The Body Shop Body Yogurt en andere favoriete dingen van dit moment
24/05/2018


favorieten header

Van The Body Shop Body Yogurt en een nieuwe serie op Netflix tot een cadeaubox gevuld met beautyproducten en een hilarische chicklit om mee te nemen in je koffer: deze nieuwe ontdekkingen wil ik jullie niet onthouden.

Verzorging: The Body Shop Body Yogurt

Zoals jullie weten ben ik gróót fan van The Body Shop. Toen ik een persbericht ontving dat er een nieuwe productlijn van body yogurts werd gelanceerd, stond ik te trappelen om deze te proberen. The Body Shop Body Yogurt heeft een lichte gel-crèmetextuur die geschikt is voor alle huidtypen en hierdoor snel intrekt. Ik ontving de body yogurts in de geuren Moringa en Mango. Een tropisch feest in een potje! Wat de body yogurts onderscheid van andere body lotions, is dat deze binnen 15 seconden intrekt. Heel handig wanneer je snel de deur uit moet en bovenal geschikt op zomerse dagen waarbij body butters al snel te zwaar aanvoelen op de huid.

The Body Shop Body Yogurt is vekrijgbaar voor €10.- bij The Body Shop en op TheBodyShop.nl

Serie: Lost In Space

Zin in een nieuwe serie? Roy en ik hebben onlangs het eerste seizoen van Lost In Space in een paar dagen uitgekeken. Een remake gebaseerd op de succesvolle en gelijknamige serie uit de jaren ’60. Het plot? Op weg om een nieuwe planeet te koloniseren is familie Robinson na een gewelddadig incident met buitenaards leven gedwongen een noodlanding te maken op een buitenaardse planeet. Hier moeten ze er alles aan zien te doen om te overleven en te ontsnappen. Maar ze blijken niet de enige gestrande ruimtevaarders te zijn. Oké, eerlijk. Het plot klinkt zo een beetje suf, maar het is oprecht een spannende serie. Moet je natuurlijk wel van science-fiction houden.

my not so perfect life sophie kinsella

Boek: My Not So Perfect Life

Heb je meer zin om jezelf te verdiepen in een boek? Dan kan ik My Not So Perfect Life enórm aanraden. In dit boek is de hoofdrol toebedeeld aan Katie Brenner: een jonge vrouw afkomstig van het platteland die er klaar mee is om een ‘nobody’ te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschrikking maar daar kan Katie wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in duigen gaat ze noodgedwongen terug naar het platteland van Somerset, waar haar vader een luxe biocamping is begonnen. Die wordt een geweldig succes. En dan staat haar voormalige baas ineens op de stoep voor een verblijf op het platteland. Katie zint op wraak… Ik kon het boek persoonlijk echt niet neerleggen. Op pagina twee barstte ik al hardop in lachen uit en hoewel het boek 416 pagina’s telt, was het allesbehalve langdradig. Aanrader!

Mijn Niet Zo Perfecte Leven is o.a. verkrijgbaar via Bol.com

goodiebox abonnement

Cadeau: Goodiebox

Yes, de Goodiebox is terug van weggeweest. Voor een een bedrag van €19,95 per maand ontvang je een box vol met 5 tot 7 (fullsize!) make-up, skincare, haarproducten en beautytools. Het is iedere maand een verrassing wat je krijgt, maar wanneer je je beautyprofiel invult doet team GOODIEBOX hun best om dit volledig aan te passen naar jouw wensen. Niet tevreden over de producten die je hebt ontvangen? Dan mag je de box terugsturen en krijg je geld terug. In mijn geval was de eerste GOODIEBOX die ik ontving echt een schot in de roos. De GOODIEBOX was gevuld met een heerlijke pore-balance facial sauna scrub van Ole Henriksen (€32), een roségouden wimperkruller (€8, The Vintage Cosmetics Company), Serum Milk (€18, Vichy), een Face Contour Kit (€9, Sleek), een Flat Angled Blender Face Brush (€14, Luxie Beauty), nude nagellak (€13,50, Glossworks) en lipbalm (€3.-, Carmex). Het merendeel van de producten gebruik ik nu dagelijks, dus ik ben er ontzettend blij mee. Een leuk cadeautje voor jezelf óf natuurlijk een ander.

Lees hier meer over de GOODIEBOX

Wat zijn jullie favoriete ontdekkingen van de afgelopen tijd?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  24 mei 2018

  Die body yoghurts lijken mij ook heerlijk! Ik heb stiekem al aan eentje in de winkel geroken en vond die in ieder geval geweldig ruiken. Dat boek klinkt ook superleuk! Mijn favoriete vondst van de afgelopen tijd is een Nederlandse serie: De 12 van Oldenheim (via Videoland en RTL). Ik doe eigenlijk nooit aan bingewatchen, maar met deze serie kon ik me dus echt niet inhouden.


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2018

  Wat leuk om te horen! Welke uitvoering had je geprobeerd? Oh, ik had nog nooit eerder gehoord van de 12 van Oldenheim. Jammer dat ik alleen geen Videoland of RTL XL heb…  24 mei 2018

  Wij hebben Lost in Space echt geprobeerd, maar vielen al behoorlijk over de eerste scenes van de eerste aflevering. We konden er gewoon niet lekker inkomen en hebben het toen opgegeven. Nu is dat zoiezo wel een dingetje met Netflix, als je het niet boeiend genoeg vind kies je gewoon iets anders uit het gigantische aanbod! Wij hebben wel succes gehad met The End of the F*cking World, the OA en nu met Happy. Verder hebben we apart Altered Carbon (hij) en Skins (ik) gekeken. En ohja Riverdale natuurlijk, dat ben ik tijden terug door een van jouw posts gaan kijken! ;)


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2018

  Nééé, wat jammer! Ik herken het heel erg, hoor. Als ik na twee afleveringen nog steeds denk ‘nope’, dan gaat het ‘m ook niet meer worden. The OA vonden wij ook heel tof! Goede tips wat betreft The End of the F*cking World en Happy – misschien wordt dat ons volgende ‘kijkproject’ ;-) In ieder geval superleuk om te horen dat je Riverdale wel nog steeds met veel plezier kijkt (ik ook!).  24 mei 2018

  Oeh, ik ben erg benieuwd naar de Body Yoghurts. Ik gebruik amper bodylotion omdat ik er geen geduld voor heb, haha. Fijn dat deze zo snel intrekken!
  Netflix probeert me Lost in Space op te dringen! Eerst maar eens een serie uitkijken, want het kopje ‘Continue Watching’ begint wat onoverzichtelijk te worden. :-D


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2018

  Superhandig, hè? Voor mij ook echt een uitkomst. Oh oh – de bemoeienis van Netflix ;-) Overigens heb ik zelf nauwelijks series die onder ‘Continue watching’ staan. Óf ik kijk trouw ‘door’ óf ik kap met een serie. En niets daartussenin ;-)  24 mei 2018

  Wat leuk om te lezen! Ik ben ook dol op The Body Shop body yogurts. De serie kende ik zelf nog niet!


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2018

  Wat leuk om te horen! Welke geur is jouw favoriet :-)?  24 mei 2018

  Oh ik ben ook zo gek op the Bodyshop, en dan vooral die aarbeiengeur! En dat boek klinkt echt onwijs leuk, I love Sophie Kinsellla!  25 mei 2018

  Ik heb toevallig gisteren ook een body yoghurt gekocht van TBS!

  x  14 juli 2018

  Normaal ben ik geen zo’n fan van sciene fiction, behalve Star Wars en Guardians of the Galaxy, maar Lost in Space is echt een topper!