Things that made my week...#162 -
30/05/2015


Things that made my week
Olaaa! Ben ik weer met een overzicht van de meest grappige en ongemakkelijke anekdotes van de afgelopen week. Deze week (her)beleefde ik mijn ultieme frustratie op het treinstation, had mijn vriend mij overduidelijk niet goed verstaan en werd ik twee keer op één dag per ongeluk beledigd door mijn collega’s. Benieuwd?

  • Wanneer er op tv iets wordt verteld over ene ‘Prins Ali’ en mijn broer en ik meteen het gelijknamige nummer uit Aladdin inzetten. Onbetaalbaar.
  • Een collega die tijdens een gesprek over dialecten en accenten zegt: “Brabanders praten zó gek.” Ik: “Hé, hallo!” Collega: “Wel op een leuke manier, hoor.” Ik: “Laat nou maar zitten…” En een andere collega die enkele uren later zegt: “Ik hou niet zo van bloggers.” Ik: “Ik voel me zó geliefd hier.”
  • Wanneer mijn vriend gaat tanken en ik in de auto héél hard aan het meezingen ben met ‘Blank Space’ van Taylor Swift. Vriend, wanneer hij in de auto stapt: “Het líjkt van buiten de auto alsof je heel goed kan zingen.” Eeurm… Bedankt?
  • Om hem vervolgens alle ins and outs te vertellen over haar nieuwe videoclip ‘Bad Blood’. Ik: “… Hier spelen allemaal beroemdheden in mee.” Hij: “Wat? Konten?”
  • Mijn Instagram-feed die sinds kort één grote chaos is. En ik heb er eigenlijk wel vrede mee.
  • Als een vriendin mij tijdens het werken app’t met een dilemma en ik zeg haar wel ‘even’ te bellen. *30 minuten later* “Oh fuck…”
  • Mailafsluitingen die alleen op de Cosmopolitan-redactie kunnen: “Ps. en nog even een filmpje van babygeitjes met een truitje aan omdat het woensdag is.”
  • Ultieme frustratie op het treinstation: mensen die onderaan de roltrap op hun gemak gaan kijken welke richting ze op moeten lopen. Dan heb je toch echt een gebrek aan inzicht?
  • Vader: “Wij zijn even naar Den Bosch.” Ik: “Wat gaan jullie doen?” Vader: “Oh, gewoon een beetje flierefluiten.” Ik: “Nou… Dat klinkt als een goed doordacht plan.”

Hoe gaat het met jullie? Wat is jouw hoogtepunt van afgelopen week?



28 reacties


    30 mei 2015

    “Het lijkt van buiten alsof je heel goed kan zingen” hahahahah opzich nog best aardig alleen moet je dan wel buiten staan hahaha



    30 mei 2015

    Oh weer zo leuk Femke!!! Mijn hoogtepunt: mijn zusje had me geholpen met het leren van de begrippen voor aardrijkskunde. De volgende dag had ik de toets. En ik kom terug met een 9,8! Super tevreden mee, zegt mijn zusje. “Als je niet zo eigenwijs was geweest en naar mij geluisterd had, had je nu een 10” Tot zover het “goed gedaan, ik wist het” van mijn allerliefste zusje, Veel Liefs



    30 mei 2015

    Haha, wat heb je dit artikel weer leuk geschreven! Mijn hoogtepunt is dat ik na drie dagen in een hotel weer heerlijk thuis ben..Haha, erg he..niet zo’n spannende week voor mij dus ;-)!



    30 mei 2015

    haha! Wat leuk om te lezen :)



    30 mei 2015

    Heerlijke post weer! En wat grappig haha van die mailafsluitingen. Dát lijkt me nu eens fijn werken. Dat van die mensen op de roltrap: zo herkenbaar. Ik snap ook echt niet dat je niet doorhebt hoe hard het stoort. En die nieuwe videoclip is leuk, hè! X



    30 mei 2015

    Haha! Geweldig om te lezen! Wat schrijf je dit toch leuk :) Liefs, Jis



    30 mei 2015

    Haha heerlijke momenten weer! Ik heb heel hard gelachen om het verhaal met de babygeitjes, zag je tweet ook al verschijnen!



