Topped Love Is: de nieuwe Valentijnssmaak van Ben & Jerry's
01/02/2019


ben & jerry's non dairy winactie valentijn

De maand van de liefde is aangebroken! En of je het nu fantastisch vindt of niet: dit betekent ook dat Valentijnsdag in aantocht is. Om deze reden mag ik namens mijn favoriete ijsmerk Ben & Jerry’s een súperleuk Valentijnspakket verloten met veel leuke goodies én natuurlijk lekker ijs – inclusief de nieuwe smaak Topped Love Is.

Als je net als ik een lactose-intolerantie hebt, dan is de keuze in ijs vaak niet reuze. Mijn opties reiken meestal niet verder dan sorbetijs of smaken op basis van sojamelk. Dankzij Ben & Jerry’s is hier verandering in gekomen. Dankzij de toevoeging van amandelmelk vind je daarom vier romige en rijkgevulde ijsjes in het schap: de nieuwste smaak Coconutterly Caramel’d, Peanutbutter Cookie en -mijn persoonlijke twee favorieten- Chunky Monkey en Chocolate Fudge Brownie.

ben & jerry's non dairy winactie valentijn topped love is

ben & jerry's non dairy winactie valentijn topped love is

Topped Love Is…

Naast deze vier non-dairy smaken heeft Ben & Jerry’s echter ook een nieuwe Valentijnsverrassing in petto voor mensen die wél zuivel mogen consumeren: ‘Topped Love is…’. Dit is romig ijs op basis van bruine suiker met pink salted caramel cups, een cookie swirl, een roze topping én chunks. Om het nog leuker te maken krijg je bovendien bij aankoop van een pint ijs een sleeve en sticker om je eigen pints te personaliseren tot het ultieme Valentijnscadeautje.

ben & jerry's non dairy winactie valentijn topped love is

Wanna Spoon?

Ben je ook enthousiast geworden? Goed nieuws: ik mag een compleet ‘Wanna Spoon?’-pakket verloten onder één van jullie. In het pakket vind je o.a.:

 • 4 Ben & Jerry’s pints, inclusief de nieuwe smaak Topped Love is.
 • Sleeves en stickers om je eigen pints te personaliseren tot het ultieme Valentijnscadeautje
 • Lepels om te ‘spoonen’
 • Fotolijstje met je favoriete mannen; Ben & Jerry
 • En natuurlijk loads of love!

Belangrijk: Wikkie is helaas niet inbegrepen in het pakket ;-) Wil jij ook kans maken op dit fantastische pakket? Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder een reactie achterlaten dat je meedoet! Goed om te weten: de winnaar zal het pakket op dinsdag 12 februari of woensdag 13 februari ontvangen. Zorg er dus voor dat je deze dag thuis bent of dat iemand anders aanwezig is om de pints in de vriezer te doen! De winnaar ontvangt persoonlijk bericht op vrijdag 8 februari.

Doe jij ook mee met deze Valentijnswinactie? Wat vind jij van het ‘Wanna Spoon’-pakket?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER59 reacties


  1 februari 2019

  Jaa ik doe mee! Ben net als jij lactose intolerant en vindt het altijd zo jammer dat ik waterijs of sorbetijs moet eten!  1 februari 2019

  Ja wie wil dit nu niet winnen!? Ik denk dat mijn zoon er ook heel blij van zal worden want Ben en Jerry’s is natuurlijk super cool!  1 februari 2019

  Ja ik doe heel graag mee! Als student heb ik eigenlijk nirt het budget om ben en jerrys te kopen, het winnen zou echt geweldig zijn


  Loes

  1 februari 2019

  Ik wil ook meedoen voor m’n beste vriendinnetje. Dit jaar heeft ze niet zo’n leuke Valentijn omdat haar vriend het net heeft uitgemaakt. Ben en Jerry kunnen hopelijk haar dag een beetje goed maken!


  Lotte van Gorp

  1 februari 2019

  Als echte ben & jerry fan zou ik dit pakket graag willen winnen! Mijn vriend & ik zijn hier samen gek op dus het zou een leuke verrassing zijn.


  Dorien

  1 februari 2019

  Vorig jaar vlak voor valentijnsdag weer single geworden en in een burn-out geraakt, nu blij dat het heel langzaam beter gaat weer! Dat wil ik wel vieren met bakken ijs :) Samen met mijn huisgenootjes, die verdienen wel een bedankje!  1 februari 2019

  JAJAJA Uiteraard doe ik mee! #burp


  Lisette Kleiweg

  1 februari 2019

  O, wat mega lekker ! Ik doe heeel graag mee :-)  1 februari 2019

  Natuurlijk doe ik mee! Het is Ben & Jerry ijs!  1 februari 2019

  Ik ben smoorverliefd op zowel Ben, als Jerry. Dus ik waag graag mijn kans. Ik weet al wie er allemaal mee mag snoepen. Mijn mama, mijn zus, mijn lief en mijn tante (die lactose intolerant is). Iedereen gelukkig!  1 februari 2019

