuk nieuws! En het klinkt als een boek dat ik móet hebben. Alleen al je aankondiging maakt me helemaal blij :) Gefeliciteerd met je eerste eigen boek! Ik kan niet wachten totdat het uit is :)



    17 juli 2017

    Wat gaaf, gefeliciteerd! Ik denk dat veel twintigers hier veel aan hebben :)


    Dionne Keizer

    17 juli 2017

    Dat is leuk nieuws om te lezen op de maandagmorgen!
    Door de zinnen die jij nu al enthousiast hebt gedeelt, heb je mijn enthousiasme te pakken. Ik kijk er naar uit



    17 juli 2017

    Aaah Femke! Wat ontzettend tof! En wat een gaaf onderwerp om een boek over te mogen en kunnen schrijven! En stiekem is dit precies wat ik, denk ik, nodig heb! Laat het maar heeeeeel snel november zijn, hahah:)! Ja echt; héél tof!



    17 juli 2017

    Wauw wat ontzettend tof dat je nu eindelijk je geheime project met iedereen mag delen! Je hebt echt iets gecreëerd waar een heleboel twintigers veel aam haan hebben! Een boek wat bij mij sowieso in de kast komt te staan!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    En jij hebt daar een PRACHTIGE bijdrage aan geleverd! <3



    17 juli 2017

    Aaah Femke, wat een mega leuk en spannend nieuws! Toen ik gisteren op Instagram voorbij zag komen dat je vandaag om 06.00 groot nieuws op je blog zou delen, hoopte ik al dat het zoiets als dit zou zijn. Wat een super goed onderwerp ook! Ik heb zelf ook heel wat quarterlife crisis dingetjes meegemaakt en vind het goed dat er nu eens een boek over geschreven wordt. Ik mega benieuwd ernaar! :D


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Ah, zo leuk om te horen en dat het onderwerp zo herkenbaar voor je is. Ik ben megabenieuwd wat je van het boek gaat vinden! Het aftellen is begonnen… X



    17 juli 2017

    JAAAA! Kan ik al pre-orderen?


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Biiiiijna! Als het zover is, geef ik meteen een gil <3



    17 juli 2017

    Jaaaaaaaaaaaaa hoera hoera! Ik vind t mega mega leuk en ben echt zoooo blij dat je dit hebt geschreven en überhaupt het initiatief hebt genomen om dit te gaan doen. YOU GO GIRL! Is het al november?


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Ooo, ik zou willen dat het zo was! Ik kan ook echt niet wachten. En nogmaals bedankt voor je prachtige bijdrage <3


    Lynet

    17 juli 2017

    WAT GEWELDIG!!
    Echt onwijs onwijs gaaf voor je. En echt iets wat 100% bij jou past! Ik zit momenteel in zo’n fase… heeel pittig en ben echt blij dat er steeds wat meer aandacht, en dus acceptatie voor komt.
    Mijn gevoel van falen en schaamte maakt langzaamaan plek voor nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Zo lief, dank je wel! Ik hoop echt dat mijn boek je verder kan helpen en dat het inderdaad zorgt voor meer acceptatie omtrent dit onderwerp. Het is oké als je leven ‘under construction’ is <3



    17 juli 2017

    yaaaaaaaaaaaaay eindelijk! ik zat er van de week nog aan te denken. Super tof hee, I can’t wait. Trots op jou topper!! <3


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Zo lief, dank je wel :-)!!



    17 juli 2017

    Gefeliciteerd met je boek!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Dank je wel :-)!!