    30 mei 2015

    Leuk om te lezen, ik vind jouw schrijfstijl zo hilarisch. Zorgt altijd weer voor een glimlach op m’n gezicht :)



    30 mei 2015

    Oh die Prins Ali song, whahahaha geweldig! En ja natuurlijk, lol

    En die collega over bloggers? Staat het op onze voorhoofd dan? hahaha Nou ja, bij mij is het zo, dat ik het niet snel zal vertellen als ik onderweg ben, dan stuur ik mensen eerder nog naar mijn atelier eerst en dan de rest ;-)

    Mijn toppuntje was de fietstocht en het bezoek van mijn beste vriend over 2 dagen verdeeld, de fietstocht is op mijn blog te vinden in meerdere delen zelfs :D

    X



    30 mei 2015

    Hahaha heerlijk mens jij <3



    30 mei 2015

    “even flierenfluiten” zulke dingen zeggen mijn ouders ook altijd en dan komen ze terug met een nieuwe televisie of zo, haha.

    Mijn hoogtepunt? Er gingen allerlei dingen mis met onze vakantie maar nu is het allemaal opgelost en over iets meer dan 3 weken ga ik dus lekker naar Boedapest. jeej!



    30 mei 2015

    Wat onwijs leuk weer om te lezen, ik moet hier elke keer zo om lachen!


    Marre

    30 mei 2015

    Whaha dat van die videoclip, wat jouw vriend zei. Ik lach meteen in een deuk! Het blijft altijd leuk om je ‘Things that made my week…’ te lezen!



    30 mei 2015

    Een beetje flierefluiten.. haha

    xx



    30 mei 2015

    Haha altijd weer even hilarisch geschreven :) En oh, ik wil die link naar dat filmpje van aan babygeitje met een trui ook wel?:p



    30 mei 2015

    Hahaha arme jij.. En dan heel hard zingen ‘And the haters gonna hate hate hate hate…’ Die clip van Bad Blood is inderdaad superleuk!
    x Emma



    30 mei 2015

    Wat een leuk overzicht weer! Ik vergeet het vaak wanneer ik iemand een berichtje moet sturen of moet bellen. Zo slecht haha.



    30 mei 2015

    Hahaha, heerlijk zeg! Je hebt een lach op mijn gezicht getoverd op deze vervelende dag! :-) Dankjewel!



    30 mei 2015

    Hilarisch! Dat het lijkt alsof je goed kan zingen, van buiten af moet je maar als groot compliment nemen. Ik hoor soms mensen van uit een auto bleren, en dat klinkt niet, hihi.



    30 mei 2015

    hahaha, zo leuk! En die opmerking van je vader, zo herkenbaar, zoiets zou mijn vader ook echt zeggen. Die mensen die onderaan de roltrap blijven staan wil ik echt duwen hahaha.


    Femke - Youniqueblog

    30 mei 2015

    Hahaha ik ook!



    30 mei 2015

    Wat leuk zo’n overzicht zeg, zou ik ook eens moeten doen want ik heb genoeg leuks mee gemaakt maar weet ik het nu nog?! NEE ;p



    30 mei 2015

    Haha, dat van dat zingen is geweldig! Ik denk niet dat die opmerkingen van je collega’s echt beledigend waren. En inderdaad, ik stoorde me destijds toen ik pendelde, ook enorm aan die reizigers die iedereen ophielden!



    30 mei 2015

    Haha je hebt me weer aan het lachen gemaakt. Nu ben ik benieuwd naar het woensdagmiddag filmpje!



    31 mei 2015

    Hihi, zo leuk, al die kleine dingetjes! Het zijn de kleine dingen die het doen :). ‘Een beetje flierefluiten’, hahaha!



    31 mei 2015

    Haha wat een grappige stukjes!



    6 juni 2015

    Haha ik wordt hier altijd zo ongelooflijk vrolijk van! :D Liefs! x



    1 oktober 2015

    I just want to tell you that I am just new to blogging and honestly liked you’re blog site. More than likely I’m want to bookmark your website . You actually come with awesome writings. Many thanks for revealing your blog.