Dichtende vrachtwagenchauffeur en het vervolg op Lizzie McGuire: dit zijn mijn favorieten van dit moment
10/09/2019


favorieten dichtende vrachtwagenchauffeur jarno van den noort

Zo is het maanden geleden dat je een favorietenlijstje postte, en een andere keer moet je jezelf echt inhouden om een week later eenzelfde post te plaatsen. Nu we inmiddels weer een maand verder zijn, vind ik het wel geoorloofd om weer een aantal favoriete ontdekkingen van de afgelopen tijd met jullie te delen. Zitten jullie klaar?

Het vervolg op Lizzie McGuire

Lizzie McGuire was ‘vroeger’ veruit mijn meest favoriete serie. Dankzij de serie werd ik groot fan van Hilary Duff, en ik volg haar dan ook tot op de dag van vandaag op de voet. Natuurlijk leek het me fantastisch als de serie zou terugkeren, maar eerlijk gezegd durfde ik er niet op te hopen. Tot ik enkele tijd terug op een Instagrampost van Hilary Duff stuitte: Lizzie McGuire komt terug! Mijn verbazing én blijdschap was en is groot, dat snap je.

In de nieuwe serie kruipt Hilary Duff weer in de rol van de (inmiddels) bijna 30-jarige Lizzie. Die overigens nu in New York woont en werkt als interieurdesigner. De nieuwe serie zal te zien zijn via de nieuwe streamingsdienst Disney+ die in november ook in Nederland zal worden gelanceerd. De opnames van de reboot zijn nog niet begonnen, maar hé… Inmiddels vermaak ik me prima met het kijken van oude afleveringen op YouTube. #sorrynotsorry

Quigley Casey Goode officiallyquigley dichtende vrachtwagenchauffeur

@officiallyquigley

Sinds kort heb ik een nieuwe Instacrush: Casey Goode a.k.a. @officiallyquigley. Casey is werkzaam als content creator in L.A. en deelt naast prachtige foto’s vooral een heleboel inspirerende en praktische tips op Instagram. Denk bijvoorbeeld aan Instagramtips, maar ook mindhacks en persoonlijke verhalen. Haar positiviteit en enthousiasme werken enorm aanstekelijk. Een feestje om te volgen!

@de_rijdende_dichter

Een dichtende vrachtwagenchauffeur? Jarno van den Noort (@de_rijdende_dichter) doet het. Ik ontdekte hem in de nieuwste editie van Grammie Magazine en sindsdien volg ik hem met veel plezier. Soms zijn de gedichten van de dichtende vrachtwagenchauffeur humoristisch, soms raken ze een gevoelige snaar. Er is slechts één ding wat de gedichten gemeen hebben: ze zijn zonder twijfel verrassend. Het is bovendien weer eens wat anders op je tijdlijn dan een perfect gestylde koffietafel. Ik zeg het maar.

Furla Metropolis Mini Crossbody Onyx Fashionette

Furla-tas

Vooropgesteld: ik ben niet bepaald een ‘merkenmeisje’. Labels vind ik onbelangrijk. Ik daag je uit om mij te overtuigen waarom je honderden (al dan niet duizenden) euro’s zou neertellen voor één item. Tot ik jaren geleden voor het eerst in aanraking kwam met de tassen van Furla. Chic, maar bovenal zonder poespas. Een type tas die al snel bovenaan mijn wensenlijstje zou komen te staan. Helaas echter ook boven mijn ‘rationeel-goed-te-praten’-budget. Tot ik op een wel héél goede actie stuitte.

Furla Metropolis Mini Crossbody Onyx Fashionette

Via Fashionette stuitte ik op een Furla-tas waar ik sinds korte tijd specifiek mijn oog op had laten vallen. Een Metropolis Mini Crossbody tas in de tint ‘Onyx’. Nieuwprijs? €325,-. Niet de bedragen die ik uitgeef aan een tas. Toevallig was er op dat moment een speciale kortingsactie van 40 procent. En als ik mezelf zou inschrijven voor de nieuwsbrief zou ik 15 procent aanvullende korting krijgen. Lang verhaal, kort? Ik rekende de tas voor iets minder dan €140,- af. En ik heb er sindsdien elke dag plezier van.

Kenden jullie de dichtende vrachtwagenchauffeur al? En keken jullie vroeger ook Lizzie McGuire? 

Fotografie: Ellen van Lent

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER4 reacties


  10 september 2019

  Ahhhh Lizzie McGuire komt terug, wat leuk!!  10 september 2019

  Oh wauw, liefde voor je Furla tas!  10 september 2019

  Lizzy McGuire is voor mij echt jeugdsentiment. Zo leuk dat die serie terugkomt! En de Rijdende Dichter klinkt geweldig. Ik ga zijn account ook snel bekijken. Extra leuk trouwens dat de schrijver een vrachtwagenchauffeur is. Dat hoor je niet vaak ;)  10 september 2019

  Hey now, hey nooohooow! Echt zo leuk dat Lizzie McGuire terugkomt! Ik wil ook echt de film weer zien.