    17 juli 2017

    Wauw, wat gaaf! Ik had stiekem ook wel verwacht dat er een boek aan zat te komen. Echt héél tof en een mooie prijs. Zodra hij te reserveren is ga ik dat zeker doen. Leuk, ik ben benieuwd!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Hihi, heel leuk om te horen <3 En JAAA! Heel tof dat je dit wilt. Ik ben nu al ontzettend benieuwd wat je ervan vindt <3



    17 juli 2017

    Waaah!! Wat leuk! Klinkt als een ontzettend leuk boek. Wat duurt het nog lang voor ie in de schappen ligt, haha. Ben heel benieuwd naar je boek, ondanks dat ik geen twintiger meer ben ;-) En super knap dat je het zo lang geheim hebt weten te houden!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Pfoe, echt hè? Welkom in de wereld van de boeken ;-) Maar hé… Hij komt eraan en daar ben ik hééél blij mee. Ik ben ook zo benieuwd wat je ervan gaat vinden!



    17 juli 2017

    Wat super gaaf zeg! Gefeliciteerd!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Dank je wel :-)!!



    17 juli 2017

    Ohh want ontzettend leuk! Van harte! En wat een goed onderwerp om te bespreken ook. Ik ben er de laatste tijd ook steeds meer mee bezig nu ik mezelf voorlopig als full-time mom beschouw; we moeten echt eens af van die hustle/stress=best (en daardoor is alles wat mindr hard gaat maar minnetjes) cultuur.


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Wat goed om te horen! Ik kan het niet meer met je eens zijn – zoals ook uit mijn boek zal blijken, haha ;-) Ik ben superbenieuwd wat je van het boek gaat vinden!



    17 juli 2017

    Wauw, wat ontzettend tof Femke! Je boek komt zeker op mijn wishlist!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Jaaa! Zo leuk om te horen <3



    17 juli 2017

    Fem, wat gaaf! Maar had je dit boek niet eerder kunnen schrijven? Ik zit nu net in mijn laatste jaar als 20-er ;)


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Hahaha! Het boek is ook (een beetje) voor dertigers so I got you covered ;-) <3



    17 juli 2017

    Femke, wat gaaf!!! Ik ga ‘m zéker lezen!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Wauw, zo leuk om te lezen <3 Ik ben zo benieuwd wat je ervan vindt!


    Cherine

    17 juli 2017

    Wat onwijs gaaf! Een boek van een van mijn favo bloggers. Ik kamp met dezelfde gevoelens/gedachten als jij dus ik denk dat ik heel veel ga hebben aan dit boek!!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Wauw, wat een prachtig compliment en tof om te horen dat dit boek voor jou op het juiste moment komt. Ik hoop echt dat ik je met mijn verhaal en de praktische tips, inzichten en adviezen kan helpen <3



    17 juli 2017

    Ik had stiekem al via via gehoord dat je een boek aan het schrijven was dat uitgegeven ging worden, maar nog niet waar het over zou gaan. Dit klinkt goed, ben er erg benieuwd naar! En hoe tof ziet het eruit qua design joh, supertof!


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Ah, zo tof om te horen! Dank je wel <3



    17 juli 2017

    Wauw wat een mega gaaf nieuws hier op de vroege ochtend!!! Gefeliciteerd, het spreekt me echt meteen aan, wauw wauw wauw.


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    Ooo, het is ook zo onwerkelijk! Maar ik word helemaal blij van je enthousiaste reactie <3



    17 juli 2017

    Yesssss Femke, zó tof! X


    Femke - Youniqueblog

    17 juli 2017

    JAAA! :-) <3



    17 juli 2017

    Wat ontzettend tof! Ik ben heel benieuwd naar het boek!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ik ben ook zo benieuwd wat je van het boek vind :-)!



    17 juli 2017

    Oooh wat super tof! Ik ga hem zeker bestellen! Gefeliciteerd!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Zo leuk om te horen <3 Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!



    17 juli 2017

    Yesss! Eindelijk mag je het van de daken schreeuwen!! Het ziet er meeeega mooi uit Femke! Ik kan niet wachten tot JOUW BOEK uitkomt! Ik ben dan de twintig al lang en breed voorbij, een boek van mijn favo blogger wil ik natuurlijk voor geen goud missen. Zo tof!!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    JAAA EINDELIJK! En ZO lief, wat een mooi compliment <3 Ik ben heel benieuwd wat je van het boek vindt!