  Ik doe graag mee!
  ‘Forever alone’ is toch beter mèt Ben&Jerries! <3  1 februari 2019

  Jammer dat Wikkie niet ingegrepen is. ;-) Dat valentijnsijs ziet er zo tof uit. Die hartjes! Ik doe niet mee, anders eet ik gegarandeerd een pint per avond en kan je me rollen, hahaha. Veel succes aan alle deelnemers! :-)  1 februari 2019

  Super leuk! Ik doe mee!
  Ik eet vanavond zonder m’n vriend en na dit artikel te hebben gelezen denk ik dat mijn toetje vanavond Ben&Jerry’s wordt…
  Deze nieuwe smaak lijkt me erg lekker! Alvast fijne valentijn Femke!


  Sophie

  1 februari 2019

  Als grootste ijsliefhebber op aarde kan ik maar één ding zeggen: ja natuuuuurlijk doe ik mee!  1 februari 2019

  Ja! Ik doe graag mee! In de week van Valentijnsdag ben ik ook nog eens 7,5 jaar samen met mijn vriend (of nee, sinds kort verloofde…ik kan het nog niet helemaal geloven). Dat kunnen we dus goed vieren met Ben & Jerry :)  1 februari 2019

  Oeh, superleuk die nieuwe Valentijn smaak. En een nieuwe vegan smaak, yay! Ik doe mee :)  1 februari 2019

  Ik doe graag mee!! Mijn zoontje is een grote ijs fan!


  Jeske

  1 februari 2019

  Ohhh ik doe heeeel erg graag mee. Nomnomnom.


  Anne

  1 februari 2019

  Jaaa ik wil heel graag winnen. Nog even Valentijnsdag vieren met mijn vriend die daarna voor 3.5 maand naar het buitenland gaat ❤


  Lisa

  1 februari 2019

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn verloofde!


  Monique

  1 februari 2019

  Heerlijk! Ik doe mee


  Elise Biezeveld

  1 februari 2019

  Super leuk! Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe smaak , heel leuk dat je dit mag weggeven. Groetjes Elise.


  Janine Bredewoud

  1 februari 2019

  Wat een overheerlijke winactie! Ik zou graag met m’n vriend van willen genieten. Het is onze eerste Valentijnsdag samen!

  We hebben sinds September een relatie. Sinds dien zijn we zoveel bij elkaar. We wonen niet officieel bij elkaar. Maar ik ben niet echt meer thuis. Ik voel me erg op gemak bij hem. Ik wil hem bedanken dat hij in m’n leven is gekomen en luistert oor is voor mij. Hoe leuk zou het zijn als dit pakket binnen komt. Hij zal het niet verwachten..


  Nynke B

  1 februari 2019

  Dat is gewoon te lekker. Ik ben alleen bereid om te delen, omdat het Valentijnsdag is ;-)  1 februari 2019

  Ik doe heel graag mee! Dit pakket ziet er gewoon te lekker uit!


  Jana

  1 februari 2019

  Jahaaaa wat een geweldige actie! Ik heb zelf een melkallergie en kan dus enkel de vegan variant eten. Mijn favoriet is de peanut cookies <3. Gelukkig heb ik een lieve vriend die zich maar al te graag opoffert voor de non-vegan versie haha. Nu met Valentijn op komst, lijkt het me best romantisch om samen in de zetel te zitten lepelen tijdens het kijken van een romcom (#perfectionamIright). Groetjes Jana


  Annemeike

  1 februari 2019

  Jaah ik doe ook mee!!


  Paula

  1 februari 2019

  Super graag, ik doe ook mee! Het is onze eerste Valentijns dag als een getrouwd stel! :)


  Romy

  1 februari 2019

  Jaa, ik doe mee! Want: Ben. &. Jerry’s. :D  1 februari 2019

  Leuk! Ik doe graag mee :D


  Aline Bouma

  1 februari 2019

  Wauw Wat een leuke actie! Wanna spoon ? Ja Natuurlijk! Haha ik doe mee


  Kaitlyn

  1 februari 2019

  Ik doe mee! Lijkt me heel leuk om te winnen :)


  Fleur

  1 februari 2019

  Giga leuk !
  Ik doe mee !!  1 februari 2019

  Onwijs leuk! Ben dol op B&J en doe dan ook graag mee :-)


  Dianne

  1 februari 2019

  Oeh lekker ik hou van Ben en Jerrys! Dus doe heel graag mee! :-)


  Lynet

  1 februari 2019

  Jammer, voor Wikkie zou ik zeker een uitzondering maken op mijn ‘ik hou niet van katten’ attitude, haha.
  Heeeerlijk, B&J! Mijn ultieme guilty pleasure. Deze nieuwe smaakt klinkt echt hemels!
  Mijn vriend zit voor werk met Valentijnsdag in Italië dus gezellig met een vriendin spoonen uit een BJ pint zou de ultieme Valentijnsdag zijn!  1 februari 2019

  Oh tof! Mijn man en ik zijn groot Ben en Jerry’s fan dus ik doe graag mee :) ben heel benieuwd naar de nieuwe smaken!


