Jouw weg naar persoonlijk succes en geluk: training voor young professionals
28/05/2018


jouw weg naar persoonlijk succes en geluk schouten en nelissen

Een jaar geleden was ik nog druk aan het schrijven voor mijn boek Fuck the quarterlife crisis. Nu mag ik met trots bekendmaken dat ik in samenwerking met het opleidingsinstituut Schouten & Nelissen een training heb ontwikkeld voor young professionals: jouw weg naar persoonlijk succes en geluk. Tijdens deze training leer je jouw go getter-mentaliteit effectief om te zetten naar een persoonlijk kompas voor geluk en succes.

Jouw weg naar persoonlijk succes en geluk

Ik ken het als geen ander. Je staat met een gezonde dosis ambitie in het leven en dan popt je inner critic op. Je hebt het gevoel het nooit goed genoeg te doen. Of goed genoeg te zijn. Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en worstel je (wel eens) met jouw identiteit en het alledaagse leven? Deze training is voor jou! Krijg grip op je belemmerende gedachten en ontdek je wie jij écht wil zijn.

Persoonlijk kompas

Tijdens de training Jouw weg naar persoonlijk succes en geluk ga je aan de slag met jouw mindfucks. Je leert jouw ambitie te transformeren naar een persoonlijk actieplan voor succes en geluk. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Inzicht in hoe jij jezelf in de weg zit met jouw belemmerende overtuigingen
 • Inzicht in hoe je wilt zijn. Wat is belangrijk voor je? Wat zijn jouw waarden?
 • Jezelf als prioriteit: praktisch oefenen met grenzen stellen en jezelf uiten
 • Zaken bespreekbaar maken, ‘er iets van zeggen’. Nee zeggen en feedback
 • Jouw persoonlijke actieplan

Je krijgt inzicht in hoe je jezelf in de weg zit met belemmerende overtuigingen. Je leert omgaan met perfectionisme, please- en uitstelgedrag en oefent met grenzen stellen en nee zeggen. Na deze training weet je vol zelfvertrouwen de regie op je eigen leven (terug) te pakken. Je neemt verantwoordelijkheid voor wat jíj wilt, jouw keuzes en behoeften.

jouw weg naar persoonlijk succes en geluk schouten en nelissen training young professionals femke kamps

Data & investering

De training zal worden gegeven door het gehele land op diverse data: Rotterdam (19 juni), Amersfoort (14 september), Eindhoven (8 oktober), Amsterdam (16 november) en Utrecht (19 december). Je betaalt voor de training €495,00(exclusief 21% btw), welke zal worden gegeven door een gediplomeerd trainer met een gedragswetenschappelijke opleiding en ruime ervaring met groepsdynamische processen.

Tip: veel werkgevers hebben een vast bedrag per werknemer aan opleidingsgeld gebudgetteerd. Vraag daar eens naar. Misschien betekent dit wel dat je kosteloos deze training kunt volgen. De kosten van deze training zijn bovendien fiscaal aftrekbaar. Zowel voor je werkgever als wanneer je zelfstandig ondernemer bent.

Jouw definitie van succes en geluk

Ook ik heb de afgelopen maanden bij Schouten en Nelissen een training gevolgd om uiteindelijk zelf deze training te kunnen dragen. De kans is dan ook groot dat ik bij enkele data aanwezig zal zijn om de training mee te begeleiden. Iets waar ik natuurlijk enórm veel zin in heb! Al voelt het, ondanks dat ik al een tijdje heb gehad om aan het idee te wennen, toch heel onwerkelijk dat er een professionele training is gelanceerd geïnspireerd door mijn boek.

Ik durf in ieder geval met zekerheid te zeggen dat het een waardevolle training is die je écht verder gaat helpen om te ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Het is zonde om te leven volgens de norm dan wel de verwachtingen die anderen je hebben opgelegd. Deze training draait om het vinden van jouw definitie van succes en geluk, en dit praktisch uitvoerbaar te maken. Go get it!

Ben jij klaar voor verandering? Je kunt jezelf hier aanmelden voor de training Jouw weg naar persoonlijk succes en geluk. Wat zouden jullie tijdens deze training het liefst willen leren?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Fleur Joesten Photography4 reacties


  28 mei 2018

  Wauw, wat ontzettend mooi en gaaf dat er op basis van jouw boek een training is ontwikkeld! Het lijkt me een training die perfect aansluit op waar ik behoefte aan heb op dit moment. Helaas heeft mijn werkgever al een andere training op het oog om het budget voor mij in te steken. Maar wie weet in de toekomst :) Lijkt me in ieder geval heel erg gaaf!  28 mei 2018

  Jeetje, wat ga je lekker! :-) Gefeliciteerd! Ik ben nog steeds aan het twijfelen of ik als 42-jarige je boek wel kan kopen, maar misschien is dat juist ook weer een belemmerende gedachte. Misschien moet ik het ook maar gewoon doen…

  Heel veel succes met alles!  28 mei 2018

  Wat super tof he! Vind zo gaaf hoe jij jezelf ook zo goed ontwikkelt. Vind ook echt je outfit op de foto’s enorm mooi.  29 mei 2018

  Goed bezig!