5 romantische films om te streamen op WithLove (+WIN!)
20/11/2019


withlovetv with love tv romantische films streamingsdienst

Oh boy… Ken jij streamingsdienst WithLove al? Een streamingsdienst bomvol -jawel- romantische films. Ik typte nog nét niet in capslock ‘JA, IK WIL!’ toen WithLove mij vroeg om met hen samen te werken. In dit artikel deel ik daarom de 5 leukste films om te streamen via WithLove én heb ik ook een leuke winactie voor jullie in petto.

WithLove is -naar eigen zeggen- de meest romantische streamingdienst van Nederland: de plek om te ontspannen met prachtige feelgoodfilms en -series. En hiermee hebben ze niets te veel gezegd. Elke week worden er nieuwe films toegevoegd, van de bekende klassiekers tot films die nog nooit eerder in Nederland zijn vertoond. Het platform, waar je jezelf voor €59,95 per jaar op kunt abonneren, staat bomvol zoetsappige films waar elke romcomliefhebber enorm blij van wordt. Nee, ik heb pareltjes als The Notebook en The Lucky One helaas nog niet gespot, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd met andere fijne romantische films. Zo wordt vanaf 1 december dagelijks(!) een nieuwe kerstfilm toegevoegd. Hieronder een aantal aanraders van ondergetekende:

Secret Summer

Een gespierde hunk die schrijver is, een stadse zakenvrouw die voor een project naar een klein dorp wordt gestuurd en ja… Dan ook nog een botsing als eerste ontmoeting. Secret Summer was de eerste film die ik streamde via WithLove en het is alles wat je van een guilty pleasure zou verwachten. Juist dat maakt deze film echter o-zo leuk. De perfecte manier om de dag van je af te schudden.

Brimming with Love

Nog zo’n pareltje die ik vond op WithLove: Brimming with Love. Journaliste Allie krijgt de opdracht om te schrijven over een koffiezaak, waarvan de eigenaar matchmaker is; na 30 kopjes koffie zou hij je soulmate kunnen vinden. Allie gelooft er niet zo in, maar duikt toch in de succesformule van deze Sam. In het begin irriteren ze zich mateloos aan elkaar. Maar als ze elkaar beter leren kennen, blijkt dat ze heel erg veel gemeen hebben. Voorspelbaar? Absoluut. Toch heb ik schaamteloos genoten van deze film. Zien = snappen.

This Isn’t Funny

Eliot is een stand up comedian met faalangst, Jamie vermijdt alles in het leven door te feesten en te reizen. Wanneer Jamie zijn fiets tegen de auto van Eliot rijdt, zijn ze niet echt aardig tegen elkaar. Wanneer Eliot dan het voorval in haar optreden verwerkt en Jamie daar is om het te zien, begint er toch iets te bloeien tussen hen.

withlovetv with love tv romantische films romantische streamingsdienst

Do I Say I Do?

Natuurlijk mogen ook trouwfilms niet ontbreken op WithLove. Zo ook het heerlijke Do I Say I Do?. Deze film vertelt het verhaal van Relatietherapeute Jessica Bender die net een script klaar heeftvoor een nieuw boek met relatietips. Haar uitgever is haar ex-vriendje Mike, met wie ze enkele maanden geleden heeft gebroken. Maar wat Jessica niet weet is dat Mike nog helemaal niet over haar heen is. Terwijl ze samen aan het boek werken, probeert Mike het hart van Jessica opnieuw te veroveren.

Can’t Buy My Love

Over guilty pleasures gesproken: de ambitieuze Lily is ambulance-verpleegster en heeft helemaal geen tijd voor een man. Dan ontmoet ze de rijke playboy Jeff, tijdens het verplegen van zijn vader. Jeff valt als een blok voor Lily, maar zij vindt hem maar een verwend rijkeluiskindje. Jeff doet er alles aan om haar voor zich te winnen. Liefde is niet te koop, maar lukt het Jeff toch om Lily te overtuigen van zijn liefde? Een fijne luchtige film om na een lange werkdag te kijken!

WIN!

Het mag duidelijk zijn dat ik heel enthousiast ben over WithLove. En nog leuker: ik mag in samenwerking met WithLove drie jaarabonnementen(!) op deze streamingsdienst (t.w.v. €59,95)  onder jullie verloten. Wil je ook kans maken? Volg dan de stappen hieronder:

  1. Meld jezelf (gratis!) aan via deze link en probeer WithLove de eerste maand gratis uit.
  2. Volg mij op Instagram, reageer op deze IG-post en tag twee vriendinnen die jij ook een jaarabonnement op WithLove gunt
  3. Fingers crossed!

Meedoen is mogelijk t/m zondag 1 december 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wat is jullie eerste indruk van WithLove? Houden jullie ook zo van romantische films?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

advertorial samenwerking1 reactie


    21 november 2019

    Ah wat mega leuk zeg! toch merk ik wel dat ik als enige nog een beetje Netflix kijk en 24 kitchen/Expeditie Robinson.. verder kom ik eigenlijk niet.