Things that made my week...#299
15/04/2018


things that made my week

Deze week onthulde een collega een wel héél bijzondere techniek om te verbergen dat ze zingt in de auto, kreeg ik een compliment waarvan ik niet wist of het nou een compliment was en waande ik me even in een film. Benieuwd?

 • Wanneer je je even de hoofdrolspeelster uit Just My Luck waant omdat het keihard regent wanneer je net uit de auto wilt stappen en er opeens een paraplu op de achterbank blijkt te liggen.
 • Collega 1: “Je hebt werkpaarden, luxepaarden en…” Collega 2: “Ons?” Collega 1: “Fout! Luipaarden.”
 • Wanneer we met een aantal collega’s praten over zingen in de auto. Collega 1: “Wanneer mede-bestuurders mij betrappen op zingen in de auto doe ik altijd net alsof ik handsfree aan het bellen ben.”
 • Als mijn beste vriendin en ik tijdens een nineties party op weg zijn naar de wc en zij me opeens tegenhoudt: “Fem, wacht! Dit zijn de Backstreet Boys. We moeten even zingen…”
 • Wanneer ik met iemand praat die ik 8 jaar geleden voor het laatst heb gesproken. Kennis: “Ik wist niet dat je zo grappig was!” Ik: “Bedankt! Denk ik.”
 • Wanneer de radio ineens uitvalt op kantoor. Ik: “Oké, wie gaat er een liedje zingen?” Collega: “Ik wil best een liedje zingen, maar dan wordt het denk ik spontaan rustig hier.”
 • Als ik bij thuiskomst ontdek dat Roy een heel plan voor de achtertuin heeft gemaakt. Inclusief schets van de nieuwe zithoek en een grasveld. En hij me vervolgens appt dat er dit weekend nog mensen komen kijken of het plan haalbaar is. Ik: “Nu weet ik waar de uitspraak ‘Je laat er geen gras over groeien’ vandaan komt.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  15 april 2018

  Haha, Roy heeft zo te horen in ieder geval geen last van uitstelgedrag ;) En dat van zingen in de auto herken ik wel. Hoe leuk ook, het voelt toch altijd een beetje awkward als er dan bij het stoplicht iemand naast je blijkt te staan en je net losgaat met een halve playbackshow ;)  15 april 2018

  Hahaha, dat handsfree bellen dacht ik eerst ook altijd, maar goed, niemand ziet het verschil :’)  16 april 2018

  Die over handsfree bellen is een slimme hahaha.  17 april 2018

  Haha dat van de backstreet boys zouden mijn vriendinnen ook doen, love it!  21 april 2018

  haha hij laat er geen gras over groeien! leuke dingen weer hehe.. en ja je bent grappig.. ik ben momenteel je boek aan het lezen, just love your writing style girl!