Things that made my week...#310
03/02/2019


things that made my week

Dit keer werd ik door de pakketbezorger aangesproken op mijn koopgedrag, deed Roy een opvallende bekentenis en ontdekten we hoe snel afspreken met vrienden kan veranderen zodra ze kersverse ouders zijn. Benieuwd?

 • Wanneer Roy de deur opendoet voor de pakketbezorger. Bezorger: “Femke?” Roy: “Ja!” Bezorger: “Wat een mooie Femke ben je toch!”
 • Wanneer dezelfde pakketbezorger de volgende dag wéér aan de deur staat. Hij, lachend: “Het moet nu weleens ophouden met al die pakketjes bestellen, hè.”
 • Wanneer Roy verteld dat er ieder moment een klusjesman langskomst die Teun heet. Ik: “Wat grappig! Ik geloof dat als ik een jongen was, mijn ouders mij Teun hadden genoemd.” Roy, grappend: “Als jij een jongen zou zijn, zou ik homo zijn geworden.” Echte liefde is…
 • Dat moment dat Tedje en ik tips aan het oplepelen zijn om je focus te behouden en op hetzelfde moment naar buiten staren, omdat we werden afgeleid door iemand die voorbijliep.
 • Ik, wanneer we de nieuwe header van mijn blog aan het ontwerpen zijn: “Aan welke kleur denk je wanneer je aan mij denkt?” *Roy opent mond* “En geen zwart zeggen!” *Roy sluit mond*
 • Wanneer we bij vrienden zijn die pas geleden ouders zijn geworden. Ik: “Het is nog maar half 9!” Vrienden: “Wow, we dachten dat het al 11 uur ‘s avonds was!” Ik, lachend: “Parent life!” En ze vervolgens schuldbewust moeten lachen ;-)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER4 reacties


  3 februari 2019

  Haha, hoe je langzaamaan een bijzondere band met de pakketjesbezorger opbouwt… ;) Die laatste is ook leuk, haha! En ik ben benieuwd naar je nieuwe (ongetwijfeld niet zwarte) header!  3 februari 2019

  Awww, dat moet wel echte liefde zijn! ;-) Hilarisch stukje weer!  4 februari 2019

  Heerlijk! Mijn vriend ging een tijdje terug beneden ons bestelde eten halen. Bezorger: “Jessica?” M’n vriend: “Ja.” *pokerface*, haha! Love deze rubriek!  4 februari 2019

  Wat leuk om te lezen! Dat van de focus is wel herkenbaar :)