    17 juli 2017

    Mega gaaf om dit gewoon op je naam te hebben staan! Ik ben benieuwd!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ja, het is zo spannend <3 Ik ben ook zo benieuwd hoe het wordt ontvangen!



    17 juli 2017

    Wauw wat gaaf! Het klinkt ook echt als een heel mooi en goed boek, you go girl :)


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Zo lief, dank je wel :-)!



    17 juli 2017

    Yay, wat ontzettend gaaf! Het ziet er nu al zo mooi uit, ik ben heel benieuwd! Inmiddels ben ik bijna halverwege de 30, dus ik weet niet of het nog voor mij van toepassing is om je tips te lezen, maar ik zou het gewoon voor de fun willen lezen!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ah, wat leuk om te horen! Het boek is ook (een beetje) gericht op dertigers, dus zou supertof zijn als je het gaat lezen. Ben heel benieuwd wat je ervan vindt!



    17 juli 2017

    Wauw, Femke, wat GAAF! Heel erg blij voor je!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Zo lief van je <3 Dank je wel!


    Lin

    17 juli 2017

    Wat ontzettend tof Femke! Gefeliciteerd!!

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst dacht: weer een boek van den blogger… (sorry… ik ben de 25 crisis al voorbij… Ik ben nu gewoon een zure dertiger, haha!) Maar dit klinkt goed! Vooral omdat je ook echt professionals hebt gesproken etc. Ik ben benieuwd!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ah, zo leuk om te horen! Goed juist dat je kritisch bent ;-) Ik hoop dat mijn boek aan je verwachtingen kan voldoen <3



    17 juli 2017

    Ohh wat tof Femke! Je eigen boek :D en ook nog eens een heel relevant thema. Ik ben bijna 24 en dit boek past zo bij mijn leven van dit moment. Ik twijfel aan alles en heb echt het gevoel dat ik achterloop qua succes in het leven. Ik ga hem zeker bestellen!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Oh, wat goed om te horen! Dit thema zal zeker uitgebreid besproken worden in mijn boek. Ik hoop echt dat je geïnspireerd wordt door dit boek en ik ben héél benieuwd wat je ervan vindt :-) <3


    Jip

    17 juli 2017

    Wat cool!! <3


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    JA! Zo onwerkelijk :-)



    17 juli 2017

    Echt heeeel tof! Gefeliciteerd <3. Ben er echt enorm benieuwd naar. Het thema is in ieder geval super herkenbaar! Dus ik denk zeker dat daar handige tips en tricks in voorbij komen. Yesss!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ah, zo leuk om te horen! Ik hoop echt dat je iets aan dit boek gaat hebben <3 Ben zo benieuwd wat je ervan vindt!



    17 juli 2017

    Waaa wat ontzettend vet dat je zelf een boek hebt geschreven! Gefeliciteerd! Ik ben echt benieuwd :)


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Zo tof om te horen! Ik ben ook héél benieuwd wat je van het boek gaat vinden :-) <3



    17 juli 2017

    Heel erg gaaf! Wat een droom zeg, gefeliciteerd! Ik zou ooit ook echt nog wel een boek willen uitbrengen. Maar ja, eerst maar eens inspiratie ;-). Ik ben dan wel geen twintiger meer, maar denk dat dit boek ook wel interessant is voor dertigers, want echt: ik heb mijn leven ook nog niet op de rit!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ooo, zeker! Het boek is ook (deels) gericht voor dertigers en bepaalde issues zijn natuurlijk niet aan leeftijd gebonden. Hoop echt dat je iets aan dit boek gaat hebben. Ben heel benieuwd wat je ervan vindt!



    17 juli 2017

    Het ziet er allemaal veelbelovend uit. De cover vind ik heel leuk en de titel spreekt mij ook best wel aan. Ik kan mij voorstellen hoe hard het moet zijn om het zo lang geheim te houden. Heel veel succes ermee!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Wat ontzettend leuk om te horen, dank je wel :-)!



