Even bijkletsen: Nox, privékerstborrel & emigreren naar Spanje
17/12/2018


nox

Nog maar héél even en dan staan de feestdagen voor de deur. Al ben ik absoluut al in de kerststemming. De kerstboom heeft inmiddels al ruim een maand een prominent plek verworven in onze woonkamer, en ook de nodige kerstnummers zijn al uit mijn boxen geknald. Tijd om even bij te kletsen nu we ons richting het einde van het jaar begeven. (Follow my blog with Bloglovin)

De reden waarom Nox bovenaan deze post prijkt? Het is vandaag precies een jaar geleden dat we haar hebben geadopteerd! Kunnen jullie nog herinneren hoe klein ze was? Tot op de dag van vandaag vindt Wikkie de pluizige, viervoetige aanwinst nog steeds geen succes. Al hebben ze inmiddels wel op een glorieus moment samen een grote, witte kater uit de tuin gejaagd. Buiten fungeren ze echt als één team, maar binnen zijn ze óf elkaar aan het pesten of blijven ze meters bij elkaar uit de buurt. Jammer, maar zolang ze individueel nog graag een knuffel komen halen, wil ik natuurlijk niet te veel klagen.

Verder staan de komende dagen vooral in het teken van gezelligheid. Zo gaan we naar de Oudejaarsconference van Guido Weijers in Utrecht, ga ik met mijn ouders uit eten voor hun trouwdag en hebben Tedje en ik een privékerstborrel mét kerstpakketten. We hebben afgesproken om voor elkaar een kerstpakket te maken, omdat we als ondernemers nu eenmaal geen werkgever hebben van wie we dit krijgen. Dit laatste was een idee van Tedje en ik vond het zó leuk! Inmiddels ben ik ook met veel plezier het pakket aan het samenstellen geweest. Ik ben ontzettend benieuwd wat ze ervan vindt!

De kerstdagen zelf staan ‘volgeboekt’ met familie-etentjes en brunches. Nu al zoveel zin in! Ook brengen we Oudejaarsavond dit jaar door bij mijn schoonouders nu het nog kan, want… Ze gaan emigreren naar Spanje! Het iets waar ze al jaren van dromen, en het is hen ook zo gegund. Een enorm spannende stap en daarom extra fijn om dit jaar toch nog even samen te kunnen zijn.

Dat was ‘m vanuit mij! Wat zijn jullie plannen voor de feestdagen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Follow my blog with Bloglovin2 reacties


    17 december 2018

    Heerlijk zo de vooruitzicht naar Kerst he! Ik ben al aan het aftellen nog maar 3,5 dag werken haha. Wat een super leuk idee om voor elkaar Kerstpakketten te regelen.    17 december 2018

    Gefeliciteerd met Nox’ jubileum! Wat worden kleine katjes toch snel groot! Je verhaal klinkt als dat van onze twee katten. Paco is ook niet te spreken over onze adoptiepoes Lily als gezinsuitbreiding, maar tegen de buurkat vormen ze wel één team ;) Wat een leuk idee trouwens, die kerstpakketten voor elkaar! En heel spannend dat je schoonouders naar Spanje gaan emigreren. Dat is natuurlijk wel een extra goede reden om regelmatig op vakantie te gaan naar Spanje :)