ICSI-traject | Wij staan deze maand in &C magazine...
20/05/2020


&C Magazine ICSI traject

Enkele maanden geleden kreeg ik een bijzonder mailtje in mijn inbox: of ik interesse had om voor &C magazine een artikel te schrijven over ons ICSI-traject. Deze maand ligt de editie met ons artikel in de winkel! De titel? Kutkeuzes. 

Hoewel mijn focus als freelance content creator de laatste jaren steeds meer is verschoven naar social media, zijn mijn roots te vinden in de tijdschriftenwereld. Het was voor mij een droom die uitkwam om voor tijdschriften als Cosmopolitan, Glamour en -nog steeds- Fashionhick Girls te schrijven. Toch merkte ik dat social media steeds meer en meer mijn aandacht trok. De snelheid. De creatieve vrijheid. De oneindige mogelijkheden. Stukje bij beetje maakte mijn meisjesdroom (afgevinkt en wel) plaats voor een nieuwe droom: online domination. Nee, grapje ;-)

Ons artikel

Tot ik op een dag een leuk mailtje kreeg van de chef van &C naar aanleiding van mijn blog ‘Onverwacht gepland‘. Of ik voor &C zou willen schrijven over ons ICSI-traject? Daar zei ik natuurlijk meteen volmondig ‘ja’ op. Sinds 20 mei ligt de nieuwste editie mét ons artikel in de editie…

&C Magazine ICSI traject chantal janzen magazine

Het is een bewuste keuze om het ‘ons’ artikel te noemen. Niet alleen omdat het gaat om ons traject, maar ook omdat we er écht samen aan hebben gewerkt. De insteek van het artikel is een gesprek tussen ons twee over het ICSI-traject. And so we did! Vervolgens heb ik het gesprek (beknopt) uitgeschreven en hebben we ‘m samen aangescherpt. We zijn er onwijs trots op. Met als fijne bonus dat het artikel ook op de cover wordt benoemd.

Waardevol platform

Het is fijn om via een waardevol platform als &C ons verhaal te vertellen. Hoe het écht is. Tenminste voor ons dan. We weten als geen ander dat de ervaring per persoon kan verschillen. In het artikel vertellen we waarom onze kinderwens ineens zoveel urgentie had (want: “Met PCOS is toch nog veel mogelijk?!”) en welk belangrijk antwoord ons bezoek aan België heeft opgeleverd. We hopen dat andere stellen in een vergelijkbaar traject hier steun en herkenning uit zullen halen.

&C Magazine ICSI traject chantal janzen magazine

Mocht je ‘m graag willen lezen, dan kun je &C magazine (€6,50) nu vinden in de plaatselijke boekhandel, kiosk en supermarkt. Wil je het huis liever niet verlaten? De nieuwste editie is ook verkrijgbaar in de &C webshop.

Liefs,
Femke

Volg mij op Instagram en ontvang elke donderdag een nieuwe Instagram Stories tip0 reacties