  Nette

  1 februari 2019

  Wat lijkt het me leuk om dit pakket te winnen. :) Mijn zusje is mijn Valentijn dit jaar en houdt ontzettend veel van ijs. Ik doe dus zeker mee! :)


  Francina

  1 februari 2019

  Ik doe graag mee! Wie wil er nou geen Ben & Jerry’s?!


  Anita te Gussinklo

  1 februari 2019

  O heerlijk, ik ben gek op ijs van Ben & Jerry’s, Love it!  1 februari 2019

  Wie kan hier nou nee tegen zeggen? die karamel lijkt mij ook zo onwijs lekker… zo niet goed voor je, maar zo lekker wanneer er iets niet vlekkeloos verloopt (zoals je eerste huis bezichtiging en die blijkt opeens al verkocht te zijn).. janken! Ik ga hier flink duimen!


  Nadeche

  2 februari 2019

  Zei iemand Ben & Jerry’s?! Wat een tof en lekker pakket om the boyfriend mee te verrassen. Ik doe zeker mee!  2 februari 2019

  Aaah zo leuk!! Heb ik èindelijk een keer een vriendje met valentijnsdag, kan ik hem niet zien door de afstand. Zo’n pakket zou een mega goedmaker zijn ;-)


  Rosalie

  2 februari 2019

  Ahhh superleuk!! Die peanut butter cookie lijkt me heerlijk. Ik doe mee!  2 februari 2019

  Ik doe mee! Ik wil deze doos graag delen met mijn lieve (tevens vrijgezelle) collegaatje. Samen vergeten we wel eens dat we echt leuke mensen zijn en liefde verdienen. Lijkt me fijn om dit pakket met haar te delen, op de bank onder een dekentje met een film.  2 februari 2019

  Oh MJAM. Met mijn zwangerschap ga ik hier EXTRA van kwijlen haha. Ik hoop zeker te winnen<3


  Anneleen

  2 februari 2019

  Wat een super leuke winactie! Ik waag heel graag mijn kans! :)


  youssra

  3 februari 2019

  omg Ik ben in love met ben & jerry ijs. Haal het helaas niet vaak door de prijs , maar als ik het haal geniet ik er ultiem van . Deze smaken wil ik allemaal een tijdje proberen


  Jip

  3 februari 2019

  Ik doe mee!! Lekker!  3 februari 2019

  Ondanks dat ikWikkie niet kan winnen, doe ik toch heel graag mee aan deze overheerlijke winactie! Mijn vriezer kan wel wat BJ’s gebruiken! Wat een heerlijke smaken ook!!! <3


  Arina

  3 februari 2019

  Oeeeeeh wat een toffe actie zeg! Ik doe graag mee en aangezien mijn vriend een echt ijsjesmonster is zal hij deze smaken (hopelijk ;)) graag samen met mij willen delen :)


  Paulien

  4 februari 2019

  Wat leuk! Ik doe zeker mee!  4 februari 2019

  Ohhhh Ben & Jerry ijs is een klein stukje hemel op aarde! Ik reageer ook erg slecht op lactose, dus ik probeer het tegenwoordig zo veel mogelijk te vermijden. Had al een beetje info opgezocht over dairy-free ijs, maar gek genoeg nog niets van B&J geproefd. Thanks for the tip! :)


  Angel Priscilla

  4 februari 2019

  Ik doe ook mee <3


  Lieke

  5 februari 2019

  Ik doe heel erg graag mee. Ben & Jerry’s is altijd lekker, dus ik denk dat ik dit pakket ook goed in de smaak zal vallen. Het is een leuk pakket!


  Nadine

  5 februari 2019

  Oh wat lekker!! Ik doe graag mee!


  Corine N

  6 februari 2019

  Ook ik doe supergraag mee, B&J is zooo lekker


  Marrit

  6 februari 2019

  Ja! Ik wil ook nog meedoen! Vind het alleen wel heel erg jammer dat Wikkie niet bij het prijzenpakket zit.. dan was wel echt even de top prijs geweest <3
  Maar alsnog zijn de ben en Jerry ijs soorten ook niet verkeerd, Valentijn, chunks, en roze topping! Kom maar door met die prijs Femke!


  Myrthe

  6 februari 2019

  Lekker! Ik heb al wel weer zin in ijs, ondanks dat het nog fris is buiten. Ik heb niks gepland staan voor valentijnsdag, dus dat lijkt me een goed moment om met mijn moeder eens een bakje ijs op te lepelen :)