    17 juli 2017

    Oh wat gaaf! Ik ben echt ontzettend benieuwd!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ja, ik ben ook heel benieuwd wat je ervan vindt <3



    17 juli 2017

    ZO trots op jou! <3


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    LIEF! En jij dank je wel voor al je ‘achter de schermen’-hulp <3



    17 juli 2017

    Wauw! Gefeliciteerd, Femke! Klinkt als een ontzettend leuk boek!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Lief, dank je wel! Ik ben echt superbenieuwd wat je ervan gaat vinden :-)


    Anne

    17 juli 2017

    Gefeliciteerd! Dat moet gaaf zijn, zeg; om je eigen boek uit te zien komen!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Het is vooral heel onwerkelijk. Tegen de tijd dat het half november is, heb ik waarschijnlijk een blauwe arm omdat ik mezelf constant moet knijpen.



    17 juli 2017

    Wauw wat gaaf! Gefeliciteerd :)


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Zo lief, dank je wel!!



    17 juli 2017

    Wow Femke, gefeliciteerd!. Ik volg je al een paar jaar en vind dit zó gaaf! Ik ben ook een twintiger, dus dit boek zal heel interessant zijn voor mij. In november ga ik hem sowieso kopen!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ah, wat een toffe reactie <3 Ik ben zó benieuwd wat je van dit boek gaat vinden!



    17 juli 2017

    Ahhh zo tof! Gefeliciteerd! Lijkt me een gaaf boek.


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Zo leuk om te horen! Ik ben ook echt heel benieuwd wat je ervan gaat vinden :-) <3


    Merel

    17 juli 2017

    Wauw, wat leuk! Ik ga dit boek zeker kopen als die uit is :D Lijkt me heel leuk en inspirerend


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Yay, zó tof om te horen! Ik ben héél benieuwd wat je van het boek gaat vinden <3



    17 juli 2017

    Wat gaaf Femke, gefeliciteerd! Dit moet een super gave mijlpaal voor je zijn :-D. Ik ben in ieder geval alvast heel benieuwd naar je boek, het klinkt veelbelovend en je gaat die verwachting vast waarmaken ;-)!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ja, het is echt zó onwerkelijk! En wat LIEF <3 Ik kan het alleen maar hopen! Ben zo benieuwd wat je van het boek vindt.



    17 juli 2017

    Ik ben dan misschien net geen twintiger meer, jouw ‘Een simpele vraag als ‘hoe gaat het?’ veranderde mij in deze periode in een menselijke watersproeier.’ komt me toch heel bekend voor op het moment! Super tof dat je hier een boek over hebt geschreven, ik ben super benieuwd en wil hem graag lezen!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Wat bijzonder om te horen! Het boek is ook (een beetje) gericht op dertigers, dus er zullen vast veel dingen herkenbaar voor je zijn en hopelijk heb je er écht iets aan. Ben zo benieuwd wat je ervan vindt <3



    17 juli 2017

    Zo zo zo gaaf! Ontzettend tof!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Jaaa, en zo onwerkelijk ook :-)!



    17 juli 2017

    Wauw, wat een prachtig binnenwerk! Ik ben heel erg benieuwd naar je boek :-)


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Wat leuk om te horen! Ik ben ook héél benieuwd wat je van het boek vindt <3


    Rina

    17 juli 2017

    Superspannend Gefeliciteerd Femke.


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Dank je wel :-)!



