Instagram Stories tips: ontvang elke week (gratis) creatieve én inhoudelijke tips
09/01/2020


Instagram Stories tips instagram expert freelance content creator instagram stories expert

Leuk nieuws: sinds dit jaar deel ik elke donderdag mijn favoriete Instagram Stories tips met jullie. Dit doe ik -wel zo passend- via Instagram Stories. Het zullen inhoudelijke én creatieve tips zijn. Alles zodat jullie de leukste Instagram Stories kunnen maken. In dit artikel vertel ik wat je kunt verwachten.

Instagram Stories tips

Het is jullie inmiddels vast wel bekend dat ik dól ben op Instagram Stories. Ik gebruik deze laagdrempelige feature graag om een eerlijk inkijkje te geven in mijn leven, maar ook om tips en inzichten te delen – op wat voor gebied dan ook. Vanwege mijn werk als freelance content creator ben ik dagelijks bezig met dit medium. In combinatie met mijn persoonlijke interesse heeft dit ervoor gezorgd dat ik veel kennis heb opgepikt. Ik merk ook dat ik er heel veel plezier aan beleef om anderen hierbij te helpen. Dit doe ik natuurlijk in opdracht, maar het leek me leuk om eeen breder publiek te inspireren. Met wekelijks praktische tips waarmee iedereen direct aan de slag kan.

Inhoudelijke en creatieve tips

Zoals eerder aangegeven zullen de wekelijkse tips zowel inhoudelijk als creatief zijn. Zo kan hopelijk iedereen er iets voor zichzelf uithalen. Enige basiskennis van Instagram Stories is wel zo handig, maar je hoeft zeker geen pro te zijn om aan de slag te kunnen met de inzichten. Voel je ook zeker niet verplicht om álle tips op te volgen. Ga aan de slag met de tips die passen bij jou. Het is mijn doel je te inspireren – niet te overweldigen ;-)

Ook goed om te weten: de tips en tutorials zullen terug te vinden zijn in mijn bio onder de highlight ‘IG tips’. Helaas is het op het moment van schrijven mogelijk om ‘slechts’ een max. van 100 Stories (slides) te bewaren. Dit zal betekenen dat ik in de toekomst ook tips en tutorials zal moeten verwijderen. Maar hé, als je elke donderdag een blik werpt op mijn profiel dan weet je zeker dat je niets mist.

Wil jij ook elke week (gratis!) Instagram Stories tips ontvangen? Volg mij dan op Instagram!

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Mariska van der Haven10 reacties


  9 januari 2020

  Ik vind het zo fijn dat je dit begint te delen! En wat betreft de tip van vandaag, ik vind het ook zo onwijs fijn dat jij je stories ondertitelt want ik kijk ook bijna altijd zonder geluid, dus dat scheelt enorm.


  Femke Kamps

  10 januari 2020

  Dit vind ik zo leuk om te horen! En ik ben dus precies zo. Ik kijk vrijwel geen enkele story met geluid.  9 januari 2020

  Ik kijk er al naar uit! Maar ik ben momenteel in social media detox, dus het zal pas voor daarna zijn. Ik ben in september begonnen en ik doe een jaartje. Dus vanaf september kijk ik graag naar je tips. Veel plezier alvast met samenstellen!


  Femke Kamps

  10 januari 2020

  Oh, wauw! Wat een mooie challenge. Ik ben héél erg benieuwd hoe het je bevalt.  10 januari 2020

  Ik kijk ook altijd uit naar je stories! Alvast een fijn weekend :)


  Femke Kamps

  10 januari 2020

  Wat lief van je! Dankjewel. Jij ook een heel fijn weekend alvast. X  10 januari 2020

  Oeeeh yes hier word ik heel blij van! Ik kijk ze altijd bij jou & leer er altijd heel veel van dus dit is top!


  Femke Kamps

  10 januari 2020

  Yay, héél leuk om dit te lezen!  10 januari 2020

  Jaaa, leuk! Ik houd je in de smiezen.


  Femke Kamps

  10 januari 2020

  Yay, heel erg leuk! :-)