Instagram Stories hacks: creatieve tips om je Instagram Stories nóg aantrekkelijker te maken
18/11/2019


instagram stories hacks social media expert

Ik deel regelmatig handige en creatieve Instagram Stories hacks: van hoe je je eigen frame maakt tot hoe je een link kunt plaatsen in je Stories zónder 10.000 volgers te hebben. In dit artikel deel ik mijn 3 favoriete creatiee Instagram Stories hacks van de afgelopen periode. Handig, want zo heb je ze meteen op een rijtje!

Instagram Stories hacks

instagram stories hacks tips

HOW-TO: MAAK JE EIGEN INSTAGRAM STORIES FRAME

Eén van de eerste Instagram Stories hacks die ik deelde, was het maken van je eigen Instagram Stories frame. Niet alleen leuk om je Stories creatiever te doen ogen, maar ook zeker interessant qua branding. Zo kan het bijvoorbeeld ontzettend tof zijn om voor een event of terugkerende Stories-rubriek een gepersonaliseerd frame te gebruiken. In dit artikel leg ik namelijk uit hoe je stap-voor-stap je eigen frame kan maken.

instagram stories hacks tips

TIP: ZO VERANDER JE DE ACHTERGROND WANNEER JE EEN ‘FEED POST’ VIA INSTAGRAM STORIES DEELT

Dit is één van de laatste Instagram Stories hacks die ik deelde, en ongetwijfeld één die voor vrijwel iedereen interessant is. Wat als je een toffe print als achtergrond wilt wanneer je een post uit de feed deelt? Na het volgen van dit simpele stappenplan gaat dit je zeker leuk. En ja, voor de creatieve ondernemer biedt dit nóg meer mogelijkheden om branded Stories te maken.

instagram stories hacks tips

TIP: INSTAGRAM STORIES LINK TOEVOEGEN (ZONDER 10.000 VOLGERS)

Eén van de best gelezen Instagram Stories hacks van het afgelopen jaar was bovenstaande. Zo leuk om te zien dat deze creatieve (en wederom: simpele!) hack zo goed werd ontvangen. Nee, deze hack maakt het niet mogelijk om naar een website te linken. Het is echter wél mogelijk om makkelijker naar je ‘link in bio’ te verwijzen. Of naar een ander account, zoals dat van je onderneming. Je vindt hier het handige stappenplan.

Wat vinden jullie de meest waardevolle Instagram Stories hack van de afgelopen periode?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER5 reacties