Cordially Invited Zoe 'Zoella' Sugg Review: Hit or Miss?
18/11/2018


cordially invited zoe sugg review
Ik ben een absolute sucker voor themafeestjes en de feestdagen. Toen influencer Zoe ‘Zoella’ Sugg begin dit jaar dan ook aankondigde het lifestyleboek Cordially Invited uit te brengen dat hier geheel om draait, had ik ‘m meteen gereserveerd. In dit artikel deel ik wat ik ervan vind. 

Cordially Invited

cordially invited zoe sugg review

Fris & kleurrijk

Te beginnen ben ik een groot fan van hoe het boek is vormgegeven. Cordially Invited is een hardcover boek à 256 pagina’s en beslist een pareltje om in het zicht te leggen dankzij de frisse kleuren. Ook de binnenzijde is een feestje (pun intended) om doorheen te bladeren dankzij de kleurrijke vormgeving en kleurrijke fotografie.

cordially invited zoe sugg review

Open deuren

Cordially Invited is opgedeeld in vier verschillende thema’s: Spring, Summer, Fall & Winter. Ieder thema begint met een introductie van Zoe waarin ze deelt wat dit seizoen voor haar betekent en een seasonal ‘to-do list’. Vervolgens deelt Zoe per seizoen bijpassende recepten, DIY’s en hostess tips. Denk bijvoorbeeld aan een recept voor pumpkin spice cupcakes in de herfst, een ice cream bar in de zomer, maar bijvoorbeeld ook hoe je zelf slingers kunt maken. Ook deelt Zoe samen met haar moeder -die een absolute hostess queen blijkt te zijn- tips om je gasten zich thuis te laten voelen in jouw woning.

Misschien bekroop het gevoel je al terwijl je de voorbeelden las: het zijn niet per se baanbrekende recepten, DIY’s en tips. De meeste recepten zijn wel online te vinden evenals de DIY’s. De tips vind ik daarnaast niet erg sterk qua diepgang. ‘Bepaal je budget’, ‘Vraag naar dieetwensen’ of ‘Neem een cadeau mee voor de host’, zijn in mijn beleving open deuren.

cordially invited zoe sugg review

cordially invited zoe sugg review

Inspirerend

Of Cordially Invited hiermee een volledige miskoop was? Absoluut niet. Het boek dient namelijk wel het beoogde doel: inspireren. Dankzij Cordially Invited begint het bij mij enorm te kriebelen om binnenkort weer eens een feestje of dinner party te organiseren. En om logees extra in de watten te leggen door de logeerkamer misschien eens wat vaker af te stemmen op de gasten die komen.

cordially invited zoe sugg review

Een feestje voor feestliefhebbers

En hé… Het boek heeft me zelfs zover gekregen om eens pumpkin spice cupcakes te maken. Bovendien heb ik de drankjes van ‘The Drinks Bar’ genoteerd als goede kanshebbers om te serveren op onze toekomstige bruiloft. Al met al een fijn boek voor iedereen die blij wordt van feestjes. Nieuwsgierig geworden? Cordially Invited is verkrijgbaar voor €17,99 bij o.a. Bol.com.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar Cordially Invited? Wat is jullie eerste indruk van dit boek?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  18 november 2018

  Zelf heb ik het boek ook gekocht! Ik vind het vooral inspirerend inderdaad. Hoe ze voor alle gasten zo klaar staat. Nog geen enkel recept uitgeprobeerd maar dat ga ik zeker nog doen. Ik vind Zoella gewoon zo leuk en zou best eens een feestje mee willen maken bij haar.  18 november 2018

  Niet echt een boek voor mij, denk ik. Alhoewel ik de foto’s en vormgeving wel echt onwijs mooi vind. Feestjes zijn alleen totaal niet mijn ding en verder dan frisdrank, bier en chips kom ik meestal niet (oke, misschien is het boek toch wel handig voor me, mits ik van plan ben vaker dan 1 keer per jaar een feest te geven).  19 november 2018

  Had niet zo positieve reviews gelezen van dit boek omdat het lijkt alsof ze er niet echt veel moeite in heeft gestopt om wat origineel uit de hoek te komen. Het ziet er alleszins wel een mooi boek uit en denk dat het inderdaad wel als inspiratie kan dienen maar ik zou het zelf niet kopen.