    18 juli 2017

    Whaaa zo TOF Femke! Het boek alleen al ziet er heel gaaf uit. Top onderwerp ook, ik ben ontzettend benieuwd. Deze gaat sowieso op mijn Sinterklaas wishlist ;-) xoxo


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    YAY! Zo tof om te horen. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt <3



    18 juli 2017

    Wauw wat ontzettend tof!! Gefeliciteerd Femke! Klinkt nu al als een boek dat ik MOET hebben. Zo herkenbaar, ik ben er echt benieuwd naar. Ga ‘m zeker bestellen!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Whaa, zo leuk om te horen! Ik ben echt heel benieuwd wat je ervan gaat vinden <3



    18 juli 2017

    Wauw wat ontzettend gaaf! Wat een mooi onderwerp! Het boek ziet er op de foto’s al prachtig uit, ik ben benieuwd naar de rest!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ah, zo leuk om te horen! Ik ben ook heel benieuwd wat je ervan gaat vinden <3



    18 juli 2017

    Proficiat!
    Ik heb mijn quarter life crisis vrij drastisch aangepakt: ik ben in Barcelona gaan wonen. Zeven maanden later voelde ik me beter, dacht ik en kwam ik weer naar huis. Ik begon meteen te werken en zes maanden later had ik het weer zitten. Die verhuis naar Barcelona hielp dus niet écht, het was meer een vlucht van de realiteit. Maar hé, nu heb ik toch maar mooi in Spanje gewoond en fantastische ervaringen opgedaan… ;-)


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Wauw, wat een verhaal! En: herkenbaar. Iets vergelijkbaars heb ik ook ‘meegemaakt’: weggaan om even afstand te nemen, maar daar op lange termijn toch niet echt beter van te worden omdat je dingen nog steeds hetzelfde blijft doen. Ik schrijf er ook over in mijn boek, dus vast heel herkenbaar voor jou. Ben zo benieuwd wat je ervan vindt!



    18 juli 2017

    Wat gaaf dat je je eigen boek gaat uitbrengen! Helaas tik ik al meer tegen de 30 aan, maar het klinkt en ziet er wel echt heel erg tof uit!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Oh, maar dit boek is ook zeker (een beetje) voor dertigers :-) Ben heel benieuwd wat je ervan vindt!



    19 juli 2017

    Whooo wat leuk zeg! Het klinkt nu al erg veelbelovend. Wat leuk dat je zoveel inspirerende mensen hebt mogen interviewen! <3 En het is echt een heel fijn prijsje. I love it!


    Femke - Youniqueblog

    19 juli 2017

    Ja, ik ben ook zo blij dat ik zoveel inspirerende mensen en experts heb mogen spreken. Ben echt benieuwd wat je van het boek vindt!



    20 juli 2017

    Echt heel heel heel leuk!!!



    20 juli 2017

    Wat ontzettend leuk! Ook fijn dat je het boek wat goedkoper hebt gehouden, dan is het voor iedereen betaalbaar :)



    21 juli 2017

    Wauw, zo gaaf! Lijkt me een héél erg leuk boek om te lezen!



    21 juli 2017

    Lieve Femke, wat een FANTASTISCH nieuws. Wat mooi en bijzonder dat je deze kans hebt gekregen! Het is dan ook een heel herkenbaar onderwerp, waar ik toch ik jonger was ook vaker mee heb gezeten. Nu ik ietsje ouder ben dan 25 (lees: ietsje ;-)), begrijp ik dingen op een andere manier en blijkt uiteindelijk toch alles op zijn plek te zijn gevallen. Vanzelf. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar jouw kijk en ga jouw boek zeker lezen. Gefeliciteerd, chapeau <3! Liefs



    22 juli 2017

    Whoooo! Ik ga het zeker bestellen. Ben heel benieuwd!



    23 juli 2017

    Wauw wat gaaf Femke! Ik vind jouw schrijfstijl echt geweldig, dus ik ga zeker even kijken of dit boek wat voor mij is!



    24 juli 2017

    Wat gaaf nieuws! Goed en interessant onderwerp ook voor je boek. Hoewel ik niet echt met een crisis te maken heb gehad, herken ik me er wel een beetje in. Ga er zeker even naar kijken als het in de boekhandel ligt!


    Miamar

    13 november 2017

    De verloren generatie. Jammer.



    10 april 2018

    Wat gaaf ik wist dit nog helemaal niet dus dit boek zit momenteel in mijn bol.com mandje, gefeliciteerd lieverd wat top!