Out of office
23/09/2019


out of office

Doei, arrivederci en -mijn favoriete afscheidsgroet- auf wiederschnitzel, want je girl is officieel out of office. Als je dit leest ben ik (als het goed is) heerlijk aan het vertoeven bij mijn schoonouders in Spanje. Die vakantie is méér dan welkom, want het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Roy en ik op vakantie gingen. En dan heb ik nog niet eens gesproken over die bomvolle agenda na terugkomst. Ik praat jullie even bij!

Hondón de las Nieves

First things first: vakantie! Zoals je destijds misschien al wel hebt gelezen, hebben mijn schoonouders een woning (en soon-to-be: break & breakfast) gekocht in Spanje. In Hondón de las Nieves. Op een half uur rijden van Alicante. Roy en ik zijn er allebei nog niet geweest, dus toen we dit jaar niet zo goed wisten wat we wilden qua vakantie vonden we dit een fijne optie.

We zullen er bijna twee weken samen met mijn schoonouders zijn. En met de jongste hond! Zoals je misschien wel weet, heb ik de afwijking (;-)) dat ik het altijd ontzettend leuk vind om honden uit te laten. Jullie kunnen dus vast wel voorspellen wat ik veel hoop te gaan doen… Al begreep ik ook dat de hond buiten genoeg ruimte heeft om rond te rennen, dus ik voorzie vooral dat ik er wanhopig achteraan ren.

Mañana Mañana

De vakantie is niet alleen welkom omdat we Roy en ik veel achter de boeg hebben, maar ook nog een drukke tijd tegemoet gaan. “Hoe staat het met het plannen van de bruiloft?”, is een veelgestelde vraag. Geloof me: we’re on it. Tegelijkertijd merken we ook dat we de Spaanse levensstijl ons nu al eigen hebben gemaakt. Mañana Mañana, is de instelling. Sowieso willen we pas in het najaar van 2020 gaan trouwen, dus we hebben nog wel even de tijd. Grappig genoeg merken we dan ook allebei: hoe meer er wordt ‘gepusht’ vanuit locaties en leveranciers om alles zo vroeg mogelijk vast te leggen, hoe dwarser we er allebei van worden. Matcht overigens best lekker bij elkaar.

Work, work, work

Verder staan er na de vakantie vooral veel plannen te wachten qua werk. Zo ga ik o.a. aan de slag met de online contentstrategie voor Xsensible Shoes. Daar zal ik na mijn vakantie minstens één dag in de week aanwezig zijn om de content voor o.a. Facebook en Instagram aan te sturen en in te vullen. Heel veel zin in!

Bovendien zal ik na mijn vakantie ook weer verdergaan met het tweede boek in samenwerking met Hidde de Vries van #Recharge. Als je me op Instagram volgt dan heb je wellicht gezien dat ik het werk hiervoor tijdelijk had neergelegd. Qua energie zat ik er destijds niet meer lekker in, maar inmiddels heb ik weer veel zin om ermee aan de slag te gaan. En natuurlijk vooral: met jullie te delen!

Voor nu: bis snel.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Mariska van der Haven8 reacties


  23 september 2019

  Wat heerlijk dat je tussen alle drukte door nu even van een welverdiende vakantie kunt genieten. Jullie vakantiebestemming in Spanje klinkt zeker niet verkeerd. Geniet er volop van!  23 september 2019

  Geniet van je welverdiende vakantie! En niet te bruin terugkomen he ;)
  Liefs  23 september 2019

  Fijne vakantie! Laad maar even goed op :)  23 september 2019

  Fijne vakantie! Geniet er maar van in het zonnige Spanje. <3  23 september 2019

  Oeh, lekker! Fijne vakantie Femke!  23 september 2019

  Oh wat heerlijk vakantie :-) Geniet ervan!  24 september 2019

  Wat een fijn vooruitzicht. Maar eerst lekker genieten van je vakantie in Spanje! Jullie hebben een goede uitvalsbasis zo, met je schoonouders. Geniet ervan!  25 september 2019

  Wat heerlijk, fijne vakantie! :D