4 onmisbare AI-tools van de toekomst -
09/05/2023


Instagramposts @femkekamps - April 2023 (1)

Ben je op zoek naar slimme manieren om je social media content te verbeteren? In dit artikel bespreek ik vier handige AI-tools die jouw content creatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Lees verder om te ontdekken hoe deze tools je kunnen helpen bij het maken van nóg sterkere online content.

Getmunch.com

GetMunch is een AI-tool die je helpt om short-form videofragmenten te creëren op basis van je lange videocontent. Het analyseert je video’s op onderwerp, thema en (potentiële) trends en genereert direct sociale media posts voor platformen zoals TikTok, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube Shorts. Inclusief bijpassend bijschrift én ondertitels. Ongelofelijk, toch?

SheetGPT

SheetsGpT is een handige tool die je helpt bij het overzichtelijk én inzichtelijk maken van contentideeën en campagnes. SheetsGPT is zeer slim in het samenvatten van grote hoeveelheden tekst en visueel maken van data (diagrammen!). Daarnaast kan SheetsGpT je rommelige notities opschonen.

ElevenLabs.com

Podcastmakers opgelet! ElevenLabs is een slimme AI-spraakhulpmiddel waarmee je op basis van geschreven tekst gesproken audio kunt genereren in elke stem en stijl. Ideaal wanneer je een gesproken versie van een nieuwsartikel of audioboek wilt maken. En daar blijft het niet bij: met de Voice Lab-functie kun je bestaande(!) stemmen klonen of volledig nieuwe synthetische stemmen ontwerpen.

Copy.ai

Copy.ai is een AI-gestuurde tekstgenerator die je helpt bij het schrijven van e-mails, social media posts, blogartikelen en nog veel meer. Geef de tool wat context over je merk en producten, en voila: je krijgt een rits aan teksten die je kunt inzetten voor je campagne. Zo maakt Copy.ai het eenvoudig om pakkende teksten te schrijven voor je social media posts, zonder dat je urenlang naar een leeg scherm hoeft te staren. Natuurlijk wel slim om de tekst nog even bij te schaven en in je eigen unieke glazuur te dippen.

Welke tool lijkt jullie het meest interessant om te gebruiken?

Liefs,
Femke

Categorie: Geen categorie


0 reacties